Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Ktosiu jaki piękny prog! To znak, że coś się świeci:D
Abby oczywiście, że tesknimy! Co u Ciebie?
Śmietana - dbam o to, żeby ludzie mieli zajebisty dizajn za oknem;) a że często na etapie, kiedy te okna jeszcze nie są wstawione to trzeba znaleźć dogodne miejsce do oproznienia słabego pęcherza
Morwa mimo selenu nie poprawia Ci się konwersja? Ja miałam lepsza konwersję przed rozpoczęciem leczenia z tsh ponad 4.
Edek: strasznie bawi mnie słowo dizajn
Selen biorę od roku , przez ponad pół roku byłam na diecie bezglutenowej i bezmlecznej tyle czasu katorgi i nic to nie dało. Tsh sobie skacze a ft3 nigdy się nie zmienia. Bywało jeszcze gorzej jak ft4 miałam na 100% a ft3 jak zawsze na 30 % . -
Hej dziewczyny, miło że o mnie pamiętacie:) Byłam tydzień w szpitalu z powodu tych plamien, o których chyba Wam pisałam. Robili kilka razy usg i nie mogli znaleźć przyczyny. Najważniejsze było dla mnie to, że maluch cały czas rośnie:) Po tygodniu okazało się, że mam niewielkie odklejenie kosmowki i małego krwiaka. Stąd plamienia:( Wypuścili mnie do domu z nakazrm leżenia no i tak robię, wstaję jedynie tyle co muszę.
Corcula, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Smietana!! Mordo moja :*. Jestem juz po wizycie of kors, dzieciatko ma okolo 3,6cm takze kawal czlowieka
. Poza tym git malina. Nasralam sobie do glowy, ze szyjka mi sie skraca ale nie wiem wlasciwie skad to wzielam
Abby kochana. Witaj ponownie :*
Ja od wczoraj w innej rzeczywistosci. Nagle umarla na zawal serca kolezanka. Jeszcze dzien wczesniej widzialam sie z nia. Rano zle sie poczula, karetka, szpital... . Miala 36 lat. Coreczke w wieku mojego synka i 4ro letniego synka. Nie ogarniam tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 22:14
Kjopa3, ktosiowa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Corcula polubiłam za udaną wizytę. Przykre,że tacy młodzi ludzie odchodzą
Ania-nowa ciszę się że z dzidzią wszystko w porządku. Leż wypoczywaj po porodzie będziemy nadrabiać
Ktosiowa super prog do pozazdroszczenia
Śmietana też mnie urzekł żółwikCorcula, Ania-nowa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Corcula polubiłam za udaną wizytę. Przykre,że tacy młodzi ludzie odchodzą
Ania-nowa ciszę się że z dzidzią wszystko w porządku. Leż wypoczywaj po porodzie będziemy nadrabiać
Ktosiowa super prog do pozazdroszczenia
Śmietana też mnie urzekł żółwik -
Na razie nie wiem. Pewnie krwiak musi się wchłonąć. Zmniejszał się ostatnio ale o ile to nie wiem bo na pierwszym USG ("na lewo") nie mam zmierzonego tego krwiaka. Dwa tyg. temu miał 2,5cm. Lekarz od USG mówił,że około 14-17tyg. powinno być spokojniej.
-
nick nieaktualnyHej Abby, tęskniłyśmy, to jasne
Dziewczyny leżące, leżcie ile wlezie, bo to ostatnie miesiące, kiedy możecie sobie na to pozwolić
My dzis jedziemy z czekoladkami do moich rodziców, mam stresa, ze się pochwalimy i kupa z tego bedzie. No ale mam nadzieję, że to będzie kupa w pampersie w kwietniu i tego się trzymam.
emaj, Kjopa3, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:Na razie nie wiem. Pewnie krwiak musi się wchłonąć. Zmniejszał się ostatnio ale o ile to nie wiem bo na pierwszym USG ("na lewo") nie mam zmierzonego tego krwiaka. Dwa tyg. temu miał 2,5cm. Lekarz od USG mówił,że około 14-17tyg. powinno być spokojniej.
Jaaaa 14-17 tydzień? Kurczę, a ja myślałam że do 12 max poleżę. To cby a na wszelki wypadek nastawię się na 17 -
nick nieaktualnyCorcula wrote:Smietana!! Mordo moja :*. Jestem juz po wizycie of kors, dzieciatko ma okolo 3,6cm takze kawal czlowieka
. Poza tym git malina. Nasralam sobie do glowy, ze szyjka mi sie skraca ale nie wiem wlasciwie skad to wzielam
Abby kochana. Witaj ponownie :*
Ja od wczoraj w innej rzeczywistosci. Nagle umarla na zawal serca kolezanka. Jeszcze dzien wczesniej widzialam sie z nia. Rano zle sie poczula, karetka, szpital... . Miala 36 lat. Coreczke w wieku mojego synka i 4ro letniego synka. Nie ogarniam tego.
-
Co sie dzieje ze tak mlode osoby umieraja...przykre bardzo.najgorzej zal mi zawsze dzieci ktore zostaja bez mamy..oj smutno mi bardzo.
Jakby zliczyc to dużo nas tu lezy przez krwiaki.ja niestety musze od czssu do czasu wstac a to obiad ugotowac a to pranie wstawic-maz wiesza.niestety mieszkamy sami i nikt mnie nie wyrecza a dom trzeba ogarniac ale oszczedzam sie maksymalnie.
Milego dnia wam zycze
Abby fajnie ze jestes;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Corcula wrote:Smietana!! Mordo moja :*. Jestem juz po wizycie of kors, dzieciatko ma okolo 3,6cm takze kawal czlowieka
też polubiłam za pierwszą część, drugiej nie lubię