X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz ;)

Arwi, Demsik lubią tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu chyba nie przyjdę bo nie mam czasu ;) a szkoda bo LWD by się przydał ale dziedziczka nauczyła się wchodzić na wyżki i muszę pilnować żeby na łeb nie upadła bo zaś głupia będzie jak matka z ojcem ;)

Morwa! Gratuluje! Dlaczego mi wykresu nie osmarkalas jeszcze?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz ;)
    Mam podobnie ze swoim jak już go użre to antybiotyk musi brać.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • bita_smietana Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ile zaklad, ze ojejku wyje biale czekoladki w drodze do rodzicow? :D :D :D :D

ja bym tak zrobila..zreszta raz wyciagnelam kuzynce prezent spod choinki i wyjadlam jej toffifee ...hahaha mialam wtedy 23 lata a kuzynka 9 :D :D :D

Corcula - jakie juz duze twoje bobo!!! graaatuluje!!! <3 jezuniu ja ide w poniedzialek

Ed. wspolczuje straty kolezanki...taka mloda kobieta.....jak bede robili jakas zbiorke dla jej dzieci, daj znac, cos razem wymyslimy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 14:34

ktosiowa, Kjopa3, Demsik, karolka22 lubią tę wiadomość

mini-graphics-baby-925008.gif M3h2p2.png

Wysłany: 1 października 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:

to pewnie nie na miejscu ale w co go uwalil? :D mam nadzieje, ze pytong byl w majtkach - no chyba, ze o czyms nie wiemy i mezu lubi latac na golasa po lesie :D

kurde, biedny no :/ na takie ugryzienia to chyba konska dawka tego antybiotyku music byc..pamietaj o probiotykach, zeby sobie calej flory bakteryjnej nie wybil!

Morwa lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 października 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze jeden dzien i wraaaaca moj maz z Hameryki! :D
    jak ostatni raz prosilam go o amerykanskie slodycze to przywiozl mi belgijska czekolade..... :D :D :D dodam tylko, ze do Belgii mam od siebie 30 min na piechte.....

200.gif

zawsze mam z nim wesolo :D

tym razem licze na jakies amerykanskie bomby kaloryczne, nie moze zawiesc dziedzica!!!!!! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:35

Morwa, ktosiowa, Mona_M, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, karolka22 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    to pewnie nie na miejscu ale w co go uwalil? :D mam nadzieje, ze pytong byl w majtkach - no chyba, ze o czyms nie wiemy i mezu lubi latac na golasa po lesie :D

kurde, biedny no :/ na takie ugryzienia to chyba konska dawka tego antybiotyku music byc..pamietaj o probiotykach, zeby sobie calej flory bakteryjnej nie wybil!
    W udo , także blisko pytonga. Kleszcze bardzo lubią jego uda , raz jedno raz drugie... uda się albo nie uda ;) kiedyś dostał tygodniowy, albo tylko wziął przez tydzień , nie byłam z nim,więc nie pilnowałam. Teść z boleriozą męczył się znacznie dłużej, zwalczając ją antybiotykiem ,bo około miesiąca leczenia miał i i tak siadła na stawy , rozwaliło gospodarkę hormonalna i uaktywniło Hashimoto. Podstępna z niej żmija..

Wysłany: 1 października 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W udo , także blisko pytonga. Kleszcze bardzo lubią jego uda , raz jedno raz drugie... uda się albo nie uda ;) kiedyś dostał tygodniowy, albo tylko wziął przez tydzień , nie byłam z nim,więc nie pilnowałam. Teść z boleriozą męczył się znacznie dłużej, zwalczając ją antybiotykiem ,bo około miesiąca leczenia miał i i tak siadła na stawy , rozwaliło gospodarkę hormonalna i uaktywniło Hashimoto. Podstępna z niej żmija..

kurde to ty teraz pilnuj meza!!!!! :o

niech szybko wraca do zdrowia! :)

Morwa lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 października 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Hej Abby, tęskniłyśmy, to jasne :)

Dziewczyny leżące, leżcie ile wlezie, bo to ostatnie miesiące, kiedy możecie sobie na to pozwolić :)
    My dzis jedziemy z czekoladkami do moich rodziców, mam stresa, ze się pochwalimy i kupa z tego bedzie. No ale mam nadzieję, że to będzie kupa w pampersie w kwietniu i tego się trzymam.

bedzie kupa! bedzie duzo kup! do pampersa! na matke! do wanny!!!!! zobaczysz juz w kwietniu !!!!!!

<3

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bita_smietana wrote:
    kurde to ty teraz pilnuj meza!!!!! :o

niech szybko wraca do zdrowia! :)
    Pilnować będę jak zawsze zresztą :D po suplementacji jaką łykał przy staraniach to nie ma bata ,że go rozłoży jakiś tam wirus ;) Tak się tylko śmiejemy, bo przez te suple powinniśmy już świecić w ciemnościach ;)

Dzięki :* również liczę na to ,że szybko wróci do zdrowia :)

bita_smietana lubi tę wiadomość

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dlaczego tak długo chcesz trzymać nas w niepewności ? Testuj wcześniej plis :D

Mój wykres jest mało ciążowy.... No nic, pożyjemy, zobaczymy...

W czwartek mam wizytę z moim M u androloga. Jestem pełna nadziei.

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Mój wykres jest mało ciążowy.... No nic, pożyjemy, zobaczymy...

W czwartek mam wizytę z moim M u androloga. Jestem pełna nadziei.
    Kciuki za wizytę :*:*
    A co do wykresu to się nim nie sugeruj , bywały gorsze ,które kończyły się zieloną kropką :D

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śmietana przypomniałaś mi o deserze który uwielbiam ale jeszcze w Polsce go nie widziałam
    4025500138998_L.jpeg

Nie jadłam go z 8 lat a jest przepyszny.Buuu...

Morwa zdrowia dla męża.

Ktosiowa powodzenia na wizycie u androloga.

Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ! Wróciłam.
    Kurde jakbym wiedziała jak ti sie skończy to wyjadłabym białe po drodze. Po ataku płaczu ze wzruszenia, serii przytulań i znowu beku szanowna mama zabrała czekoladki i odstawiła w niedostępne miejsce. Tato przyniósł mi w jednym momencie "niemiecką" czekoladę, bo tych nie dadzą zeżreć. Rozumiecie? Chyba sobie w ramkę wstawią te czekoladki i tak będą stały latami... A białe na darmo zostawiłam. Generalnie git ;)

Hej Basik :)
    Morwa nie wypuszczaj starego do lasu - gdzie on kleszcza złapał? Ja się obawiałam moich tegorocznych wakacji w Bieszczadach a tam jeden wielki las ale jakos ciężarnej nie wzięły.
    Śmietana- chcę koniecznie foto słodkich jedzeń. A tymczasem wracam do danio - wieki tego syfu nie jadłam ale Wawrzyniec mnie zmusza...

ktosiowa, vitae13, Kjopa3, Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku problem w tym ,że mieszkamy obecnie prawie w lesie ;) dom jest pod samym lasem ,więc kleszcze atakują ze wszystkich stron. Lecą z drzew , atakują z trawy - istny armagedon, szczególnie w tym roku,który sprzyjał kleszczą i pchełkom.

Szkoda ,że nie udało Ci się zjeść czekolady , bo chciałam zapytać , czy w smaku też warta jest swojej ceny , bo z wyglądu boska była :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku <3

Ed
    Teraz zadzwoniłam do mamy i wyobraźcie sobie, spakowali się do samochodu i pojechali POKAZAĆ czekoladki ciotce (mamy siostrze) Tam się zeszly sąsiadki oglądać czekoladki, stały nad stołem u podziwiały. Przyszli dziadkowie na koniec zapakowali czekoladki z powrotem i jadą dalej... Mam nadzieję że już jada z nimi do domu je zjeść. No niewychowani :D

Morwa tutaj, ale raczej z komputera http://czekoladowytelegram.pl/do/choco/chocotelegramConfigurator

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 17:48

Morwa, pepsunieczka, Kjopa3, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Ona jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku <3
    Podeślij stronę gdzie zamawiałaś :D

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:

Ed
    Teraz zadzwoniłam do mamy i wyobraźcie sobie, spakowali się do samochodu i pojechali POKAZAĆ czekoladki ciotce (mamy siostrze) Tam się zeszly sąsiadki oglądać czekoladki, stały nad stołem u podziwiały. Przyszli dziadkowie na koniec zapakowali czekoladki z powrotem i jadą dalej... Mam nadzieję że już jada z nimi do domu je zjeść. No niewychowani :D

Morwa tutaj, ale raczej z komputera http://czekoladowytelegram.pl/do/choco/chocotelegramConfigurator

Miałam napisać, ze pewnie sąsiadkom bedą pokazywać, ale twoi rodzice byli szybsi :))))

ojejku lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tu nie iść do lasa jak grzyby rosną :) Wybierałam się całe lato i chyba ostatniego wysypu nie odpuszczę:) Oczywiście ja grzybów nie lubię, lubię tylko zbierać :)

Staram się być na bieżąco ale i tak potem nie wiem co miałam napisać :/ Gratulacje udanych wizyt! Ktosiowa trzymam kciuki za androloga. Pepsinieczka :3 kibicuję

pepsunieczka, ktosiowa, bita_smietana lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wasze suwaczki tak zasuwają, ze jestem w szoku, np marzusiax jutro kończy 13 tydzień!!! Szok...

Ps. Spałam od wczoraj od 18 do dzisiaj do 8. Niestety obudziłam sie z bolącymi zatokami... 2 h chodzenia po lesie, a ja czuję się jakbym 20 km przeszła... Na koniec sie wypiprzylam w lesie, a potem znów poszłam spać.... Nie wyobrażam sobie jak ja będę funkcjonować w ciąży...

marzusiax lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ