Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
MalinovaJa - czekamy na relacje z wizyty 😀
Ja wczoraj poznałam co to mdłości - na wieczór było mi bardzo nie dobrze, ale dziś już Ok, udało
Mi się zapisać na 14 do gina na NFZ, ale opinie pani doktor nie zachęcają 😏 obym trafiła na jej dobry humor 😂
Miłego dnia dziewczęta! -
U mnie wiecie Wy, koleżanka z pracy, która też się starała tak jak ja i nawzajem sobie kibicowałyśmy - jest też się udało miesiąc przede mną (w pracy nikt nie wie o nas więc dyro chyba zawału dostanie jak dwie anglistki w tym samym czasie mu powiedzą) i moja przyjaciółka, która też wiedziała o staraniach. Poczekam na pewno do wizyty a potem zastanowimy się, kiedy powiedzieć. Dzieciom mogę powiedzieć jak powiem dyrektorowi w szkole bo chodzą do szkoły gdzie pracuję - no i byłoby słabo gdyby zaczęły chwalić się kolegom i do dyrekcji doszłoby to od nich a nie ode mnie..
-
nick nieaktualny
-
Madziolinka wrote:Wizyta z USG?
-
nick nieaktualnyCześć! Chyba mogę się nieśmiało z Wami przywitać. Mój termin wg belly 13.01, dzień przed moimi urodzinami 😊 jeśli chodzi o mnie od początku uderzenia gorąca, na zmianę z uczuciem zimna. Straszne wzdęcia i świadomość, że tak udało się! Będę mamą.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, obyśmy w jeszcze większym skladzie zakończyły swoją przygodę w styczniu 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 10:51
Endi90, Karolcia126, evs6, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
okularnica91 wrote:Cześć! Chyba mogę się nieśmiało z Wami przywitać. Mój termin wg belly 13.01, dzień przed moimi urodzinami 😊 jeśli chodzi o mnie od początku uderzenia gorąca, na zmianę z uczuciem zimna. Straszne wzdęcia i świadomość, że tak udało się! Będę mamą.
Trzymam kciuki za Was wszystkie, obyśmy w jeszcze większym skladzie zakończyły swoją przygodę w styczniu 💗 -
Karolcia126 wrote:Do mnie to chyba nie do końca dociera wszystko. Może to ten brak objawów (poza brakiem miesiączki, za którą wcale nie tęsknię).
U mnie straszne problemy z żołądkiem,ale na szczęście mdłości brak na razieKarolcia126 lubi tę wiadomość
-
MalinovaJa wrote:Taak. I jestem tu od 9 i siedzę w kolejce. A to wchodzą panie po ktg a to coś. Wogole Pani Doktor dziś bardzo długo trzyma pacjentki. Więc grzecznie siedzę i czekam. Kartę ciąży mam założoną narazie i testuje swoją cierpliwość 😂
-
Cherry_Blossom wrote:Jednak mam wizytę w piątek o 9:00 ciekawe czy coś będzie widać
U mnie wczoraj (6 tydzień. Wg OM a wg USG 4/5) był pęcherzyk w macicy ale niestety serduszka jeszcze nie było słychać. Następną wizytę mam 30.05 więc wtedy już powinno być słychać Malucha:)Cherry_Blossom lubi tę wiadomość