Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś rano bobek tak się ułożyl ze zrobił górkę z brzucha, wypchal prawa cześć pewnie pupa:))no zaczyna się.
Wczoraj syn przyniósł linijkę i odmierzyl 27 cm, plus minus może mieć tyle i oslupielismy że to już naprawdę kawał bobasa a jeszcze połowa przed nami:-) -
Kropeczka1986 wrote:U nas będzie Piotruś ❤️
Ja biorę magne b6 forte 4x1 ale moja gin powiedziała ze jakby skurcze byly duże to nawet do 6 tabletek...
Mój 4 - latek to Piotruś 😍
Teraz, jeśli będzie dziewczynka, to chyba Ola, a chłopczyk... Chciałam Tymek, ale Piotrusiowi się nie podoba 😂 mowi, że jeśli urodzi się chłopczyk, to będzie Kuba 😉Emisia, Kropeczka1986, Celia89, I_1985, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropeczka1986 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi jak często czujecie ruchy waszych dzieciakow? Bo u mnie to tak z tym rożnie, ze czasem juz mam jazdy, ze za mało sie rusza
-
Ja 19+1 i czuje tez nieregularnie. Np wczoraj aktywność była baardzo niska. To chyba normalne, bo nasze Bąble jeszcze są małe.
A czujecie jakieś ruchy jak chodzicie?Celia89 lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Ja nie czuje jak chodzę tylko jak leżę i to na płasko. Chociaż po badaniu jak mi tam głębiej zajrzała to chyba mu sie to niespodovalo bo pierwszy raz czułam takie solidne kopniaki jak siedziałam i nawet jak szlam.😁
Celia89, sasquacz lubią tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
nick nieaktualnyEmisia wrote:Ja 19+1 i czuje tez nieregularnie. Np wczoraj aktywność była baardzo niska. To chyba normalne, bo nasze Bąble jeszcze są małe.
A czujecie jakieś ruchy jak chodzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2019, 11:03
-
Mój się rusza jak mu się podoba, ostatnio jak go z tatą trochę zgnietliśmy bo się przytulaliśmy to czułam, że się rozpycha. Najczęściej po obżarstwie, produkach bogatych w cukier i na noc. Teraz nic. To nie jego godzina
Kropeczka1986, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Ja to czuje wszystko regularnie na tyle ze znam juz rytm dobowy mojego dziecka😁 i ruchy czuje w kazdym miejscu ale moja dziewczynka to jest mega aktywna, czuje kazdy jej fikolek. Ale jak widac kazdy przypadek jest indywidualny
Celia89, I_1985, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Paulinakrk -
Aga1984 wrote:A mnie dziś złapał skurcz (pierwszy raz) w nogę, masakryczny ból. Napiszcie mi proszę ile mam brać magnezu forte.
w mojej mądrej książce wyczytałam że nie wolno więcej niz 750mg na dobę. ja biorę obecnie koło 400mg i nic skurczowego mi nie dolega.
Ile obecnie magnezu bierzesz?❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024