Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ma któraś problem z bólem łydek?
Od wczoraj strasznie mnie boli prawa łydka, normalnie jakbym miała zakwasy, a przecież nie ćwiczyłam, ani nic nie robilam co mogłoby się do tego przyczynic.... W poniedziałek wizyta ale już się tym stresuje... 😟 -
ziolko wrote:Dziewczyny, ma któraś problem z bólem łydek?
Od wczoraj strasznie mnie boli prawa łydka, normalnie jakbym miała zakwasy, a przecież nie ćwiczyłam, ani nic nie robilam co mogłoby się do tego przyczynic.... W poniedziałek wizyta ale już się tym stresuje... 😟
Dziś mam masakre... Cały dzień wymiotuję ledwo chodzę... Nie wiem co jest.. Ciśnienie w miarę ok lekko wyższe niż zwykle a nie alarmowe... -
Rumiankowa wrote:Ale Wam zazdroszczę tych ruchów. Ja jeszcze nic nie czuję;( mam nadzieję że wszystko jest dobrze. W poniedziałek mam wizytę, denerwuje się się jakoś bardziej niż zwykle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 21:30
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Mini89 wrote:Ja mam tak od rana ale to taki ból jakby mnie w nocy skurcze brały a nic takiego nie pamiętam.
Dziś mam masakre... Cały dzień wymiotuję ledwo chodzę... Nie wiem co jest.. Ciśnienie w miarę ok lekko wyższe niż zwykle a nie alarmowe...2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
ziolko wrote:Dziewczyny, ma któraś problem z bólem łydek?
Od wczoraj strasznie mnie boli prawa łydka, normalnie jakbym miała zakwasy, a przecież nie ćwiczyłam, ani nic nie robilam co mogłoby się do tego przyczynic.... W poniedziałek wizyta ale już się tym stresuje... 😟2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Emisia wrote:Mini ale takie wymioty i mdłości to Ci przeszły czy cały czas masz taki objaw? Współczuje 😓
Od 17 myślałam że już przeszło i zaczęłam na nowo strasznie naciaga... Każdy łyk wody się cofa. Macie doświadczenie kiedy w razie czego jechać do szpitala? Bo moja lekarka na urlopie i nie wiem... Może do rana minie -
Skurcze łydek ponoć norma. Zwiększenie magnezu bym rozważyla.
Karolika ale w sumie to dziwię się że heparyny nie dał może to rzeczywiście jest jakieś uzasadnienie bo przecież w tym terminie jakby miało coś się stać to by się stało, naprawdę... Zrób białka i zobaczysz a wyniki masz fajne same mutacje mogą nie ruszać doświadczonego lekarza. Ja dostałam ale u mnie w wywiadzie straty...
Może gin wpisze oni są bardziej liberalni. Tak czy inaczej nie martw się acard bierz. Ja byłam u 3 Hematologow zanim któryś okazał się ok i dał mi ale wskazania nie receptę bo nie odważył się na ryczałt co jest kpina ale to inny temat.
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Mini89 wrote:No właśnie przeszły już jakoś 2tyg miałam spokój.
Od 17 myślałam że już przeszło i zaczęłam na nowo strasznie naciaga... Każdy łyk wody się cofa. Macie doświadczenie kiedy w razie czego jechać do szpitala? Bo moja lekarka na urlopie i nie wiem... Może do rana minie
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Nie brałam dotąd magnezu, bo żadne skurcze mi nie dolegaly...
Jutro w takim razie kupię. Choć to bardziej ból jak zakwasy, jakbym popedalowala ostro na rowerze ale tylko jedna nogą 🤪
Współczuję mdłości, u mnie niedawno się wyciszyły.
Rumiankowa, może masz łożysko na przedniej ścianie macicy? Wtedy ponoć później czuc ruchy i w ogóle są słabiej wyczuwalne. -
ppieguskaa wrote:U mnie prawie 15tc ii nadal mdłości..
Śmieje się, że chyba będzie faktycznie córa.. Bo cera tragiczna.. Włosy się przetluszczaja..sasquacz lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Vella83 wrote:A w zasadzie zaczynam 19 tydz ciąży ciary mnie przechodzą że zaraz połowa aaaa...
Vella83 lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Rumiankowa wrote:Ale Wam zazdroszczę tych ruchów. Ja jeszcze nic nie czuję;( mam nadzieję że wszystko jest dobrze. W poniedziałek mam wizytę, denerwuje się się jakoś bardziej niż zwykle.
-
Vicky84 wrote:Ja też jeszcze nie czuje ruchów, coś wczoraj delikatnie ale nie jestem pewna czy to dzieciątko a to moja 3 ciąża. Mam tylozgiecie macicy, może to ma wpływ na odczuwanie ruchów?
SusieOne, Vicky84 lubią tę wiadomość
-
Rzeczywiście mam z przodu łożysko no i pierwsza ciąża. Nie mogę się doczekać bo już bym była taka spokojniejsza pewnie dobrze że w poniedziałek wizyta. Dziś pilnowałam przez niecałą godzinkę chrześnicy która ma nieco ponad roczek. Ciężka robota....haha. nie wyobrażam sobie takiego całego dnia. Przecież to można paść ze zmęczenia.Takie już biegające wszędzie dziecko wymaga 100% uwagi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 17:35
-
nick nieaktualnyVicky84 wrote:Ja też jeszcze nie czuje ruchów, coś wczoraj delikatnie ale nie jestem pewna czy to dzieciątko a to moja 3 ciąża. Mam tylozgiecie macicy, może to ma wpływ na odczuwanie ruchów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 17:46