Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:
Dzięki dziewczyny, dzięki wielkie Morwa :* ale kop w dupę mi sie nalezy jak nic.będziesz miała swoją własną małą diablice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 14:52
Mona_M, Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Mona ale o co ci się rozchodzi z tą betą? Aaaaa! Bo ty chciałaś bliźniaki, albo trojaczki. No tak na bliźniaki to się nie zapowiada, ale na 1 silnego dziedzica to jak najbardziej
To teraz lej na patola! Obiecałaś!
Madziula szkoda, że się nie udało. Masz jakiś konkretny plan na nowy cykl, czy tylko LwD?
Ojejku ja teraz mam 2 tyg do następnego usg. Pewnie znów będę świrować, że cycki mniej bolą
edit. Nie znacie się może na krzywej cukrowej? Odebrałam wyniki i na czczo 90, po 1h 110, po 2h 106. Nie za mały ten skok? Ja to wszędzie teraz widzę problemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 14:57
Mona_M lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:To prawie tak do końca roku. 3 lata starań to sporo..
3 lata bylo w lipcu. Pierwszy rok byl na luzie bez badan. tylko tsh bylo kontrolowane. dopiero po poronieniu zabralam sie za badania czyli stycznie 2015. w miedzy czasie traialam na lekarzy debili...ten teraz co chodze od sierpnia 2015 robi cos sensowanego. -
nick nieaktualny
-
Po wizycie u gina melduje ze dalej bujam sie z centrymetrowym rozwarciem przy szyjce ktora nie zamierza sie skracac, za tydzien kolejna wizyta
-
nick nieaktualny
-
Narazie na S uskuteczniam glownie spanie i smarkanie :p
Karolka moze jak nie czulas owulacji to akurat to bedzie od poczatku do konca wyjątkowe jajco