Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Vella83 wrote:Witajcie. A ja dzisiaj tak jakoś smutno - bo od paru dni nic nie czuję. I qrcze nie wiem czy jest wszystko dobrze. To błędne koło bo tak zle i tak niedobrze - zaraz po tescie miałam ciagniecia w brzuchu i czułam a od kilku dni NIC.
-
Iga66 wrote:Kochana przecież cały czas nie może być objawów bo byś nie dała rady. Kiedy masz wizytę u lekarza?
mam we wtorek więc wszystko się okaże ( 14 maja )...
tak naprawdę cieszy mnie to,że normalnie funkcjonuję. Bety nie chcę dzisiaj robić bo jadę jutro na wycieczkę szkolną 5 dniową i jeżeli coś zacznie się sypać - to albo odwołam wycieczkę i 30 osób straci kasę, którą będę musiała oddać z własnych pieniedzy.. ehh.. a przeciez skoro nic sie nie dzieje to nie ma co panikowac chyba.. -
Ja też nie mam objawów cały cza. Wczoraj np zawroty głowy i mdłości po słodkim, a dziś nic mi nie jest, mało tego zjadłam cała czekolade Jedyne co się nie zmienia to tkliwe piersi. Mi gin kazała betę zrobić jeszcze w piątek i zobaczyć czy będzie już 5 cyfrowy wynik.
-
Jotka wrote:Ja też nie mam objawów cały cza. Wczoraj np zawroty głowy i mdłości po słodkim, a dziś nic mi nie jest, mało tego zjadłam cała czekolade Jedyne co się nie zmienia to tkliwe piersi. Mi gin kazała betę zrobić jeszcze w piątek i zobaczyć czy będzie już 5 cyfrowy wynik.
właśnie potrzebuję takich info.dzieki. -
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEndi90 wrote:Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 10:17
-
nick nieaktualnyPrzyrost jest za niski wiec powiedzieli ze po jutrzejszym kontrolnym podejmą decyzję o zabiegu,nie wiem dlaczego zabieg, może dlatego że jeszcze nie poroniłam i organizm sam się nie oczyszci... pojecia nie mam ale mam ochote wyjsc stad bo dostaje juz fioła.
-
nick nieaktualny