X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. A ja dzisiaj tak jakoś smutno - bo od paru dni nic nie czuję. I qrcze nie wiem czy jest wszystko dobrze. To błędne koło bo tak zle i tak niedobrze - zaraz po tescie miałam ciagniecia w brzuchu i czułam a od kilku dni NIC.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    Witajcie. A ja dzisiaj tak jakoś smutno - bo od paru dni nic nie czuję. I qrcze nie wiem czy jest wszystko dobrze. To błędne koło bo tak zle i tak niedobrze - zaraz po tescie miałam ciagniecia w brzuchu i czułam a od kilku dni NIC.
    Kochana przecież cały czas nie może być objawów bo byś nie dała rady. Kiedy masz wizytę u lekarza?

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga66 wrote:
    Kochana przecież cały czas nie może być objawów bo byś nie dała rady. Kiedy masz wizytę u lekarza?

mam we wtorek więc wszystko się okaże ( 14 maja )...
    tak naprawdę cieszy mnie to,że normalnie funkcjonuję. Bety nie chcę dzisiaj robić bo jadę jutro na wycieczkę szkolną 5 dniową i jeżeli coś zacznie się sypać - to albo odwołam wycieczkę i 30 osób straci kasę, którą będę musiała oddać z własnych pieniedzy.. ehh.. a przeciez skoro nic sie nie dzieje to nie ma co panikowac chyba..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Jotka Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2019, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie mam objawów cały cza. Wczoraj np zawroty głowy i mdłości po słodkim, a dziś nic mi nie jest, mało tego zjadłam cała czekolade ;D Jedyne co się nie zmienia to tkliwe piersi. Mi gin kazała betę zrobić jeszcze w piątek i zobaczyć czy będzie już 5 cyfrowy wynik.

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotka wrote:
    Ja też nie mam objawów cały cza. Wczoraj np zawroty głowy i mdłości po słodkim, a dziś nic mi nie jest, mało tego zjadłam cała czekolade ;D Jedyne co się nie zmienia to tkliwe piersi. Mi gin kazała betę zrobić jeszcze w piątek i zobaczyć czy będzie już 5 cyfrowy wynik.

właśnie potrzebuję takich info.dzieki.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    okularnica91 wrote:
    Hej. Zleci Wam ino raz ten tydzień. 😊 aż zazdroszczę. Ja na podgląd dopiero koło 30.05 pójdę. Miłego dnia Mamuśki 💗
    To czekamy razem na tego 30 😉

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vella83 wrote:
    właśnie potrzebuję takich info.dzieki.
    Nie martw się. U mnie też żadnych mdłości. Tylko te kłopoty ze snem 😣

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam :(

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam :(

............ przytulam.

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • Kleo2012 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Ściskam 😘

2 procedury ivf, 9 transferów
    1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
    2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019
  • Kleo2012 Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzisiaj jaka chandrę mam.

2 procedury ivf, 9 transferów
    1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
    2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019
  • Madziolinka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi przytulam mocno...

dev008pr___.png
    gannyx8d5q0y3s96.png
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi mam nadzieję, że jednak będzie dobrze!
    Swoją drogą od razu chcą robić zabieg? Przecież spadająca beta to chyba nie jest jeszcze wyrok?

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi nie żegnaj się! Musi być dobrze 😚 kropuś da radę!

• Jotka Koleżanka

Wysłany: 8 maja 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A który to tc? U mnie obyło się bez zabiegu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś robiłam drugą betę i czekam na wyniki 😊 może nie osiwieje do tego czasu. Wizytę mam jutro, ale tylko kontrolnej, po to żeby potwierdzić ciążę, bo nie długo kończy mi się macierzyński.

• evs6 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    Endi Tule Cię mocno i mam nadzieje że będzie wszystko Ok 🤗

a5e703bbfa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi90 wrote:
    O nie ....trzymam kciuki że będzie dobrze tule mocno 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 10:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrost jest za niski wiec powiedzieli ze po jutrzejszym kontrolnym podejmą decyzję o zabiegu,nie wiem dlaczego zabieg, może dlatego że jeszcze nie poroniłam i organizm sam się nie oczyszci... pojecia nie mam ale mam ochote wyjsc stad bo dostaje juz fioła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki przyrost?

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ