Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Śmietana, powiem więcej: będę znała na 100%
W czwartek pobrali mi krew na badania DNA.
Nie mamy żadnych typów w temacie płci. Po tylu latach czekania ani nam to w głowie.
Ale chciałabym już wiedzieć, że wszystko z dzieciaczkiem jest ok, że zdrowe.
ale ekstrapewnie, ze plec nie ma znaczenia ale fajnie wiedziec, kto sie kryje w brzucholu i namawia matke do jedzenia dziwnych rzeczy
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze niedawno marzyłam o tym aby mieć syna. Teraz siedzę w poczekalni i czekam na wizytę i naprawdę, juz mi na 100000% wisi czy to będzie syn czy córka, chcę żeby po prostu było, w kwietniu i zdrowe.
Raport z dnia dzisiejszego 1kg jabłek i 2 łyżki kaszy jaglanej. Jestem tak osrana ze nie byłam w stanie nic innego zjeść. Zajadę w drodze powrotnej do lidla po panią ogórkową
Ed. Heeeej ImpraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 16:36
Impresja, bita_smietana, ZakreconaŻona, Demsik, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monaa !!
Cudowne wieści
Impresja, to super, że będziesz zaraz mieć pewność, że dziecko zdrowe i w dodatku poznasz płeć
Ojejku, czekam razem z Tobą na wizytęImpresja, ojejku, Mona_M lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Wiem, u nas nawet to Nifty można zrobić, ale trochę szkoda mi 2000 zł
Poza tym na razie według usg wszystko wygląda ok, także mam nadzieję, że będzie dobrze
Mi też czas zasuwa, w sumie się cieszę, bo chcę już mieć brzuchPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
Zacznie Ci sie dłużyć jak lekarz Ci powie że możesz rodzic ale ciągle nie będziesz rodzić :p
Mona jaram sie;*
Impresja, Mona_M, bita_smietana, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobas piękny, 3,11 cm. Dokladnie 10w0d, pierwszy raz usłyszałam serduchoooo 164 uderzeń na minutę
Idę chyba ryczećImpresja, aleala, Ania_84, Corcula, Morwa, ZakreconaŻona, kate55, Mona_M, bita_smietana, emaj, Demsik, ktosiowa, Arwi, Kjopa3, Camille87, tomania2806, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Corcula wrote:Ej o jaka ogorkowa z lidla chodzi? Jest jakis dobry gotowiec?
OjejkuBardzo się cieszę!
MonaKiedy idziesz do gina?
Corcula, ojejku lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp