Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Jaaaa 14-17 tydzień? Kurczę, a ja myślałam że do 12 max poleżę. To cby a na wszelki wypadek nastawię się na 17
Wiecie zależy jak krwiak będzie współpracowałA ten gin co to mówił to tylko od USG u mnie jest a czy to konował jakiś to nie wiem. A w lux medzie to niestety większość takich spotkałam.
Abby właśnie też nie wyobrażam sobie żeby dziecko beze mnie zostało
Parę lat temu u mnie w pracy na rejonie babeczka młodziutka osierociła 6-7 letnią chyba córkę. Jak byłam u nich a dziewczynka podeszła za babcią do drzwi i wyglądała (jakby za mamą). Serce mi się krajało. Zeszłam na dół i ryczałam.
Ojejku zdasz relację jak rodzice zareagowali? Na samą myśl już się wzruszam -
Kjopa3 wrote:Wiecie zależy jak krwiak będzie współpracował
A ten gin co to mówił to tylko od USG u mnie jest a czy to konował jakiś to nie wiem. A w lux medzie to niestety większość takich spotkałam.
Abby właśnie też nie wyobrażam sobie żeby dziecko beze mnie zostało
Parę lat temu u mnie w pracy na rejonie babeczka młodziutka osierociła 6-7 letnią chyba córkę. Jak byłam u nich a dziewczynka podeszła za babcią do drzwi i wyglądała (jakby za mamą). Serce mi się krajało. Zeszłam na dół i ryczałam.
Ojejku zdasz relację jak rodzice zareagowali? Na samą myśl już się wzruszam -
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:No u mnie jeszcze ta kosmowka pogarsza chyba sytuacje..
No ja mam odklejoną kosmówkę przez tego krwiaka też. Na pierwszym USG tylko lekarka powiedziała,że kosmówka się odkleja a na drugim USG lekarz powiedział,że to przez krwiaka. Tak więc leżymy i będzie dobrze -
Basik122 wrote:Dziękuję, a reszta dziewczyn jakie ma zdanie?
pepsunieczka, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Kjopa3 wrote:No ja mam odklejoną kosmówkę przez tego krwiaka też. Na pierwszym USG tylko lekarka powiedziała,że kosmówka się odkleja a na drugim USG lekarz powiedział,że to przez krwiaka. Tak więc leżymy i będzie dobrze
-
Morwa wrote:Ja jestem neutralna. Mam tylko jedną prośbę, aby nie powstała tu kontynuacja tego przez co rozpadły się widźmy. Trzymajmy się pewnych określonych zasad a nie twórzmy własne to będzie git majonez.
-
Basik122 wrote:To zależy o co Ci chodzi bo wiedźmy rozpadły się z wielu powodów. Jeśli zasadą jest ciągłe poczucie humoru to jak najbardziej dysponuje nim, wbrew pozorą empatie też mam. Jakoś specjalnie nie marudzę i nie narzekam na swój żywot. Nie wiem jakie jeszcze zasady tu panują bo nie zdążyłam pożądnie wczytać się w wątek.
-
ktosiowa wrote:Dziękuję Dziewczyny :*
Jak już pisałam: Ja i mój Próg czerwieniejemy od tych pochwał!
Testtuję najwcześniej 9 października, ale.... ale.. Próg spokojnie mieści się w normie FLktosiowa lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Ok Morwa, jestem jak najbardziej w stanie bez bólu i zgrzytania zębami trzymać się zasad:-) A na siłę się tu nie przenoszę bo ogólnie nie lubię niczego na siłę robić. Chodzi mi głównie o atmosferę LWD.
polecam Śmietanę ona i jej poczucie humoru wymiata wszelki smutki , żale i zwątpienia pozostaje tylko sam czysty i idealny LWD
Basik122, bita_smietana, Kjopa3, ojejku, karolka22 lubią tę wiadomość
-
pepsunieczka wrote:Morwa napisałam priv,możesz zerknąc w wolnej chwili,dziękuje.
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Odpisałam Ci :* regularnie staram się tam zaglądać ,więc jak tylko będziesz czegoś potrzebowała to wal śmiało :* jak tylko będę potrafiła Ci pomóc to pomogę :*
DZIĘKUJE bardzo,pewnie nie raz skorzystam,he.Morwa lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Morwa wrote:W takim razie niezmiernie się cieszę i postaramy się dostarczyć Ci tyle LWD ile tylko tam się zmieści
polecam Śmietanę ona i jej poczucie humoru wymiata wszelki smutki , żale i zwątpienia pozostaje tylko sam czysty i idealny LWD