Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to mója własnoręcznie zrobiona bransoletka "plodnosci" z kwarcu różowego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6887a70dbb0b.jpgemaj, Kjopa3, ZakreconaŻona, Morwa, kate55, ojejku, vitae13, Demsik, bita_smietana, Corcula, Mona_M, ktosiowa, Paolala, Marmurkowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ha ha ha. W 10 tc to ja miałam oponke. Teraz jakoś się rozeszła
Tu jak Maryna na piecu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f20b8650831b.jpg
A tu polowa dzisiejszej dostawa. Oby ogarnąć się do stycznia
Ed. Nie chce mi się wkleić drugi link
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 22:35
ojejku, bita_smietana, Paolala, Marmurkowa, Morwa lubią tę wiadomość
-
A dobra. To ja i moje wzdęcie wyglądamy tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be7db6cba38c.jpg
Zdjęcie sprzed ciążuni w avatarzekilogramowo jestem 1,5kg na minusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 22:44
ojejku, vitae13, bita_smietana, Paolala, Demsik, Marmurkowa, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Piękne brzuchy
Ojejku i Qasha, zazdroszczę Wam! Ja w 14 tc wciąż nie mam brzucha
Swoją drogą pół nocy śniła mi się moja córka, a pół nocy Ala z Gochą - Ala, informuję, że rodzisz
,
ed. wczoraj od lekarza wróciłam nie w sosie, namawia mnie trochę na nifty, nic na razie nie wskazuje na nic złego, ale powiedział, że to badanie robi się raz w życiu i do końca ciąży mam spokój... Nifty 2400 - toż to ja piękny wózek mogę za to mieć, jeszcze tydzień temu nie wiedziałam co to test pappa a wczoraj taka rozkmina, ze głowa mała. Mówi, że nie namawia, ale na inne rzeczy wydaje się dużo większe pieniądze. Na razie myślę, pappe zrobię na 100% ale czy nifty... to na razie jestem na "nie", chociaż ja jestem po 3 poronieniach, sama nie wiem co o tym sądzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 06:19
aleala lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Dokładnie jak Quasha mówi, ja np codziennie szukam "kreacji" która go zakryje, bo w pracy się ciągle nie przyznałam, dopiero za 2 tygodnie, a w tym tempie to ja za 2 tygodnie będę wyglądała jak Ala.
Swoją drogą pół nocy śniła mi się moja córka, a pół nocy Ala z Gochą - Ala, informuję, że rodzisz
,
ed. wczoraj od lekarza wróciłam nie w sosie, namawia mnie trochę na nifty, nic na razie nie wskazuje na nic złego, ale powiedział, że to badanie robi się raz w życiu i do końca ciąży mam spokój... Nifty 2400 - toż to ja piękny wózek mogę za to mieć, jeszcze tydzień temu nie wiedziałam co to test pappa a wczoraj taka rozkmina, ze głowa mała. Mówi, że nie namawia, ale na inne rzeczy wydaje się dużo większe pieniądze. Na razie myślę, pappe zrobię na 100% ale czy nifty... to na razie jestem na "nie", chociaż ja jestem po 3 poronieniach, sama nie wiem co o tym sądzić.
Jeśli u mnie wszystko będzie się dobrze rozwijać to usg prenatalne + pappa zrobie, ale nifty nie. Tzn nie chodzi o kasę, ale nawet jak wyjdzie jakaś choroba genetyczna to w moim przypadku nic to nie zmieni. Czekaliśmy już na dzidzie z zd, więc jesteśmy przygotowani "na zapas". Jak ma być dobrze to będzie.
Ale jeśli ciebie to badanie uspokoi to rób -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pieeekne brzuchy:D Jakie boskie figury macie ;] Ojejku własnie sobie uświadomiłam ile Ty jablek zjadasz!!! haha zapraszam do siebie wpadniesz do ogrodu z jabloniami i zapas sobie zrobisz:P hmmm co do Nifty to nie wiem czy bym sie zdecydowala... kariotypy macie prawidlowe, na prenatalnych wszystko bedzie cacy na pewno, chyba bym olała dalsze badania, w ciąży ma być LWD, kolejne badania nie beda Cie czasem dodatkowo stresowac?
Madziulla piekna branzoletka, w ekspresowym tempie ją zrobilas:)
Milego dnia:) u nas od rana słoneczko:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam się w 15 tc!
Co do testów, to ja nie robię ani Pappa ani Nifty. Na pewno fajnie jest mieć 99% pewności, że wszystko jest ok, ale z drugiej strony cena jest spora i stresów też pewnie trochę to przysparza. Planowałam robić Pappa w przypadku, gdyby na usg coś wyszło nie tak, ale na razie wszystko zapowiada się być okPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny