Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
dana222 wrote:Czesc, blada kreseczka i u mnie. Mam nadzieje ze to juz to! Za 2 dni powtórzę test i bede musiała się wybrać na bete. OM 10.04
dana222 lubi tę wiadomość
-
Endi90 wrote:Hejka, u mnie jakieś dziwy nad dziwami. Po dzisiejszej becie kontrolnej przyrost nie jest moze jakis spektakularny ale do zaakceptowania. Obraz USG oglądało 3 lekarzy i jest lepszy niż trzy dni temu,ciąża się rozwija. Nie wiedzą dlaczego tak się dzieje i nie są w stanie niczego przewidziec Mam przyjść za tydzień wtedy wszysto się wyjaśni. Jestem padnieta po tym szpitalu i ciesze sie ze juz jestem w domu, w koncu jest tu jeden taki urwis do kochania. Musze sie troche odmóżdżyć bo już mam dosyć pozdrawiam dziewczyny i dam znać jak wszysyko się wyklaruje.
Ps. A jakie w nocy miałaś te przyrosty betyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 17:38
-
Tinnera wrote:Nieśmiało się witam..
Serduszko bije, termin na 03.01.2020
Dużo nas jest już?
Na pierwszej stronie jest lista, trochę nas już jestTinnera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alphelia wrote:Nieśmiało witam się i dołączam do wątku Spodziewamy się drugiego maleństwa. Termin z miesiączki wypada na 31 grudnia, ale z USG wychodzi 6.01 Najbliższą wizytę mam we wtorek, więc wtedy może usłyszymy już serduszko.
Alphelia lubi tę wiadomość
-
Tak widać było serduszko z usg 6+1 więc ciut szybciej niz z om. Lekarz sam był w szoku bo niby jest możliwość juz od 6 tc ale tak naprawdę to roznie bywa ☺ z tym że ja wiadomo cieszyć sie bardzo cieszę ale po ostatnim poronieniu mam wielkiego stracha..
"Troszkę Nas Jest.." -
MalinovaJa wrote:Och mamy ten sam termin 😁 będzie dobrze ♥️
Super😍😍😍 to daj Znać jak wyjdzie Ci termin z usg☺
Wam dziewczyny tez gratuluję i dziękuję ☺
Cherry Blossom daj jutro znać ☺Cherry_Blossom, MalinovaJa lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Cześć dziewczyny, witam się nieśmiało Widzę że jest tu już spore grono styczniówek Ja o swoim kropku dowiedziałam się 6 dni przed miesiączką, która powinna nadejść w piątek 03.04. W poniedziałek beta wynosiła już 713
Jestem po pierwszej wizycie u ginekologa ze względu na wynik tarczycy, który nie za bardzo mi się podobał Tym sposobem dorobiłam się Euthyroxu. Na usg w dniu wczorajszym było widać pięciotygodniowy pęcherzyk
Witam Was wszystkie serdecznie, mam nadzieję że uda mi się wpasować w ekipę styczniówek
P.s termin według om wychodzi na 08.01Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Jotka wrote:Dziewczyny zrobiłam ten progesteron. Czy wynik 25,66 jest okej czy to mało? Nigdy nie badalam wcześniej.Synek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
nick nieaktualny