Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyImpra, ja kupiłam chocotelegram na chocolissimo z tekstem "juz w kwietniu będziecie dziadkami" i z czekoladkami w baloniki i prezenciki
w sobotę zawozimy to do moich rodziców. Nie mogę się doczekać, szczególnie ze część kostek jest biała a ta ich biała jest rewelacyjna
ed. cholera mam kalafiora i zamiast do Impry znowu do Odro pisałam
macie za to focię
http://iv.pl/images/60615041858922143460.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 15:29
Impresja, Mona_M, emaj, Demsik, bita_smietana, Paolala, Kjopa3, pepsunieczka, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Bita Śmietana, to tajemnica
Ale bez obaw, mąż był przy badaniu
A nawet gdyby nie był, to i tak by wszystko słyszał razem z innymi paniami z kolejki, bo mój gin ma papierowe ściany
Impresja, a co oni tam się tak Bożen boją za oceanem ?
My powiedzieliśmy najważniejszym osobom na samym początku, później jakoś drogą pantoflową to się rozniosło i komu teraz się nie chwalę, to wszyscy już wiedząbita_smietana, Impresja lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ja nie musiałam mówić, że jest ciąża. Moi rodzice chyba mają jakiś detektor. Tata przez 2 tyg podtykał mi śledzie, aż pewnego dnia mama się zapytała, czy plecy mnie nie bolą przez ciąże, no i musiałam powiedzieć. A też miałam jazdę po lekarzach i mnie przyłapali. Zawsze muszą zadzwonić wtedy kiedy nie trzeba. Mają zakaz rozpowiadania. Mam nadzieje, że wytrzymają.
Nie ukrywam, że ja szwagierki też "wyczułam"
Teściom nie zamierzam mówić, bo mi zaleźli za skórę. Po porodzie usłyszałam, że "nie ty pierwsza nie ostatnia urodziłaś martwe dziecko", po czym skwitowali, że "przecież to nie było dziecko, tylko płód". Nigdy im tego nie zapomnę...
żeby nie było za smutno
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyjeju ryczeć mi się chce jak patrzę na te moje czekoladki
Nie wiem tylko, czy z żalu, że to nie są moje jedzenia, czy dziedzic robi mi hormonalną sieczkę z mózgu i stanę się taka rozmemłana i wzruszona całym światem
bita_smietana, Mona_M, Corcula, Arwi, mitonia, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Spałam ponad 18 godzin! Czy to objaw porodu?!
Czekolada zajebista! moja rodzina dowiedziala sie o ciazy od męża w 6 tygodniu telefonem : ala jest w szpitalu, lezy na patologi ciążybita_smietana, Corcula lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:jeju ryczeć mi się chce jak patrzę na te moje czekoladki
Nie wiem tylko, czy z żalu, że to nie są moje jedzenia...[/img]Przypomnij, a twoi rodzice wiedzą o twoich "przebojach"?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
co post to lepszy
buty w kawie, jad zmiji, wzruszone synapsy zamiast musku
jak w dobrym kinie
Morwa mi sie snily pytongi i murzynitakze ten
a wszystko przez to, ze nie chcialam balamucic meza do czasu badania
Tez myslalam o Jagah, zterroryzowalam ja na fb, jest ok ale nie opuszczaja jej pawie
aleala 18 godzin snu? uo mamo!!!!! moze twoi przodkowie to niedzwiedzie byli?i masz ciagoty do snu zimowego
-
Ojejku Ta pomyłka związana z Odrą to nie był przypadek. Coś mi się wydaje ,że czujesz u niej ciążunie nosem
Pytonga brak nie jest ,więc to nie to. Może to oznacza ,że będę miała syna ? Albo jak sny czytane są na odwrót to znaczy ,że to będzie córa ! Co by nie było będzie super
Ja się trochę popłakałam dzisiaj po spotkaniu z moja szamankąodezwę się później
ojejku, Demsik lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:
aleala 18 godzin snu? uo mamo!!!!! moze twoi przodkowie to niedzwiedzie byli?i masz ciagoty do snu zimowego
Haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84d42ae169c5.jpg
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Paolala, a robicie iui?
Madziulla, świetna bransoletka, musi zadziałać
Ojejku nie;) ewakuowałam się z kliniki, nerwa łapie jakbym miała tam wrócić i oglądać gębe poprzedniego gina, wykastrowałabym go na miejscu:P
idziemy na żywioł, jak nie zaskoczy do końca roku to się zastanowimy co dalej;) nooo ale przeciez zaskoczy:P
w poniedzialek wybieram się na podglądanie jajec;]
Marzu też z rozpędu myślalam ze to Twoje haha
Morwa haha dobre, może to znak, że syna bedziesz miala ;]
edit: Alaaa 18h ciągiem woow, organizm chyba sie chce wyspac na zapas;)
Blondik witaj:)
SMietana Ty to masz moc, z głowy nie wychodzi mi ten kwarc różowy, haha musze szybko znalezc sklep, nigdy nie robiłam sama biżuterii, bedzie pierwszy raz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 17:00
bita_smietana lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Ojejku cudne te czekoladki
Morwa czekamy na info. Będzie dobrzeMam nadzieję,że szamanka za bardzo Cię nie nastraszyła.
Ala coś było,że przed porodem organizm odpoczywaMoże zaraz kichniesz
MarzuJakie nóżki
Ja mam jutro wizytę i nie wiem co z bożeną bo i tak mamy zakaz to dla ginki się stroić
Impra ja mam od jakiegoś czasu jazdę na licealne ciążeCiekawe czy wszędzie w Stanach tak wygląda poród.
-
Ojejku zawsze mozesz zjesc te z serduszkami a napis zostaw;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1ba05f108ff.jpgDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Wzdęło mnie dziś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8a4eaf0ac34.jpg
Ed. Sorka za konieczność gimnastyki karku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 20:19
ojejku, aleala, Kjopa3, Demsik, Paolala lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Morwa czekamy na info. Będzie dobrze
Mam nadzieję,że szamanka za bardzo Cię nie nastraszyła