Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dysiak wrote:Cześć dziewczyny
mam podejrzenia, że może jestem w ciąży ale jeszcze nie robiłam testu, co prawda okres dopiero spóźnia się 2 dzień, poczekam do jutra chyba i zrobię.
Ale się trochę stresuję. Z objawów jakie mam póki co to kujący jajnik, ciągnięcie w dole brzucha, rano taka stoi mi gula w gardle , mam takie mdłości ( ale przed okresem też tak mam). Pamiętam, że w pierwszej ciąży nie miałam do 7 tyg żadnych objawów, tylko potem lekkie mdłości a wymiotowałam z 6 razy chyba.
A wy kiedy miałyście ostatnią miesiączkę? ja 5 kwietnia. Z kalkulatora wynika, że to niby by był 5 tydz, to nie za wcześnie na objawy? Pamiętam, że w pierwszej ciąży tylko brzuch bolał mnie jak na okres i chodziłam do toalety sprawdzać czy aby już nie leci ;p -
nick nieaktualny
-
dysiak wrote:Te testy to są chyba jedne z najgorszych w życiu na studiach nie były tak trudne :p ja z jednej strony pragne w głębi duszy mieć drugie dziecko a z drugiej się boję, tego porodu znowu, potem tych nieprzespanych nocy ehhh.... i tak źle i tak nie dobrze a jeszcze w koło wszystkis znajome z jednym dzieckiem w drugiej ciąży, ja chyba zostałam ostatnia . Chcę ale zawsze jest też i ten lęk jak sobie człowiek poradzi.
Znowu mnie jajnik zaczął kłuć, też macie takie odczycia? Ból jajnika? I te podbrzusze takie ciężkie.okularnica91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny