Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tu na watku LWD jest tyle ciazowych zarazkow, ze kazda zaciazy!!!
tyle tu ciezarnych, ze nie ma innej opcji niz zaciazyc!
boskie macie brzuszki!!!! mi dziedzic/ dziedziczka chyba w posladkach rosnie bo narazie tylko one sa duze
ed. napisalam dwa razy to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 11:32
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Problem będzie
Bo nie sikałam
Drogie klubowiczki Klubu LWD. Potrzebuję porady. Prenatalne 1trymestru robi się przez brzuch, czy przez Bożenę, bo nie wiem czy mam odpalać dziś kosiarkę.
Arwi, Madziulla, bita_smietana, Corcula, Demsik, pepsunieczka, Impresja, Morwa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Popraw się! Jutro widzę tutaj fotę patyka
Drogie klubowiczki Klubu LWD. Potrzebuję porady. Prenatalne 1trymestru robi się przez brzuch, czy przez Bożenę, bo nie wiem czy mam odpalać dziś kosiarkę.
Obstawiam Bożenę :< -
nick nieaktualny
-
Marzusiax i tak i tak gin Cię zbada na fotelu
Mi najpierw sprawdził szyjkę, a później wsadził na chwilę usg dopochwowe, następnie przełożyliśmy się na leżankę. Wg niego czasem dzieciak się tak ułoży, że lepiej go widać na dopochwowym.
Corcula lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Emaj padłam
Nie moje, ale niewiele brakuje
W chłodne dni u mnie to tylko z konieczności
Ok czyli jednak trzeba użyć kosiarki i brokatu. Mam stresa ale cuż zrobić. Co ma być to będzie...Mona_M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
kate55 wrote:Marzusiax i tak i tak gin Cię zbada na fotelu
Mi najpierw sprawdził szyjkę, a później wsadził na chwilę usg dopochwowe, następnie przełożyliśmy się na leżankę. Wg niego czasem dzieciak się tak ułoży, że lepiej go widać na dopochwowym.
Przelozylismy sie mowisz... . Jak Twoj maz Cie podczytuje, to mozesz miec problemykate55, bita_smietana, Mona_M, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie może co u Jagah?
Dzisiejsza noc była koszmarna , śniły mi się wszędzie pytongi! W różnych wymiarach. Odwijałam je z folii i wyciągałam z kartonów, normalnie jak rozpakowaniu prezentów na Boże Narodzenia ! Ale żeby wszędzie pytongi ?
Mona_M, Impresja, bita_smietana, Paolala, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahaha Morwa dobry sen.
Ja za to przez pół nocy przez sen kłóciłam się z rodzicami i to bluzgi takie leciały..... Co to progesteron z człowiekiem robi.
A teraz moje dziecię próbuje mnie uśpić. Matuniu normalnie śpię na biurku. Mam nadzieję, że to dzieć a nie migrena. -
nick nieaktualny
-
Zajebisto-klaczyste nogi;)
Morwa czyzby ci czegos brakowalo?))moze pytonga????
)
Kate hop hop
Ja wlasnie gotuje obiadek bo zaraz malz z dzieckiem wroca.milego dzionkabita_smietana, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;