Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/f9b586f68f2ee.jpg.html
Dzień dobry,
Testy nie pozostawiają wątpliwości a to dopiero 25dc. Jutro lecę na betę. Trzymajcie kciuki. 😄Iga66, lotka1990, okularnica91 lubią tę wiadomość
24l
06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
03.19 Angelius Provita dr MP
03.19 drożność ok, hormony ok
26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨👩👧👦 -
Malinka2401 wrote:https://zapodaj.net/f9b586f68f2ee.jpg.html
Dzień dobry,
Testy nie pozostawiają wątpliwości a to dopiero 25dc. Jutro lecę na betę. Trzymajcie kciuki. 😄
Trzymam kciuki
___
to wasze pierwsze dzidzie czy już któreś z kolei? Moje jak się okaże, że będę to drugie w domu obecnie 3,5 latka. Więc jak dla mnie różnica by była w sam raz chociaż jeszcze mniejsza różnica też ma swoje plusyMalinka2401 lubi tę wiadomość
-
dysiak wrote:Trzymam kciuki
___
to wasze pierwsze dzidzie czy już któreś z kolei? Moje jak się okaże, że będę to drugie w domu obecnie 3,5 latka. Więc jak dla mnie różnica by była w sam raz chociaż jeszcze mniejsza różnica też ma swoje plusy24l
nick nieaktualnydysiak wrote:Trzymam kciuki
___
to wasze pierwsze dzidzie czy już któreś z kolei? Moje jak się okaże, że będę to drugie w domu obecnie 3,5 latka. Więc jak dla mnie różnica by była w sam raz chociaż jeszcze mniejsza różnica też ma swoje plusy -
Cherry_Blossom wrote:Malinka, jak w podpisie - moje 324l
dysiak wrote:Ja się najbardziej to boje porodu, bo wiem już co mnie czeka pierwszy to był masakra, naturalnie bez znieczulenia, to był hardcore. Wiedziałam, że to boli ale, nie że AŻ tak. Tak naprawdę już wcześniej myślałam o drugim dziecku ale to mi po części wadziło w podjęciu decyzji.
Nawet jak boli to WARTOokularnica91 lubi tę wiadomość
-
U mnie nadal skromnie z objawami:) ale też obowiązki w pracy i non stop jestem czymś zajęta zatem jakoś to tak przelatuje.. Na pewno zmęczona jestem bardzo... O 21 to tylko myślę o lozeczku. Słodyczy zadnych:nie i koniec bez żadnego żalu..zeby tak na dłużej zostało, ot dla zdrowia. Był dzis moment chyba zemdlenia ale jakiś nieklopotliwy szczególnie.. Reszta ok. Piersi pełne, niebolesne.
-
dysiak wrote:Ja się najbardziej to boje porodu, bo wiem już co mnie czeka pierwszy to był masakra, naturalnie bez znieczulenia, to był hardcore. Wiedziałam, że to boli ale, nie że AŻ tak. Tak naprawdę już wcześniej myślałam o drugim dziecku ale to mi po części wadziło w podjęciu decyzji.
Jedno Wam powiem... drugi poród naprawdę był spoko 😎 ale tylko dla tego że wiesz czym jest ból i tak naprawdę właśnie nastawuasz się automatycznie na hardcore -
dysiak wrote:to wasze pierwsze dzidzie czy już któreś z kolei? Moje jak się okaże, że będę to drugie w domu obecnie 3,5 latka. Więc jak dla mnie różnica by była w sam raz chociaż jeszcze mniejsza różnica też ma swoje plusy
Nasze pierwsze wymarzone ❤