Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jotka wrote:Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w 1 trymestrze? Można?Ja dziś id zrobić proga i jeszcze ostatnia betę, bo ginekolog kazała powtórzyć i ma być jakieś 5 cyfr przed przecinkiem Już mi się nie chce kłuć
-
Jotka wrote:Dziewczyny jak to jest z tym farbowaniem włosów w 1 trymestrze? Można?Ja dziś id zrobić proga i jeszcze ostatnia betę, bo ginekolog kazała powtórzyć i ma być jakieś 5 cyfr przed przecinkiem Już mi się nie chce kłuć
Endi - trzymamy kciuki i czekamy tu na Ciebie -
nick nieaktualny
-
Co do porodu to u mnie 1 byl super. O 7 odeszly mi wody w domu jeszcze przed 8 bylam w szpitalu z rozwarciem na 4 odrazu na porodowke i o 11 juz tulilam swoja kruszynke. Bole byly ale nie jakies straszne.
Farbowlam wlosy w 1 ciazy i wszytsko ok. Gin nie widzial przeciwskazan tylko wlasnie zeby lepiej wziasc farbe bez amoniaku.
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiało witam się i dołączam do wątku Spodziewamy się drugiego maleństwa. Termin z miesiączki wypada na 31 grudnia, ale z USG wychodzi 6.01 Najbliższą wizytę mam we wtorek, więc wtedy może usłyszymy już serduszko.
okularnica91, Cherry_Blossom, dana222 lubią tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualnyAlphelia wrote:Nieśmiało witam się i dołączam do wątku Spodziewamy się drugiego maleństwa. Termin z miesiączki wypada na 31 grudnia, ale z USG wychodzi 6.01 Najbliższą wizytę mam we wtorek, więc wtedy może usłyszymy już serduszko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 14:24
-
Karolika wrote:U mnie jest dokładnie tak samo:p termin z miesiączki był 31grudnia/pierwszy stycznia A teraz jak byłam na usg to że ciaza tydzień młodsza ale nie było jeszcze widać zarodka:( A Ty kiedy byłaś na usg ? A i oczywiście gratuluję 😍
Wczoraj byłam, było widać pęcherzyk, ale nie dało się jeszcze posłuchać serduszka. Właściwie gdybym nie pomyślała, że do trzech razy sztuka i nie powtórzyła testu po raz trzeci po 2 tygodniach to bym nie wiedziała o ciąży Bo robiłam testy po terminie spodziewanej miesiączki, a miałam regularne cykle co 30 dni, i oba testy wyszły negatywne, więc myślałam, że może taki miesiąc się trafił bez owulacji Stąd zgadza się, że ciąża jest o tydzień młodsza niż wynikałoby z miesiączki.
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Madziolinka wrote:Ja już chyba z robienia bety zrezygnuje. Za drogi to interes
😉
—
Jejku a mi się tak gęba drze. Spałabym na siedząca.Madziolinka lubi tę wiadomość
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
nick nieaktualnyMadziolinka wrote:Ja już chyba z robienia bety zrezygnuje. Za drogi to interes
😉
Ja robiłam dwa razy. I to mi wystarczy. Wiem, że rośnie i będzie dobrze.
A Ty ile razy już robiłaś?
Kleo u mnie to samo... spaaaaać 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 14:42
-
A u mnie wielkie spać i wogole chodzę jak nieprzytomna. A to coś mi z rąk wypadnie, a to jakaś niekumata jestem ☹️ od rana cycki bolą aż mnie skręca i zjadlabym wszystkie pomidory świata 😂
OK 21 padam na stojąco a potem od 23 do 3 rano nie ma spania. To samo miałam w poprzedniej ciąży. -
nick nieaktualny