Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinnera wrote:Super😍😍😍 to daj Znać jak wyjdzie Ci termin z usg☺
Wam dziewczyny tez gratuluję i dziękuję ☺
Cherry Blossom daj jutro znać ☺
Miałam robione też we wtorek ale tylko dla potwierdzenia czy jest pecherzykTinnera lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Jak się czujecie kochane?Kto dzisiaj ma badania,wizytę?Zgłaszać się
Ja wstałam naładowana dzisiaj energią. Mdłości nadal brak,ale węch mam taki wrażliwy,że czuję chyba wszystko na odległość 3km Idę budzić córę do szkoły,a sama do pracy.
Miłego dnia mamusie!!! -
nick nieaktualny
-
okularnica91 wrote:Dzień dobry. Ja dziś leniuchuje. Jestem tak senna, że nie daje rady 🙊 a dziecię do pilnowania jest 😂😂😂
Miłego dnia wszystkim życzę 😚 trzymam kciuki za bety i wizyty! -
nick nieaktualny
-
okularnica91 wrote:Malinowa przydałoby się trochę energii co?
😊
Groszka mnie mdli jak coś mi nie tak zapachnie. A ogólnie jest ok. -
Dziękuję Iga66, fajnie że mamy taki sam termin 😊
Jak to było u Was, planowałyście noworoczne maluchy czy tak wyszło?
U nas tak wyszło, staraliśmy się już wcześniej ale akurat udało się dopiero w tym cyklu. Wcześniej straciłam ciążę dlatego modlę się aby tym razem było wszystko ok.
Dziś pół nocy śniłam, że na badaniach prenatalnych 1 trymestru lekarz stwierdził, że to dziewczynka Nie wiem skąd takie sny, nie mam parcia na płeć, wszystko mi jedno byle zdroweSynek 17.06.2017r
Maleństwo w drodze ❤ -
Groszka wrote:Dziękuję Iga66, fajnie że mamy taki sam termin 😊
U nas tak wyszło, staraliśmy się już wcześniej ale akurat udało się dopiero w tym cyklu. Wcześniej straciłam ciążę dlatego modlę się aby tym razem było wszystko ok.
Dziś pół nocy śniłam, że na badaniach prenatalnych 1 trymestru lekarz stwierdził, że to dziewczynka Nie wiem skąd takie sny, nie mam parcia na płeć, wszystko mi jedno byle zdroweAlphelia lubi tę wiadomość
-
A wiecie wczoraj w przychodni poczułam się jak pełnoprawna 🤰 ciężarna. Dostałam od położnej pierwszy pakiet reklamowyy😂 jest pieluszka, emulsja do kąpieli, kremiki, saszetka czegoś na laktacje, chusteczki nawilżane i co mnie rozbawilo książeczka o bateriach energizer😂
Ania_85_ lubi tę wiadomość
-
Groszka wrote:Dziękuję Iga66, fajnie że mamy taki sam termin 😊
Dziś pół nocy śniłam, że na badaniach prenatalnych 1 trymestru lekarz stwierdził, że to dziewczynka Nie wiem skąd takie sny, nie mam parcia na płeć, wszystko mi jedno byle zdrowe
I wiecie tak się zastanawiam jak to jest mieć takie maleństwo w zimie, bo mój młody to wiosenny chłopak. Z końca kwietnia. Było ciepło, pięknie, długie spacery 🎈 a jak to będzie zimą?