Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Vella83 wrote:Ja też tak myślałam. Nie wiem czy się opłaca dyr brać mnie na dwa miesiące a potem wszystko zmieniać, plany, zastępstwa etc.. A kiedy planujecie pogadać z dyr?
Sovi lubi tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam nad tym. Pracuję z 4latkami, często chorują. Zastanawiam się czy nie pójść nawet szybciej na zwolnienie, choćby za 2 tygodnie. Wiem, że to początek, ale taka czasem jestem śpiąca i bez sił, że naprawdę boję się jak bedzie jutro. No i boję się też chorób, które co chwilę ktoś przynosi. A z drugiej strony żal mi zostawiać grupę i koleżankę przed ważnymi wydarzeniami takimi jak choćby Dzień Mamy i Taty. Mam myśli, żeby nawet w tym tygodniu powiedzieć Dyrektorce, żeby już kogoś szukała na moje miejsce, a z drugiej strony boję się, że coś się stanie i za szybko się pochwalę.
-
nick nieaktualnyJa mam zamiar porozmawiać chwilę przed zakończeniem roku szkolnego na świetlicy może dzień przed Bożym Ciałem:p pracuje w szkole więc chciałabym iść na l4 na zakończenie roku szkolnego żeby spokojnie mieli czas znaleźć zastępstwo o zarazki martwię się mniej bo w tym okresie już tak dzieci nie chorują pewnie w zimę bardziej bym panikowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 09:28
-
nick nieaktualny
-
Vella83 wrote:W tym tyg jadę na kilkudniowa wycieczke szkolna, przede mną jeszcze matury więc myślę, że przed końcem mają porozmawiam z dyr bo zazwyczaj wtedy rozmawia o godz i klasach od września. Poczekam na serduszko...to na pewno
-
Ja co prawda w szkolenie nie pracuje, ale jestem po studiach polonistycznych i pedagogicznych i pamiętam praktyki w szkole. Dla mnie to niestety był horror.
Po tych praktykach stwierdziłam że nigdy w szkole nie będę uczyła, bo kasa za taką odpowiedzialność jest naprawdę żenująca.
Więc jestem z Wami całym sercem ❤ i walczcie o swoje. 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 10:03
Vella83 lubi tę wiadomość
-
Iga66 wrote:Ja co prawda w szkolenie nie pracuje, ale jestem po studiach polonistycznych i pedagogicznych i pamiętam praktyki w szkole. Dla mnie to niestety był horror.
Po tych praktykach stwierdziłam że nigdy w szkole nie będę uczyła, bo kasa za taką odpowiedzialność jest naprawdę żenująca.
Więc jestem z Wami całym sercem ❤ i walczcie o swoje. 😘
Iga a czym się zajmujesz? -
nick nieaktualny