X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Noworoczne mamuśki styczeń 2020
Odpowiedz

Noworoczne mamuśki styczeń 2020

Oceń ten wątek:
  • Groszka Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek też wiosenny, z czerwca 2017. Mi się znów wydaje, że łatwiej jest mieć maleństwo w zimie, mniejszy problem z ubiorem :-) Kombinezonik, śpiwór, czapka i na spacer 😊 a do wiosny maluchy będą już odchowane 😉

Synek 17.06.2017r
    Maleństwo w drodze ❤
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i jest w tym logika😊 a zresztą, nie ważne czy lato czy zima, tak naprawdę, ważne żeby nasze pączki były na świecie ♥️

34bwdqk38tql3hvm.png

Syn-2013 Moja Wielka Miłość ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mdłości nie mam jako takich, i raczej nie chce aby się pojawiły:p piersi za to robią mi się twarde i trochę zaczynają boleć, jedyne co mnie denerwuje to to że często przelewa mi się w brzuchu że aż wstyd jakbym brzuchem gadała 😂
    Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty 🤞

• MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolika wrote:
    Ja mdłości nie mam jako takich, i raczej nie chce aby się pojawiły:p piersi za to robią mi się twarde i trochę zaczynają boleć, jedyne co mnie denerwuje to to że często przelewa mi się w brzuchu że aż wstyd jakbym brzuchem gadała 😂
    Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty 🤞
    Ja też mam te bulgoty 😂 najlepiej jak zjem i się położę na boku to mam uczucie jakby milion pęcherzyków powietrza tam się rozbijalo o siebie. Aż leżeć się nie da 😂

34bwdqk38tql3hvm.png

• Niqa89 Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mdłości mam tylko lekkie z rana, ale przechodzą po jakimś lekkim śniadanku. Ale za to spać bym mogła cały czas... jak nie utnę drzemki po południu to o 20 już zasypiam na siedząco :(

mhsvi09kaq7hme36.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niqa89 wrote:
    Ja mdłości mam tylko lekkie z rana, ale przechodzą po jakimś lekkim śniadanku. Ale za to spać bym mogła cały czas... jak nie utnę drzemki po południu to o 20 już zasypiam na siedząco :(
    Ja po 21 to już w łóżku jestem gotowa do spania:p

• Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 10 maja 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endometrium 15,5
    Jakiś pęcherzyk widać

Trzeba czekać... mam przyjść znów za tydzień

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • lotka1990 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom no to taki wczesny etap to tak to niestety jest :( ja idę we wtorek i mam nadzieję że chociaż pęcherzyk będzie

3i49jw4zy14xtog4.png
    ex2bjw4zxo12w0aa.png
  • Groszka Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Endometrium 15,5
    Jakiś pęcherzyk widać

Też mam przyjść na kontrolę po 2 tygodniach :-) Najważniejsze że jest pęcherzyk w dobrym miejscu :-*

Synek 17.06.2017r
    Maleństwo w drodze ❤
  • Niqa89 Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Endometrium 15,5
    Jakiś pęcherzyk widać

Ja miałam to samo we wtorek, a widzę, że na tym samym etapie jesteśmy :) na następnym usg na pewno już coś będzie widać!❤

mhsvi09kaq7hme36.png
  • Jotka Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę w środę. Ciekawe co ujrzę 🙄

• Jotka Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli was podbrzusze tak okresowo czasem?

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)ja głównie jestem spiaca..ale da się funkcjonowac:)

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotka wrote:
    Na początku bolało teraz już coraz mniej :)

• Vella83 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotka wrote:
    Dokładnie tak jak u Karoliny.. Zaraz po teście kilka dni ból, potem przestalo.. Uczucie takiego nawet rozciągania..

relgx1hpi2zbw8vm.png
  • MalinovaJa Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamałam się. Odebrałam wczorajszą betę. No i jest niski przyrost. Pierwsza była 14437a druga tylko 19314. Położna powiedziała że to koniec 6 tyg więc możliwe że przyrost nie będzie spektakularny. Ale mam złe przrczucia

34bwdqk38tql3hvm.png

• Groszka Ekspertka

Wysłany: 10 maja 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tym etapie to ważne że rośnie :-) wydaje mi się że skoro beta jest tak wysoka to już nie będzie tak dużego przyrostu. Ważne że rośnie w ogóle :-) W ogóle miałaś jakieś wskazania żeby robić wynik bety w 6tc?

Synek 17.06.2017r
    Maleństwo w drodze ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2019, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa przy tak wysokiej becie nie rośnie już tak szybko! Nawet się nie waż źle myśleć! No coś Ty! Uwierz w to, że maleństwo ma się dobrze.

• Jotka Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinova a po jakim odstępie taki przyrost? Też myślę że już nie będzie tak szybko rosła jak są duże wartości. U mnie na razie z wczorajszych pomiarów było oko 8ty, więc mam jeszcze względnie duże przyrosty bo i beta taka średnia.

• Jotka Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pewnie jak osiągnie wynik 5 cyfrowy będzie wolny przyrost.

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ