Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona gratulacje!!!!!!
Ojejku 3,11cm od glowki do pupy to juz taki fajny czlowieczek ❤. Striny daly rade?
Ja wizyte mam w piatek. Jeszcze sie nie stresuje ale pewnie lada moment zaczneojejku, Mona_M lubią tę wiadomość
-
bita_smietana, ojejku, Corcula, Mona_M, Morwa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja ja tylko plamie delikatnie w zasadzie to przy podcieraniu sie, wkladki nie nosze bo nie potrzebuje.przy badaniu tez bylo plamienie ale tylko brazowe.zywej krwi nie ma.lekarz kazal lezec bo krwiak jest umiejscowiony w miejscu gdzie maluch pobiera ode mnie wszystko i boi sie ze jal niedaj boze sie rozrosnie to odetnie tlen dzidzi dlatego mam sie oszczedzac i lezec.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ojejku, Ty to masz farta
Karolka, kciuki zaciśnięte !!
Impresa, mam nadzieję, że krwiak niedługo się całkiem wchłonie!
Demsik, piękny maluszekPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Same dobre wieści
Oby takich więcej
Dziś byłam na badaniach, a tam baba zblejkowała glukozę na na nosidełko młodych rodziców. Dobrze, że dziecka nie było w środkuJa badanie wytrzymałam, ale blejk i tak poszedł po wszystkim.
Paula to się przyzwyczajaj do porcelanyNie długo to będzie norma u Ciebie
noo "chetnie" przytule sie do porcelany jesli powodem ma byc cionrzuniaaa, poki co mdłości pogrypowe mnie męczą, skonczyly by sie bo zaraz nie bede wiedziec czy do dalej okres pogrypowy czy moze cos innego;)
no a ja mialam wpasc rano do Was i tak zleciał caly dzien, jak patrze na moje i stelaża zwłoki po tych choróbskach to czarno wszystko dalej widze, stelaż w ciągu miesiąca 3 razy infekcja z wysoka temperatura...
Madziulla kciuki za bete, sikaniec niech sie zawstydzi jak pokazesz mu wysoką bete;)
Smietana ja mam swoje ulubione branzoletki i jak mam cos waznego to zawsze musze je miec ze soba, ot tak bo jak ich nie bedzie to to cos waznego moze sie nie udac;) i tez w takim razie chce taką kwarcową;p dobra pampersy mi juz nie potrzebne, ale jak cos to mam podpaski giganty:P doła łapie, bo wkręciłam sobie że zachodze w cionrze teraz do takiego stopnia ze w glowie juz planuje co i jak dalej bo przeciez zaraz bede w cionrzy, toż to chooore, ja tak w cionrze prosto nie zachodze
Moonaaaa aaaaa zaaajebiscie:D ipieknie:)
Ojejku rycz rycz rycz ze szczescia:) pieknie:) super dziewczyny jaram sieDemsik wszystko bedzie dobrze!
edit: dziewczyny wrzucac to prosze swoje zacne brzuchy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 20:53
Mona_M, ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Monaaaaaa ale bajera!!!! Zielono tu jak u Fiony i Shreka !!!
Paolala mówisz i masz. Klucha sprzed tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93057b78b3da.jpgemaj, Kjopa3, ojejku, Madziulla, vitae13, bita_smietana, Mona_M, ktosiowa, Paolala, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymitonia wrote:Paolala mówisz i masz. Klucha sprzed tygodnia
http://iv.pl/images/40192860397013725352.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 21:52
tomania2806, emaj, Kjopa3, Madziulla, ZakreconaŻona, aleala, vitae13, bita_smietana, Mona_M, ktosiowa, Paolala, Marmurkowa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też się przez Was wzruszyłam
Piękny wąteczek prawie same "weteranki" się zebrały
Mona M wielkie Gratulację!!! Huuuuuuuura
Widzisz a jak by się nie udało to mieliście jakiś domek ogarniaćWystarczy plany poukładać i się jajo przestraszyło
Ojejku pięknie dziedzic rośnie
Ja na wizytę w czwartek idę ale bez USG chyba że zrobi mi tak dla siebie. A mogłaby bo jestem ciekawa czy ten pieruński krwiak się wchłania.
Ech... Demsik. Wszędzie dookoła te krwiaki. Niech się szybko i ładnie wchłania.
Edit:Mitonia, Ojejku zgrabne brzuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 21:56
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny