Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
axox wrote:Rozumiem to warto zadbać o to. Mam nadzieję że szyjką wytrzyma do 40 tg a potem niech się pięknie skraca
sasquacz lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Byłam dzisiaj w H&M i kupiłam pierwsze spodnie, jeansy dla ciężarówek. Bywają dni chłodniejsze wiec moje sukienki już trochę nie są odpowiednie, wzięłam getry i spodnie. No nic..w czymś muszę wytrwać te chłodniejsze dni,bo stare zatrzymują się na udach a o zapięciu w pasie mogę pomarzyć.
-
ppieguskaa wrote:Mnie to korci żeby kupic jakieś body.. Liczyłam, że poznam dziś płeć na 100.. ii w sobotę kupiłabym w Lidlu coś..
No nic liczę, że na polowkowych będzie potwierdzona.
Oj Pieguska mnie tez cały czas korcą jakieś ubranka i niby w 90% 3 tyg temu była dziewczynka, ale wczoraj chcieliśmy potwierdzić, ale dr powiedział że Malutka się tak zwinęła że nic z tego.
Jedyna rzecz jaka kupiłam taką poważniejszą to ocieplony kombinezon granatowy - stwierdziłam, że będzie to kolor dobry i dla dziewczynki i dla chłopca 😉ppieguskaa lubi tę wiadomość
2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim:) Ja po połowie już jestem, trochę za szybko poszłam bo 18 i 2 dni,ale lek mówi,że wszystko ok;)
Tego samego życzę kazdej:)
Czy dalej chce Wam się spać?? Ja chodzę do tylu:(Niqa89, Celia89, ppieguskaa, ziolko, sasquacz, dana222, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
U nas piękna dziewczynka! 280 g szczęścia
wszystko dobrze!
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie - od razu mi lepiej jak tak sobie Was poczytam! Przesyłam buziaki dla was i bobasow😘Emisia, Niqa89, Celia89, Kropeczka1986, I_1985, ppieguskaa, ziolko, sasquacz, dana222, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
I_1985 wrote:Cześć wszystkim:) Ja po połowie już jestem, trochę za szybko poszłam bo 18 i 2 dni,ale lek mówi,że wszystko ok;)
Czy dalej chce Wam się spać?? Ja chodzę do tylu:(
Może nie przez cały dzień, ale po śniadaniu i obiedzie obowiązkowa drzemka.
Gratulacje połówkowe☺️ Wiesz jaka płeć?2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
Kitałek wrote:U nas piękna dziewczynka! 280 g szczęścia
wszystko dobrze!
Dziekuje Wam dziewczyny za wsparcie - od razu mi lepiej jak tak sobie Was poczytam! Przesyłam buziaki dla was i bobasow😘
Cudowne informacje 💕 to już można kompletować pomału wyprawkę2 Aniołki (*)(*) - zawsze w naszych sercach ♥️
Dziewczynka 🌷🌷🌷
-
I_1985 wrote:Cześć wszystkim:) Ja po połowie już jestem, trochę za szybko poszłam bo 18 i 2 dni,ale lek mówi,że wszystko ok;)
Czy dalej chce Wam się spać?? Ja chodzę do tylu:(I_1985 lubi tę wiadomość
-
My tez dzis na usg - nasz synek wazy 306 g ❤️ Rączkę na buzi ciagle trzymał wiec Pani Doktor odpuściła mu dzis połówkowe i będziemy mieli za 3 tyg. Sprawdziła tylko przepływy i tętno❤️
Dostałam tez nystatyne wiec liczę, ze te leukocyty znikną przy kolejnym badaniu moczu.
Co do spania to ja dzis 2 h przespałam po wizycie i z trudem sie obudziłam ale zmusiła sie bo w nocy bym znow nie spałaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2019, 20:41
Iga66, Emisia, ziolko, sasquacz, Celia89, Niqa89, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
To dzisiaj jest dzień dziewcxynek
U nas 370g pięknej kobitki widać bardzo wyraźnie pipke 😂👶❤ zdrowa i pięknie skacze 😍Emisia, ppieguskaa, Niqa89, ziolko, Celia89, dana222, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Jakie piękne wieści!!!! Ja mam sporo energii, zajmuje się domem, gotuje, piekę, odgruzowuje dom rączkami dzieci:-) cały czas mam w głowie szyjke że muszę uważać na siebie więc robię wszystko baaardzo wolno, żeby nie doprowadzić do przemeczenia.duzo leżę, ale drzemki robię rzadko. Musi być jakiś dzień ze mnie zetnie. Jestem radosna i szczęśliwa chociaż ciężko mi już z tym brzuszkiem.
Ja po wczorajszym, usg też dostałam dobre info-fajny chlopak:) u nas będzie Janek:)Iga66, ppieguskaa, sasquacz, Emisia, dana222, Ania_85_ lubią tę wiadomość