Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziolinka wrote:Kleo a Ty juz po wizycie??? Jakie wieści?
Endi trzymam kciuki.Endi90 lubi tę wiadomość
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Cherry_Blossom wrote:bierzecie jakieś suplementy, czy tylko kwas foliowy?
https://od-natury.pl/calivita-new-life-120-tabl . z nerwów i przejecia zapomniałam lekarza zapytać o to. Myślicie że to jest ok? Dobry skład? -
Dziewczyny mnie mój 10- miesieczny syn wykończy. On nic nie chce sam się pobawić i ciagle jęczy i chce na rece. Nawet jak usiąde z nim na ziemi to się drze. A on jest cięzki. Waży ponad 10 kg a podnoszenie go z ziemi ciągle chyba nie jest zbyt wskazane.
Nic nie interesują go zabawki, książeczki. Jedynie na spacerze jest ok ale on chodzi i musze go trzymac za rączke bo inaczej sie nie ruszy. Jak trzymam za rączke to ciągle w pochyleniu. W domu chodzi sam a na dworze za rączke. Kregoslup to mi odpadnie.
Ostatnio jestem bez sił. Zasypiam o 21 a o 7 się budze a oczy dalej mi się zamykaja ;/Asiulka
-
nick nieaktualnyCiężko jest oduczyć dziecko rączek, wiem coś o tym bo młody jak sie urodził to nie akceptował wózka i cały czas na rączkach był. Teraz ma cztery lata i pomimo że jest drobniutki to też lubi powskakiwać na ręce. Dzisiaj też wpadł z mężem do szpitala i oczywiście podniosłam go i dopiero po chwili się zreflektowałam
-
Jest zarodek 17mm. Na ten progesteron nic mi nie powiedziała ale lekarz z kliniki napisał ze jak 3x4 luteiny toleruje to mam tak brać. Zapisała listę badań i po wizycie w klinice mam się jej pokazać z wynikami. Poprosiłam ja jeszcze o ten lutinus i będę mieszać z Luteina i wtedy zobaczę jaki progesteron. Na razie spokojna jestem. Zobaczymy jak dalej.
Endi90, Iga66, evs6, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Kleo2012 wrote:Jest zarodek 17mm. Na ten progesteron nic mi nie powiedziała ale lekarz z kliniki napisał ze jak 3x4 luteiny toleruje to mam tak brać. Zapisała listę badań i po wizycie w klinice mam się jej pokazać z wynikami. Poprosiłam ja jeszcze o ten lutinus i będę mieszać z Luteina i wtedy zobaczę jaki progesteron. Na razie spokojna jestem. Zobaczymy jak dalej.
-
Kleo2012 wrote:Jest zarodek 17mm. Na ten progesteron nic mi nie powiedziała ale lekarz z kliniki napisał ze jak 3x4 luteiny toleruje to mam tak brać. Zapisała listę badań i po wizycie w klinice mam się jej pokazać z wynikami. Poprosiłam ja jeszcze o ten lutinus i będę mieszać z Luteina i wtedy zobaczę jaki progesteron. Na razie spokojna jestem. Zobaczymy jak dalej.
Kleo2012 lubi tę wiadomość
-
Kleo2012 lubi tę wiadomość