Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz
Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ja tu chyba nie przyjdę bo nie mam czasu
a szkoda bo LWD by się przydał ale dziedziczka nauczyła się wchodzić na wyżki i muszę pilnować żeby na łeb nie upadła bo zaś głupia będzie jak matka z ojcem
Morwa! Gratuluje! Dlaczego mi wykresu nie osmarkalas jeszcze?Robimy drugiego Dziedzica
-
Morwa wrote:Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz
-
o ile zaklad, ze ojejku wyje biale czekoladki w drodze do rodzicow?
ja bym tak zrobila..zreszta raz wyciagnelam kuzynce prezent spod choinki i wyjadlam jej toffifee ...hahaha mialam wtedy 23 lata a kuzynka 9
Corcula - jakie juz duze twoje bobo!!! graaatuluje!!!jezuniu ja ide w poniedzialek
Ed. wspolczuje straty kolezanki...taka mloda kobieta.....jak bede robili jakas zbiorke dla jej dzieci, daj znac, cos razem wymyslimyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 14:34
ktosiowa, Kjopa3, Demsik, karolka22 lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Wiecie ,że mojego małża uwalił kleszcz? Drugi raz w życiu, drugi raz ma rumień wędrujący i drugi raz będzie leciał na antybiotyku. Ten to ma szczęście , normalnie w czepku urodzony, szkoda ,że 6 w lotto nie trafi chociaż raz
to pewnie nie na miejscu ale w co go uwalil?mam nadzieje, ze pytong byl w majtkach - no chyba, ze o czyms nie wiemy i mezu lubi latac na golasa po lesie
kurde, biedny nona takie ugryzienia to chyba konska dawka tego antybiotyku music byc..pamietaj o probiotykach, zeby sobie calej flory bakteryjnej nie wybil!
Morwa lubi tę wiadomość
-
jeszcze jeden dzien i wraaaaca moj maz z Hameryki!
jak ostatni raz prosilam go o amerykanskie slodycze to przywiozl mi belgijska czekolade.....dodam tylko, ze do Belgii mam od siebie 30 min na piechte.....
zawsze mam z nim wesolo
tym razem licze na jakies amerykanskie bomby kaloryczne, nie moze zawiesc dziedzica!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 19:35
Morwa, ktosiowa, Mona_M, pepsunieczka, Kjopa3, Demsik, karolka22 lubią tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:to pewnie nie na miejscu ale w co go uwalil?
mam nadzieje, ze pytong byl w majtkach - no chyba, ze o czyms nie wiemy i mezu lubi latac na golasa po lesie
kurde, biedny nona takie ugryzienia to chyba konska dawka tego antybiotyku music byc..pamietaj o probiotykach, zeby sobie calej flory bakteryjnej nie wybil!
kiedyś dostał tygodniowy, albo tylko wziął przez tydzień , nie byłam z nim,więc nie pilnowałam. Teść z boleriozą męczył się znacznie dłużej, zwalczając ją antybiotykiem ,bo około miesiąca leczenia miał i i tak siadła na stawy , rozwaliło gospodarkę hormonalna i uaktywniło Hashimoto. Podstępna z niej żmija..
-
Morwa wrote:W udo , także blisko pytonga. Kleszcze bardzo lubią jego uda , raz jedno raz drugie... uda się albo nie uda
kiedyś dostał tygodniowy, albo tylko wziął przez tydzień , nie byłam z nim,więc nie pilnowałam. Teść z boleriozą męczył się znacznie dłużej, zwalczając ją antybiotykiem ,bo około miesiąca leczenia miał i i tak siadła na stawy , rozwaliło gospodarkę hormonalna i uaktywniło Hashimoto. Podstępna z niej żmija..
kurde to ty teraz pilnuj meza!!!!! :o
niech szybko wraca do zdrowia!Morwa lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Hej Abby, tęskniłyśmy, to jasne
Dziewczyny leżące, leżcie ile wlezie, bo to ostatnie miesiące, kiedy możecie sobie na to pozwolić
My dzis jedziemy z czekoladkami do moich rodziców, mam stresa, ze się pochwalimy i kupa z tego bedzie. No ale mam nadzieję, że to będzie kupa w pampersie w kwietniu i tego się trzymam.
bedzie kupa! bedzie duzo kup! do pampersa! na matke! do wanny!!!!! zobaczysz juz w kwietniu !!!!!!
Morwa lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:kurde to ty teraz pilnuj meza!!!!! :o
niech szybko wraca do zdrowia!po suplementacji jaką łykał przy staraniach to nie ma bata ,że go rozłoży jakiś tam wirus
Tak się tylko śmiejemy, bo przez te suple powinniśmy już świecić w ciemnościach
Dzięki :* również liczę na to ,że szybko wróci do zdrowiabita_smietana lubi tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Mój wykres jest mało ciążowy.... No nic, pożyjemy, zobaczymy...
W czwartek mam wizytę z moim M u androloga. Jestem pełna nadziei.
A co do wykresu to się nim nie sugeruj , bywały gorsze ,które kończyły się zieloną kropką -
Śmietana przypomniałaś mi o deserze który uwielbiam ale jeszcze w Polsce go nie widziałam
Nie jadłam go z 8 lat a jest przepyszny.Buuu...
Morwa zdrowia dla męża.
Ktosiowa powodzenia na wizycie u androloga.Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem ! Wróciłam.
Kurde jakbym wiedziała jak ti sie skończy to wyjadłabym białe po drodze. Po ataku płaczu ze wzruszenia, serii przytulań i znowu beku szanowna mama zabrała czekoladki i odstawiła w niedostępne miejsce. Tato przyniósł mi w jednym momencie "niemiecką" czekoladę, bo tych nie dadzą zeżreć. Rozumiecie? Chyba sobie w ramkę wstawią te czekoladki i tak będą stały latami... A białe na darmo zostawiłam. Generalnie git
Hej Basik
Morwa nie wypuszczaj starego do lasu - gdzie on kleszcza złapał? Ja się obawiałam moich tegorocznych wakacji w Bieszczadach a tam jeden wielki las ale jakos ciężarnej nie wzięły.
Śmietana- chcę koniecznie foto słodkich jedzeń. A tymczasem wracam do danio - wieki tego syfu nie jadłam ale Wawrzyniec mnie zmusza...ktosiowa, vitae13, Kjopa3, Morwa, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
Ojejku problem w tym ,że mieszkamy obecnie prawie w lesie
dom jest pod samym lasem ,więc kleszcze atakują ze wszystkich stron. Lecą z drzew , atakują z trawy - istny armagedon, szczególnie w tym roku,który sprzyjał kleszczą i pchełkom.
Szkoda ,że nie udało Ci się zjeść czekolady , bo chciałam zapytać , czy w smaku też warta jest swojej ceny , bo z wyglądu boska była -
nick nieaktualnyOna jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku
Ed
Teraz zadzwoniłam do mamy i wyobraźcie sobie, spakowali się do samochodu i pojechali POKAZAĆ czekoladki ciotce (mamy siostrze) Tam się zeszly sąsiadki oglądać czekoladki, stały nad stołem u podziwiały. Przyszli dziadkowie na koniec zapakowali czekoladki z powrotem i jadą dalej... Mam nadzieję że już jada z nimi do domu je zjeść. No niewychowani
Morwa tutaj, ale raczej z komputera http://czekoladowytelegram.pl/do/choco/chocotelegramConfiguratorWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 17:48
Morwa, pepsunieczka, Kjopa3, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Ona jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku
-
ojejku wrote:Ona jest baaaaardzo smaczna, zamawiałam literki na podmianę (pierwotny napis mówił o styczniu) i jedliśmy i mleczne i białe i naprawde pierwsza klasa. To czekolada belgijska, drogie ale przynajmniej unikatowe w smaku
Ed
Teraz zadzwoniłam do mamy i wyobraźcie sobie, spakowali się do samochodu i pojechali POKAZAĆ czekoladki ciotce (mamy siostrze) Tam się zeszly sąsiadki oglądać czekoladki, stały nad stołem u podziwiały. Przyszli dziadkowie na koniec zapakowali czekoladki z powrotem i jadą dalej... Mam nadzieję że już jada z nimi do domu je zjeść. No niewychowani
Morwa tutaj, ale raczej z komputera http://czekoladowytelegram.pl/do/choco/chocotelegramConfigurator
Miałam napisać, ze pewnie sąsiadkom bedą pokazywać, ale twoi rodzice byli szybsi)))
ojejku lubi tę wiadomość
-
Jak tu nie iść do lasa jak grzyby rosną
Wybierałam się całe lato i chyba ostatniego wysypu nie odpuszczę
Oczywiście ja grzybów nie lubię, lubię tylko zbierać
Staram się być na bieżąco ale i tak potem nie wiem co miałam napisaćGratulacje udanych wizyt! Ktosiowa trzymam kciuki za androloga. Pepsinieczka
kibicuję
pepsunieczka, ktosiowa, bita_smietana lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dziewczyny, wasze suwaczki tak zasuwają, ze jestem w szoku, np marzusiax jutro kończy 13 tydzień!!! Szok...
Ps. Spałam od wczoraj od 18 do dzisiaj do 8. Niestety obudziłam sie z bolącymi zatokami... 2 h chodzenia po lesie, a ja czuję się jakbym 20 km przeszła... Na koniec sie wypiprzylam w lesie, a potem znów poszłam spać.... Nie wyobrażam sobie jak ja będę funkcjonować w ciąży...marzusiax lubi tę wiadomość