Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Gagaga wrote:Chyba normalne a w którym Ty tyg jesteś?
Gagaga lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnyZwykła infekcja nie jest aż taka groźna,ja też już czuje łamanie i ból gardła-herbatka z cytryna i imbirem,chleb z czosnkiem i powinno przejsc a jutro chyba nawet kupie jeszcze ten prenalen syrop,zeby czuć sie pewniej,ze mam cos z apteki;)
malwa88, Madziolinka lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:Przyszedł Wam już segregator mamyginekolog? Ja jestem zachwycona 😁 ps. Widzę że przeoczylam poprzednią stronę, gdzie o nim pisalyscie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2019, 21:12
Endi90, sasquacz, mmalibu lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Endi90 wrote:Ja w poprzedniej ciąży oliwkowałam się i smarowałam różnymi specyfikami a i tak tyłek i uda wyglądały jakby mnie ktoś z tasakiem gonił... Ale przy masie którą przybrałam to zdziwiłabym się gdyby tak nie było
Oj sorki chcialam zacytowac a polubilam bo u mnie bylo podobnie tez sie smarowalam a niestety udka wygladaly fatalnie.
Ostatnio mnie tu malo jakas handre ciazowa zlapalam i nawet nie chcialo mi sie udzielac. Zupelnie inne humory mam teraz w tej ciazy w pierwszej ciagle wesola a teraz potrafie ryczec na reklamie nawet.
Aa gratuluje kolejnych udanych wizyt i bijacych serduszek.
-
Kleo2012 wrote:Widzisz full zestaw ale znowu się nie udało. Serduszko przestało bić. Nie dawno wróciłam z wizyty i nie ma akcji serca. Jutro mam zgłosić się do szpitala. Wiec żegnam się dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie.
-
Kleo2012 wrote:Widzisz full zestaw ale znowu się nie udało. Serduszko przestało bić. Nie dawno wróciłam z wizyty i nie ma akcji serca. Jutro mam zgłosić się do szpitala. Wiec żegnam się dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie.
Kleo wspolczoje bardzo. Trzymaj sie jakos.
-
nick nieaktualnyKleo2012 wrote:Widzisz full zestaw ale znowu się nie udało. Serduszko przestało bić. Nie dawno wróciłam z wizyty i nie ma akcji serca. Jutro mam zgłosić się do szpitala. Wiec żegnam się dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie.
-
malwa88 wrote:Ehh a mnie dopadlo chorobsko moje dziecko mnie zarazilo -moze stad to slabe samopoczucie?
Juz sie oczywiscie schizuje jak taka infekcja moze wplynac na dziecko. W koncu w I trymestrze wszystko sie kształtuje:/malwa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleo2012 wrote:Widzisz full zestaw ale znowu się nie udało. Serduszko przestało bić. Nie dawno wróciłam z wizyty i nie ma akcji serca. Jutro mam zgłosić się do szpitala. Wiec żegnam się dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie.
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem bardzo zadowolona z tego segregatora. Mąż nawet sobie breloczek do kluczy zaczepil 😂mam wrażenie, że choć mamy już syna to teraz on przeżywa to wszystko bardziej. I wiem że ma cicha nadzieję że teraz będzie córka 😁
mmalibu lubi tę wiadomość
-
Monkey wrote:Cześć 😊
Mocne kciuki za dzisiejsze wizyty 😊
Moje samopoczucie ciut lepsze, mdłości minęły i w sumie zamiast się cieszyć strach mnie oblatuje 😑
Moje mdłości też jakby powoli ustają, nie czuję się super, ale też nie leżę w łóżku cały dzień, chyba po prostu mój organizm się przyzwyczaja do takiego stanu rzeczy i mdłości już mu tak nie doskwierają
Głowa do góry! Na pewno jest dobrze.