X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. A ja dzisiaj tak jakoś smutno - bo od paru dni nic nie czuję. I qrcze nie wiem czy jest wszystko dobrze. To błędne koło bo tak zle i tak niedobrze - zaraz po tescie miałam ciagniecia w brzuchu i czułam a od kilku dni NIC.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Witajcie. A ja dzisiaj tak jakoś smutno - bo od paru dni nic nie czuję. I qrcze nie wiem czy jest wszystko dobrze. To błędne koło bo tak zle i tak niedobrze - zaraz po tescie miałam ciagniecia w brzuchu i czułam a od kilku dni NIC.
    Kochana przecież cały czas nie może być objawów bo byś nie dała rady. Kiedy masz wizytę u lekarza?

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Kochana przecież cały czas nie może być objawów bo byś nie dała rady. Kiedy masz wizytę u lekarza?

mam we wtorek więc wszystko się okaże ( 14 maja )...
    tak naprawdę cieszy mnie to,że normalnie funkcjonuję. Bety nie chcę dzisiaj robić bo jadę jutro na wycieczkę szkolną 5 dniową i jeżeli coś zacznie się sypać - to albo odwołam wycieczkę i 30 osób straci kasę, którą będę musiała oddać z własnych pieniedzy.. ehh.. a przeciez skoro nic sie nie dzieje to nie ma co panikowac chyba..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Jotka Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam objawów cały cza. Wczoraj np zawroty głowy i mdłości po słodkim, a dziś nic mi nie jest, mało tego zjadłam cała czekolade ;D Jedyne co się nie zmienia to tkliwe piersi. Mi gin kazała betę zrobić jeszcze w piątek i zobaczyć czy będzie już 5 cyfrowy wynik.

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotka wrote:
    Ja też nie mam objawów cały cza. Wczoraj np zawroty głowy i mdłości po słodkim, a dziś nic mi nie jest, mało tego zjadłam cała czekolade ;D Jedyne co się nie zmienia to tkliwe piersi. Mi gin kazała betę zrobić jeszcze w piątek i zobaczyć czy będzie już 5 cyfrowy wynik.

właśnie potrzebuję takich info.dzieki.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okularnica91 wrote:
    Hej. Zleci Wam ino raz ten tydzień. 😊 aż zazdroszczę. Ja na podgląd dopiero koło 30.05 pójdę. Miłego dnia Mamuśki 💗
    To czekamy razem na tego 30 😉

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    właśnie potrzebuję takich info.dzieki.
    Nie martw się. U mnie też żadnych mdłości. Tylko te kłopoty ze snem 😣

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam :(

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam :(

............ przytulam.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Kleo2012 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Ściskam 😘

2 procedury ivf, 9 transferów
    1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
    2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019
  • Kleo2012 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj jaka chandrę mam.

2 procedury ivf, 9 transferów
    1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
    2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi przytulam mocno...

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi mam nadzieję, że jednak będzie dobrze!
    Swoją drogą od razu chcą robić zabieg? Przecież spadająca beta to chyba nie jest jeszcze wyrok?

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi nie żegnaj się! Musi być dobrze 😚 kropuś da radę!

• Jotka Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to tc? U mnie obyło się bez zabiegu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robiłam drugą betę i czekam na wyniki 😊 może nie osiwieje do tego czasu. Wizytę mam jutro, ale tylko kontrolnej, po to żeby potwierdzić ciążę, bo nie długo kończy mi się macierzyński.

• evs6 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Endi Tule Cię mocno i mam nadzieje że będzie wszystko Ok 🤗

a5e703bbfa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    O nie ....trzymam kciuki że będzie dobrze tule mocno 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 10:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost jest za niski wiec powiedzieli ze po jutrzejszym kontrolnym podejmą decyzję o zabiegu,nie wiem dlaczego zabieg, może dlatego że jeszcze nie poroniłam i organizm sam się nie oczyszci... pojecia nie mam ale mam ochote wyjsc stad bo dostaje juz fioła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki przyrost?

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ