Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marie_marie22 wrote:Dzień dobry czy można dołączyć? Mój wynik beta z 29.04 132,a z dzisiaj 1133.
Jestem mamusią dwuletniej majowej dziewczynki.
Gonia, pamiętasz mnie z majowek 2017?
Na kiedy Cię wpisać? -
Vanilka wrote:Hej witam sie i ja przedwczoraj test i odrazu dwie kreski. Totalne zaskoczenie... prawde mowiac nieplanowalismy teraz kolejnego szkraba bo nasza cora ma dopiero 10 miesiecy. Po tescie pol dnia plakalam ze jak ja sobie poradze z dwojka takich maluszkow. Ale juz powoli sie oswajam z ta mysla. Bety nie robie. Czekam na wizyte u gin.
Gratulacje dla Was wszystkich -
nick nieaktualny
-
Wstawać śpiochy:) trzeba się przyzwyczaić do porannych pobudek 🌞🌞🌞
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/679d95be8cbf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2019, 07:12
Vella83, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Śpię coraz lepiej, chyba pierwszy szok już powoli mija.. W nocy nadal toaleta minimum raz, w ciągu dnia napięcie w bodbrzuszu , czasem bulgotki, czasem mikromikro wzdecie. Cera ładna, brak nudności, nie muli. Sennośc w ciągu dnia. Brak checi na jedzenie niezdrowych rzeczy (huraaa! Bo silnej woli w tym wypadku nie mam i na pewno uleglabym), dalej lecę na sokach warzywno owocowych. Ot i tyle.. Oby tak dalej:-)
-
Vella zazdroszczę Ci tego spania. Ja po encortonie i zastrzykach z Accofilu potrafię się obudzić po 3 w nocy i nie spać już do 6 a do pracy trzeba wstać. Ale dla maleństwa czego się nie robi.2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019 -
Dzień Dobry
Ja przespałam całą noc. Nie pamiętam nawet, czy na siku wstawałam 🤔 Ale głowa boli cały czas, chyba bez paracetamol się nie obędzie. Dzisiaj chyba jednak sobie mocniejszą kawę zaserwuje, bo ten ból głowy okropny jest 😕
Taaa, jutro do pracy. Boję się tego, bo pracuje w przedszkolu, a tam mnóstwo zarazkow i bakterii 😣 Ale chciałabym wytrwać chociaż do końca roku szkolnego... -
Kleo2012 wrote:Vella zazdroszczę Ci tego spania. Ja po encortonie i zastrzykach z Accofilu potrafię się obudzić po 3 w nocy i nie spać już do 6 a do pracy trzeba wstać. Ale dla maleństwa czego się nie robi.
-
Vella83 wrote:Śpię coraz lepiej, chyba pierwszy szok już powoli mija.. W nocy nadal toaleta minimum raz, w ciągu dnia napięcie w bodbrzuszu , czasem bulgotki, czasem mikromikro wzdecie. Cera ładna, brak nudności, nie muli. Sennośc w ciągu dnia. Brak checi na jedzenie niezdrowych rzeczy (huraaa! Bo silnej woli w tym wypadku nie mam i na pewno uleglabym), dalej lecę na sokach warzywno owocowych. Ot i tyle.. Oby tak dalej:-)
-
Madziolinka wrote:Współczuję Ci strasznie. Ja bym wykończona była, bo straszny śpioch że mnie!
2 procedury ivf, 9 transferów
1 ciaza 8tc serduszko stanęło w 2017
2 ciąża 8tc serduszko stanęło w 2019