Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKropeczka1986 wrote:Cześć dziewczyny,
Rownież mam termin na styczeń i chciałabym do Was dolaczyc ❤️
Nie ukrywam, ze szukam odpowiedzi na moje watpliwości związane z pewnym objawem... a mianowicie
Wyjechałam z mężem na kilka dni urlopu i wczoraj spędziliśmy dość intensywnie dzień spacerując sporo - wieczorem zauważyłam w trakcie toalety glutek taki mlecznoprzezroczysty wielkości ziarenka soczewicy... okropnie sie przestraszyłam i cała noc szukałam odpowiedzi w internecie... dzis rano po porannym spacerze rownież troszkę takiego sluzu juz mniej zbitego i teraz wieczorem odrobinkę. Biorę luteinę dopochwowo. W zeszły piątek byłam na usg wszystko było dobrze. Będę ogromnie wdzięczna za informacje czy taki sluz jest niepokojący czy powinnam sie martwić... internet mówi o czopie sluzowym i jak czytam to panikuje i mi sie płakać chcenajchetniej pobiegłaby do ginekologa ale jest długi weekend i jesteśmy ponad 600 km od domu
będę wdzięczna jeżeli wesprzecie mnie... i uspokoicie bo ja juz sama nie wiem czy nie panikuje:(
myślę że jak wrócisz z wyjazdu możesz kontroluje wybrać się do ginekolog
ważne aby nie było krwi
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Ja również miałam taki śluz przez dzień lub dwa. Jeśli się martwisz to zapytaj lekarza na wizycie ale myślę że to nic poważnego
po prostu mamy tam dużo śluzu i on może się tak pozlepiac i tyle, tak mi się wydaje.
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
U mnie od wczoraj śluz brązowy a nawet z odrobiną krwi... Ale u mnie tak ciągle ... Lekarz mówił żeby dać znać jak będzie gorzej a nie jest gorzej więc staram się nie panikować. W badaniu i USG wszystko idealnie ..ehhhhttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png
-
axox wrote:U mnie od wczoraj śluz brązowy a nawet z odrobiną krwi... Ale u mnie tak ciągle ... Lekarz mówił żeby dać znać jak będzie gorzej a nie jest gorzej więc staram się nie panikować. W badaniu i USG wszystko idealnie ..ehhh
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:Leżysz i odpoczywasz?
Troche, tzn staram się jak najwięcej ale lekarz nie zalecił ciągłego leżenia więc staram się żyć normalnie... Dziś tego jest odrobinkę. Wcześniej było więcej a obraz na USG idealny. Lekarz mówił że jak się będzie nasilać to L4 mam nadzieję że tak się nie staniehttps://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Troche, tzn staram się jak najwięcej ale lekarz nie zalecił ciągłego leżenia więc staram się żyć normalnie... Dziś tego jest odrobinkę. Wcześniej było więcej a obraz na USG idealny. Lekarz mówił że jak się będzie nasilać to L4 mam nadzieję że tak się nie stanie
Angelius Provita -
axox wrote:Troche, tzn staram się jak najwięcej ale lekarz nie zalecił ciągłego leżenia więc staram się żyć normalnie... Dziś tego jest odrobinkę. Wcześniej było więcej a obraz na USG idealny. Lekarz mówił że jak się będzie nasilać to L4 mam nadzieję że tak się nie stanie
Wiadomo, że nie każdy ma wskazania i chęci żeby nie pracować. Mogę mówić tylko za siebie: jestem na L4 i staram się dużo wypoczywać, zajmować rzeczami, na które nigdy nie miałam czasu chodząc do pracy. Niestety moja praca jest stresująca i cieszę się, że nie funduje na codzień dodatkowego kortyzolu Maluszkowi 😉 ale początki nie były łatwe i nie mogłam się przez jakieś 2 tyg odnaleźć w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 22:18
Robak lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Kropeczka1986 wrote:Ewi u mnie do tej pory był wodnisty po luteinie raz na jakiś czas tak odrobinkę takiego lepkiego ale wczoraj to był taki zbity glucik wiec dlatego sie przestraszyłam...2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
SusieOne wrote:A czemu nie chcesz iść na L4?
Nie chcę bo mam ciekawa prace, fizycznie ani trochę nie męcząca. Tzn jeśli lekarz powie że trzeba to pójdę ale puki nie ma przeciwwskazań chce pracować jak najdłużej. JSusieOne, I_1985 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/ci-69827.png -
axox wrote:Nie chcę bo mam ciekawa prace, fizycznie ani trochę nie męcząca. Tzn jeśli lekarz powie że trzeba to pójdę ale puki nie ma przeciwwskazań chce pracować jak najdłużej. J
axox lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Ja się cieszę że mi dał l4:) chociaż wiem, że tym sobie przerabalam. Bardzo się denerwowałam, że przez stres i przeciazania zaszkodze dziecku. Do tego opary chemiczne. Nie żałuję decyzji chociaż w domu teraz siedzę, jak podczas jakieś okupacji xd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny