Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, Żona, ja za Was mocno trzymam kciuki
Bita Śmietana, ja dostałam od nieznajomej bożka płodności - taką figurkę. I w tym cyklu zaciążyłamTylko ja w to kompletnie nie wierzyłam, przyjęłam to od tej kobiety, bo trudno mi było odmówić
bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
szykujcie popcorn
dziewczyny! bozki plodnosci, paski swietego dominika, noweje pompejanskie, magiczne kamienie, wrozki - brzmia glupio a jednak dzialaja bo w to wierzymy!mysle, ze nikomu nie odrosnie noga po odmowieniu nowenny albo kapieli w wodospadzie z wodnymi wezami w lesie deszczowym 10000000km od PL aaale wierze, ze podswiadomosc potrafi zdzialac cuda
w polaczeniu z wizytami u lekarza of cours
i zdrowym odzywianiem
od dziecka interesowalam sie takimi czary mary, chodzilam dosyc dlugo na joge i dzieki mojej super elastycznej 65-letniej pani, ktora robi precla i inne dziwne figury, odkrylam joge hormonalna
jest czasochlonna, ale jej autorka (Dinah Rodrigues) gwarantuje, ze dziala!joga hormonalna zostala wymyslona najpierw dla kobiet w okresie menopauzy - zeby przywrocic rownowage hormonalna
i opoznic procesy starzenia..ale szybko stala sie ulubiencem kobiet w wieku rozrodczym, ktore mialy niezly balagan w hormonach, slyszalam ze wiele kobiet po dwoch, trzech miesiacach praktykowania jogi zaciazaly
z tego co pamietam trzeba uwazac na cwiczenia, niektore nie nadaja sie przy nadczynnosci tarczycy a niektore przy niedoczynnosci i takie tam
jak chcecie poszkac ksiazki w internecie to pamietajcie, ze tylko ta Pani jest naj
Dina Rodrigues
oprocz jogi hormonalnej sa tez kamienie - mineraly
kamienie zbieram odkad jestem mala, moim ulubiencem jest niedawno nabyty kamien z Indii, ktory wazy 9 kg (wiem, wiem wyobrazam sobie teraz wasze miny, moj maz tez sie pytal, czy ze mna wszystko gra....no ale byl taki piekny musialam go miec
)
i teraz tak, kwarc rozowy to ogolnie kamien milosci, zwiazku aaaale w roznych wrozbach stosuje sie go wlasnie w celu zaciazeniaja sama mam bransoletke z kwarcu rozowego, wykombinowalam sobie, ze skoro w jodze hormonalnej nadgarstki odpowiadaja jajnikom a kwarc rozowy wspomaga plodnosc to mozna nosic bransoletke na nadgarstku
wiec jak ktos chce sprobowac, a moze akurat sie cos w psychice odblokuje i stanie sie cud i czary mary i sie uda, to polecam poszukac swojej bransoletki z kwarcu rozowego, umyc w wodziepolozyc na slonce
(czy ten sygnal karetki to po mnie?
) i nosic
a moze tez da rade bez tych czary mary? ale trzeba mocno, mocno uwierzyc? nie wiem...ja zaszlam w moja obecna ciazunie po 2 poronieniu, gdzie siedzialam na porodowce wsrod kobiet i ich bobasow... i czekalam na zastrzyk w tylek bo mozemy miec z mezem konflikt serologiczny i przy kazdym poronieniu musza mnie kup w dupalai wtedy obiecalam sobie, ze nastepnym razem wroce po zastrzyk ale dopiero przy porodzie
ba, ja bylam pewna ze tak bedzie, bo uwierzcie boli jak cholera
i chyba miesien dupny sie wystraszyl zastrzykow i posluchalpogadal z macica i bam ciazunia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 10:24
ojejku, Morwa, Demsik, Kjopa3, ktosiowa, Madziulla, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Ja dziś od rana żyłam w stresie przed wizytą
Ale na szczęście niepotrzebnie! Dziedzic urósł do 8.1cm, wszystko w normie !
Niestety nóżki cały czas zaciśnięte...
Jesteśmy przeszczęśliwiPrzedstawiam Wam nasze bobo
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14368704_1227075387334736_6528553749487132382_n.jpg?oh=22c3fb2bfe2728bd3f915e98e17d56df&oe=586D6725
Nie wiem czemu nie mogę tego wstawić w ramkach [ i m g ]
I powodzenia na wizytach!
Kate piękneGratuluję
kate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczęłam, podobno zaczęłam, po poludniu widzę sie z doktorkiem. Serio włożyłam dzis stringi, jak narobię ze stresu to mi przez nogawki spodni wyskoczy
Jestem zeschizowsna, chce koniecznie żeby obejrzał szyjkę bo tego się coś boję, jak wkładam luteine to mam wrażenie ze nie jest domkniętą. No i usg of kors też chcę, wiadomka.
Idę sobie jabłko obrać i meliskę zaparzyć.
Ed. Sama wkładamnikt mi nie wkłada.
Przypomniała mi się historia jak jedna laska na ovu opisywala ze mąż jej bada szyjkę i sprawdzają razem czy juz jest blisko Akexis czy jeszcze nieno i w końcu jej powiedział ze miękka i otwarta żeby sie odwaliła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 10:44
Kjopa3, bita_smietana, emaj, aleala lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ja też wierzę w takie rzeczy
więc też nadaję się do psychiatry
ja mam nawet swoją osobista szamankę - bioenergoterapeutkę
zajefajna młoda kobietka
hahaha to jest nas dwie! ale w koncu piszemy na oddziale zamknietym! czyli wszystko graMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj dziedzic dziękuje za komplementy od Was
Ojejku ja wczoraj z tych stresow przed wizyta byłam dwa razy w kibelku, więc uważaj z tymi strinamia tak na poważnie, to będzie dobrze ! Ja to wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 11:03
Madziulla, bita_smietana, Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate miałam duże dziecko i lekarze wolą od razu badać w kierunku cukrzycy. Następnym razem będę krzyczeć o krzywą insulinową.
Emaj może taki dzień? Gdzie głowy nie oprę tam bym spała.
edit jadłyście wafle ryżowe-serowe? Nowość w biedrze. Odnalazłam nowe uzależnienie mniamJest jeszcze wersja paprykowa. Muszę wypróbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 13:50
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Kate miałam duże dziecko i lekarze wolą od razu badać w kierunku cukrzycy. Następnym razem będę krzyczeć o krzywą insulinową.
Emaj może taki dzień? Gdzie głowy nie oprę tam bym spała.
edit jadłyście wafle ryżowe-serowe? Nowość w biedrze. Odnalazłam nowe uzależnienie mniamJest jeszcze wersja paprykowa. Muszę wypróbować
Wlasnie widzialam je dzisiaj i nie kupilam. Musze nadrobic.
-
nick nieaktualny
-
czarownica powraca
znalazlam wlasnie info, ze joga hormonalna nie nadaje sie do praktykowania przy endometriozie
"HYT is contra-indicated in pregnancy and with certain conditions ie: active endometriosis, large fibroids, hormone dependent breast/uterine cancer or history of. Some conditions require you check with your doctor or medical professional before beginning practice. If in doubt please contact me." ( http://www.integratedtherapies.ca/hormone-yoga-therapy-for-womens-health/ )
Mona_M lubi tę wiadomość
-
Czekam na pozytywne wiesci po wizytach
Ojejku jak narobisz w stringi to przynajmniej nie ufajdasz całych majtów a jedynie sznurek -
nick nieaktualny