X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz ;)

Arwi, Demsik lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu chyba nie przyjdę bo nie mam czasu ;) a szkoda bo LWD by się przydał ale dziedziczka nauczyła się wchodzić na wyżki i muszę pilnować żeby na łeb nie upadła bo zaś głupia będzie jak matka z ojcem ;)

Morwa! Gratuluje! Dlaczego mi wykresu nie osmarkalas jeszcze?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz ;)
    Mam podobnie ze swoim jak już go użre to antybiotyk musi brać.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ile zaklad, ze ojejku wyje biale czekoladki w drodze do rodzicow? :D :D :D :D

ja bym tak zrobila..zreszta raz wyciagnelam kuzynce prezent spod choinki i wyjadlam jej toffifee ...hahaha mialam wtedy 23 lata a kuzynka 9 :D :D :D

Corcula - jakie juz duze twoje bobo!!! graaatuluje!!! <3 jezuniu ja ide w poniedzialek

Ed. wspolczuje straty kolezanki...taka mloda kobieta.....jak bede robili jakas zbiorke dla jej dzieci, daj znac, cos razem wymyslimy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 14:34

ktosiowa, Kjopa3, Demsik, karolka22 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 1 października 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:

to pewnie nie na miejscu ale w co go uwalil? :D mam nadzieje, ze pytong byl w majtkach - no chyba, ze o czyms nie wiemy i mezu lubi latac na golasa po lesie :D

kurde, biedny no :/ na takie ugryzienia to chyba konska dawka tego antybiotyku music byc..pamietaj o probiotykach, zeby sobie calej flory bakteryjnej nie wybil!

Morwa lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 października 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jeden dzien i wraaaaca moj maz z Hameryki! :D
    jak ostatni raz prosilam go o amerykanskie slodycze to przywiozl mi belgijska czekolade..... :D :D :D dodam tylko, ze do Belgii mam od siebie 30 min na piechte.....

200.gif

zawsze mam z nim wesolo :D

tym razem licze na jakies amerykanskie bomby kaloryczne, nie moze zawiesc dziedzica!!!!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:35

Morwa, ktosiowa, Mona_M, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, karolka22 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    to pewnie nie na miejscu ale w co go uwalil? :D mam nadzieje, ze pytong byl w majtkach - no chyba, ze o czyms nie wiemy i mezu lubi latac na golasa po lesie :D

kurde, biedny no :/ na takie ugryzienia to chyba konska dawka tego antybiotyku music byc..pamietaj o probiotykach, zeby sobie calej flory bakteryjnej nie wybil!
    W udo , także blisko pytonga. Kleszcze bardzo lubią jego uda , raz jedno raz drugie... uda się albo nie uda ;) kiedyś dostał tygodniowy, albo tylko wziął przez tydzień , nie byłam z nim,więc nie pilnowałam. Teść z boleriozą męczył się znacznie dłużej, zwalczając ją antybiotykiem ,bo około miesiąca leczenia miał i i tak siadła na stawy , rozwaliło gospodarkę hormonalna i uaktywniło Hashimoto. Podstępna z niej żmija..

Wysłany: 1 października 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W udo , także blisko pytonga. Kleszcze bardzo lubią jego uda , raz jedno raz drugie... uda się albo nie uda ;) kiedyś dostał tygodniowy, albo tylko wziął przez tydzień , nie byłam z nim,więc nie pilnowałam. Teść z boleriozą męczył się znacznie dłużej, zwalczając ją antybiotykiem ,bo około miesiąca leczenia miał i i tak siadła na stawy , rozwaliło gospodarkę hormonalna i uaktywniło Hashimoto. Podstępna z niej żmija..

kurde to ty teraz pilnuj meza!!!!! :o

niech szybko wraca do zdrowia! :)

Morwa lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 października 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Hej Abby, tęskniłyśmy, to jasne :)

Dziewczyny leżące, leżcie ile wlezie, bo to ostatnie miesiące, kiedy możecie sobie na to pozwolić :)
    My dzis jedziemy z czekoladkami do moich rodziców, mam stresa, ze się pochwalimy i kupa z tego bedzie. No ale mam nadzieję, że to będzie kupa w pampersie w kwietniu i tego się trzymam.

bedzie kupa! bedzie duzo kup! do pampersa! na matke! do wanny!!!!! zobaczysz juz w kwietniu !!!!!!

<3

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    kurde to ty teraz pilnuj meza!!!!! :o

niech szybko wraca do zdrowia! :)
    Pilnować będę jak zawsze zresztą :D po suplementacji jaką łykał przy staraniach to nie ma bata ,że go rozłoży jakiś tam wirus ;) Tak się tylko śmiejemy, bo przez te suple powinniśmy już świecić w ciemnościach ;)

Dzięki :* również liczę na to ,że szybko wróci do zdrowia :)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dlaczego tak długo chcesz trzymać nas w niepewności ? Testuj wcześniej plis :D

Mój wykres jest mało ciążowy.... No nic, pożyjemy, zobaczymy...

W czwartek mam wizytę z moim M u androloga. Jestem pełna nadziei.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Mój wykres jest mało ciążowy.... No nic, pożyjemy, zobaczymy...

W czwartek mam wizytę z moim M u androloga. Jestem pełna nadziei.
    Kciuki za wizytę :*:*
    A co do wykresu to się nim nie sugeruj , bywały gorsze ,które kończyły się zieloną kropką :D

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmietana przypomniałaś mi o deserze który uwielbiam ale jeszcze w Polsce go nie widziałam
    4025500138998_L.jpeg

Nie jadłam go z 8 lat a jest przepyszny.Buuu...

Morwa zdrowia dla męża.

Ktosiowa powodzenia na wizycie u androloga.

Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ! Wróciłam.
    Kurde jakbym wiedziała jak ti sie skończy to wyjadłabym białe po drodze. Po ataku płaczu ze wzruszenia, serii przytulań i znowu beku szanowna mama zabrała czekoladki i odstawiła w niedostępne miejsce. Tato przyniósł mi w jednym momencie "niemiecką" czekoladę, bo tych nie dadzą zeżreć. Rozumiecie? Chyba sobie w ramkę wstawią te czekoladki i tak będą stały latami... A białe na darmo zostawiłam. Generalnie git ;)

Hej Basik :)
    Morwa nie wypuszczaj starego do lasu - gdzie on kleszcza złapał? Ja się obawiałam moich tegorocznych wakacji w Bieszczadach a tam jeden wielki las ale jakos ciężarnej nie wzięły.
    Śmietana- chcę koniecznie foto słodkich jedzeń. A tymczasem wracam do danio - wieki tego syfu nie jadłam ale Wawrzyniec mnie zmusza...

ktosiowa, vitae13, Kjopa3, Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku problem w tym ,że mieszkamy obecnie prawie w lesie ;) dom jest pod samym lasem ,więc kleszcze atakują ze wszystkich stron. Lecą z drzew , atakują z trawy - istny armagedon, szczególnie w tym roku,który sprzyjał kleszczą i pchełkom.

Szkoda ,że nie udało Ci się zjeść czekolady , bo chciałam zapytać , czy w smaku też warta jest swojej ceny , bo z wyglądu boska była :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku <3

Ed
    Teraz zadzwoniłam do mamy i wyobraźcie sobie, spakowali się do samochodu i pojechali POKAZAĆ czekoladki ciotce (mamy siostrze) Tam się zeszly sąsiadki oglądać czekoladki, stały nad stołem u podziwiały. Przyszli dziadkowie na koniec zapakowali czekoladki z powrotem i jadą dalej... Mam nadzieję że już jada z nimi do domu je zjeść. No niewychowani :D

Morwa tutaj, ale raczej z komputera http://czekoladowytelegram.pl/do/choco/chocotelegramConfigurator

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 17:48

Morwa, pepsunieczka, Kjopa3, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Ona jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku <3
    Podeślij stronę gdzie zamawiałaś :D

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

Ed
    Teraz zadzwoniłam do mamy i wyobraźcie sobie, spakowali się do samochodu i pojechali POKAZAĆ czekoladki ciotce (mamy siostrze) Tam się zeszly sąsiadki oglądać czekoladki, stały nad stołem u podziwiały. Przyszli dziadkowie na koniec zapakowali czekoladki z powrotem i jadą dalej... Mam nadzieję że już jada z nimi do domu je zjeść. No niewychowani :D

Morwa tutaj, ale raczej z komputera http://czekoladowytelegram.pl/do/choco/chocotelegramConfigurator

Miałam napisać, ze pewnie sąsiadkom bedą pokazywać, ale twoi rodzice byli szybsi :))))

ojejku lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu nie iść do lasa jak grzyby rosną :) Wybierałam się całe lato i chyba ostatniego wysypu nie odpuszczę:) Oczywiście ja grzybów nie lubię, lubię tylko zbierać :)

Staram się być na bieżąco ale i tak potem nie wiem co miałam napisać :/ Gratulacje udanych wizyt! Ktosiowa trzymam kciuki za androloga. Pepsinieczka :3 kibicuję

pepsunieczka, ktosiowa, bita_smietana lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wasze suwaczki tak zasuwają, ze jestem w szoku, np marzusiax jutro kończy 13 tydzień!!! Szok...

Ps. Spałam od wczoraj od 18 do dzisiaj do 8. Niestety obudziłam sie z bolącymi zatokami... 2 h chodzenia po lesie, a ja czuję się jakbym 20 km przeszła... Na koniec sie wypiprzylam w lesie, a potem znów poszłam spać.... Nie wyobrażam sobie jak ja będę funkcjonować w ciąży...

marzusiax lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ