Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Z glowy, wiesz ze to druga faza i wsluchujesz sie w ogranizm znacznie bardziej niz w pierwszej.. Tez tak mialam
-
Jesli naprawde ostatnio olewczo podchodzisz to naprawde zazdroszcze sily psychicznej! Ja nawet jak odpuszczalam to podswiadomie w drugiej fazie bylam czujna i skoncentrowana na ciele a w szczegolnosci w partiach jajec i macicy
Ale ja nie potrafie chyba tak serio dac se z czyms siana -
I ja się z wami witam.
Krew oddana, czekam na wyniki (prog i testosteron).
Ja też mam bolącą drugą fazę cyklu (przeważnie). Tak 2 w roku cykle mam lajtowe (oczywiście, jak się nie starałam o Dziedzica, to w ogóle nie czułam drugiej fazy). Akurat mam ten jeden z dwóch w roku lajtowych cykli... nic nie czujęi się cieszę, bo w cyklu z biochemiczną ciążą też nic mnie nie bolało. Ja obstawiam, że u mnie to zależy z której strony mam owulację (chyba... tak sobie tłumaczę), bo jak boli to z lewej strony.
-
nick nieaktualny
-
Ktosiowa trzymam kciuki za wyniki.
Wczoraj na wizycie lekarka nie miała sprzętu USGBuuu. Muszę czekać do prenatalnych do 12.10. Palpacyjnie wszystko ok. Zwolnienie nadal leżące,ćpanie tak samo,karta ciąży założona i następna wizyta 26.10.
ktosiowa, Arwi lubią tę wiadomość
-
Kjopa gratulki, dobre wieści, że niczego się nie dopatrzyła gin
Ktosiowa, dołączam się do armii trzymanych kciuków
Emaj, panna cotta, serio? ryllii? Małpa
Aleala, a Ty co, po katarze? Bój się
A mła osoba wita się w 24 tygodniu cionszuniIIIIhhhaaaaa
Acha, cyce zaczęły mi płakać, extra, kilka razy w ciągu dnia ból jest mega odczuwalnyi pojawia się rosa na nich, jak przy napływaniu mleka, grrr.... zaraz z wkładkami będę musiała łazić, blee...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 12:16
Kjopa3, Demsik, ktosiowa, bita_smietana, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja twierdzę, ze dla takich jak my, powinni otworzyć mini gabinety usg - takie wiecie, manicure, pedicure, solarium i usg
żeby można było wskoczyć na 3 minuty, zobaczyć, że żyje i przesiąść się na paznokcie.
ktosiowa - kciukiArwi, Mona_M, ktosiowa, Kjopa3, Demsik, bita_smietana, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:ja twierdzę, ze dla takich jak my, powinni otworzyć mini gabinety usg - takie wiecie, manicure, pedicure, solarium i usg
żeby można było wskoczyć na 3 minuty, zobaczyć, że żyje i przesiąść się na paznokcie.
ktosiowa - kciuki
Brzmi idealnie -
Mój próg 18,97 (nie wiem ile powinien wynosić 7dpo) Edycja: już wiem
jest w normie
Testosteron jak w promocji: 16,99
Morwa wrote:Byłam dzisiaj spuścić krew. Także jak coś to za mnie też potrzymajcie kciukimam nadzieje ,że moja tarczyca ma się dobrze
Kciuki za morwową tarczycę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 13:26
ojejku, Morwa, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny