Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeśli chodzi o porody, to mój pierwszy to jakaś masakra była. Kiepski szpital, kiepski personel, poród trwający ponad 12h i skończyło się tym, że synek urodził się cały siny, nie oddychal i na start dostał 6pkt. Dlatego 8 lat później wybrałam szpital w Wawie ze świetnymi opiniami, wynajelam położna i wyglądało to zupełnie inaczej mimo bólu nawet. Żałuję tylko, że zapomniałam z domu przez pośpiech badań (poród przedwczesne) i musiałam w szpitalu czekać długo na ZZO, bo musieli mi pobrać krew i swoje badania zrobić. Teraz będę rozwazniejsza i ZZO będę miała szybciej 😛
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Widzę, ze porody na tapecie ja tez miałam długi, bo synek był strasznie obwinięta w pępowinę, aż miał rany na nóżkach ale całe szczęście zrobili mi cesarkę, a nie upierali się żebym rodziła naturalnie chociaż bardzo chciałam... za to 2 tyg po cc wspominam traumatyczne, bałam się do toalety chodzic. 😕
Teraz najważniejsze, żeby dzidzia zdrowa była 🙂 -
nick nieaktualnyMadziolinka wrote:Ja dzisiaj 11 godzin w pracy. Tak wyglądają moje wtorki i czwartki. Ciekawe, czy dotrwam do końca roku szkolnego pracując w ten sposób 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:21
-
Endi90 wrote:bylo usg, byl pęcherzyk... i tu taka "niespodzianka", jak jutro dadzą mi skierowanie to skonsultuje sie z prowadzacym ginekologiem do ktorego mialam isc we wtorek moze organizm sam sie oczysci... no nie wiem mam jakies wątpliwości co do tego łyżeczkowania w tak wczesnej ciąży
-
Jotka wrote:Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w 1 trymestrze? Można?Ja dziś id zrobić proga i jeszcze ostatnia betę, bo ginekolog kazała powtórzyć i ma być jakieś 5 cyfr przed przecinkiem Już mi się nie chce kłuć
-
nick nieaktualnyevs6 wrote:Endi daj znać co u Ciebie✊
okularnica91, evs6, MalinovaJa, Iga66, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Endi90 wrote:Hejka, u mnie jakieś dziwy nad dziwami. Po dzisiejszej becie kontrolnej przyrost nie jest moze jakis spektakularny ale do zaakceptowania. Obraz USG oglądało 3 lekarzy i jest lepszy niż trzy dni temu,ciąża się rozwija. Nie wiedzą dlaczego tak się dzieje i nie są w stanie niczego przewidziec Mam przyjść za tydzień wtedy wszysto się wyjaśni. Jestem padnieta po tym szpitalu i ciesze sie ze juz jestem w domu, w koncu jest tu jeden taki urwis do kochania. Musze sie troche odmóżdżyć bo już mam dosyć pozdrawiam dziewczyny i dam znać jak wszysyko się wyklaruje.
Wieści dobre!!! Czuwa nad Tobą aniolek:)) -
Ja zbieram się właśnie na wycieczkę klasowa Jestem na adrenalinie bo to odpowiedzialność ale znowu nie pierwszy też raz jade:) ale pierwszy w ciąży hihi o której nikt nie wie.
Objawy:zapachy! Zapomniałam wczoraj wyłączyć piekarnik i spalilam bagietkę.wszystko mi śmierdzi,denerwuje mnie to niemiłosiernie!!! -
Endi90 wrote:Hejka, u mnie jakieś dziwy nad dziwami. Po dzisiejszej becie kontrolnej przyrost nie jest moze jakis spektakularny ale do zaakceptowania. Obraz USG oglądało 3 lekarzy i jest lepszy niż trzy dni temu,ciąża się rozwija. Nie wiedzą dlaczego tak się dzieje i nie są w stanie niczego przewidziec Mam przyjść za tydzień wtedy wszysto się wyjaśni. Jestem padnieta po tym szpitalu i ciesze sie ze juz jestem w domu, w koncu jest tu jeden taki urwis do kochania. Musze sie troche odmóżdżyć bo już mam dosyć pozdrawiam dziewczyny i dam znać jak wszysyko się wyklaruje.