Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Endi90 wrote:Przyrost jest za niski wiec powiedzieli ze po jutrzejszym kontrolnym podejmą decyzję o zabiegu,nie wiem dlaczego zabieg, może dlatego że jeszcze nie poroniłam i organizm sam się nie oczyszci... pojecia nie mam ale mam ochote wyjsc stad bo dostaje juz fioła.
Wyobrażam sobie ,że jest to bardzo trudne. Bardzo mi przykro. -
nick nieaktualny
-
A jaka miałaś początkowo? U mnie była niziutka 191 i przyroslo tylko na 221 miałam jeszcze raz powtórzyć po dwóch dniach, ale nie zdążyłam bo doszło do krwawienia. Wszystko się oczyscilo. A dostajesz duphaston? Powinno pomóc troche hmm
Endi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi90 wrote:Nie wiem machnął mi kartą na obchodzie i powiedział że nie ma co na cuda liczyć ale nie będą szaleć z zabiegiem i poczekają do kontrolnej bety.
Ech lekarze.... przykro mi, że trafiłaś na takiego dupka. Swoją drogą powinien Ci powiedzieć. Ja bym się na zabieg nie zgodziła. Dwa lata temu byłam w podobnej sytuacji, zaczęło się samo. -
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:Niestety dziewczyny przyrost jest za niski,jutro będzie ostatni pomiar i jeżeli nie będzie poprawy dostane skierowanie na zabieg...także ostrzegawczo się żegnam
I bardzo mocno przytulam. -
nick nieaktualnyJotka wrote:A jaka miałaś początkowo? U mnie była niziutka 191 i przyroslo tylko na 221 miałam jeszcze raz powtórzyć po dwóch dniach, ale nie zdążyłam bo doszło do krwawienia. Wszystko się oczyscilo. A dostajesz duphaston? Powinno pomóc troche hmm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyokularnica91 wrote:A jakieś usg było?
-
nick nieaktualny
-
Endi90 wrote:bylo usg, byl pęcherzyk... i tu taka "niespodzianka", jak jutro dadzą mi skierowanie to skonsultuje sie z prowadzacym ginekologiem do ktorego mialam isc we wtorek moze organizm sam sie oczysci... no nie wiem mam jakies wątpliwości co do tego łyżeczkowania w tak wczesnej ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 11:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny