X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy można tu do was dołączyć czy jednak muszę zawinąć manele i uciekać??

bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Cześć dziewczyny czy można tu do was dołączyć czy jednak muszę zawinąć manele i uciekać??

Zostań, zostań :d

Basik122, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję że nie będę musiała tak długo leżeć:(

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Jaaaa 14-17 tydzień? Kurczę, a ja myślałam że do 12 max poleżę. To cby a na wszelki wypadek nastawię się na 17 :D

Wiecie zależy jak krwiak będzie współpracował ;-) A ten gin co to mówił to tylko od USG u mnie jest a czy to konował jakiś to nie wiem. A w lux medzie to niestety większość takich spotkałam.

Abby właśnie też nie wyobrażam sobie żeby dziecko beze mnie zostało :-(
    Parę lat temu u mnie w pracy na rejonie babeczka młodziutka osierociła 6-7 letnią chyba córkę. Jak byłam u nich a dziewczynka podeszła za babcią do drzwi i wyglądała (jakby za mamą). Serce mi się krajało. Zeszłam na dół i ryczałam.

Ojejku zdasz relację jak rodzice zareagowali? Na samą myśl już się wzruszam :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Zostań, zostań :d
    Dziękuję, a reszta dziewczyn jakie ma zdanie?

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Wiecie zależy jak krwiak będzie współpracował ;-) A ten gin co to mówił to tylko od USG u mnie jest a czy to konował jakiś to nie wiem. A w lux medzie to niestety większość takich spotkałam.

Abby właśnie też nie wyobrażam sobie żeby dziecko beze mnie zostało :-(
    Parę lat temu u mnie w pracy na rejonie babeczka młodziutka osierociła 6-7 letnią chyba córkę. Jak byłam u nich a dziewczynka podeszła za babcią do drzwi i wyglądała (jakby za mamą). Serce mi się krajało. Zeszłam na dół i ryczałam.

Ojejku zdasz relację jak rodzice zareagowali? Na samą myśl już się wzruszam :-)
    No u mnie jeszcze ta kosmowka pogarsza chyba sytuacje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Identyczne :) tu się nie pyta tylko rozkłada bambetle :D

Basik122, Kjopa3, Camille87, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    No u mnie jeszcze ta kosmowka pogarsza chyba sytuacje..

No ja mam odklejoną kosmówkę przez tego krwiaka też. Na pierwszym USG tylko lekarka powiedziała,że kosmówka się odkleja a na drugim USG lekarz powiedział,że to przez krwiaka. Tak więc leżymy i będzie dobrze :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj basik, mozesz sie rozpajowac na dluzej;)

Basik122 lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ja jestem neutralna. Mam tylko jedną prośbę, aby nie powstała tu kontynuacja tego przez co rozpadły się widźmy. Trzymajmy się pewnych określonych zasad a nie twórzmy własne to będzie git majonez.

pepsunieczka, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    No ja mam odklejoną kosmówkę przez tego krwiaka też. Na pierwszym USG tylko lekarka powiedziała,że kosmówka się odkleja a na drugim USG lekarz powiedział,że to przez krwiaka. Tak więc leżymy i będzie dobrze :-)
    To jesteśmy w identycznej sytuacji, nawet tydzień mamy ten sam:)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa napisałam priv,możesz zerknąc w wolnej chwili,dziękuje.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja jestem neutralna. Mam tylko jedną prośbę, aby nie powstała tu kontynuacja tego przez co rozpadły się widźmy. Trzymajmy się pewnych określonych zasad a nie twórzmy własne to będzie git majonez.
    To zależy o co Ci chodzi bo wiedźmy rozpadły się z wielu powodów. Jeśli zasadą jest ciągłe poczucie humoru to jak najbardziej dysponuje nim, wbrew pozorą empatie też mam. Jakoś specjalnie nie marudzę i nie narzekam na swój żywot. Nie wiem jakie jeszcze zasady tu panują bo nie zdążyłam pożądnie wczytać się w wątek.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    To zależy o co Ci chodzi bo wiedźmy rozpadły się z wielu powodów. Jeśli zasadą jest ciągłe poczucie humoru to jak najbardziej dysponuje nim, wbrew pozorą empatie też mam. Jakoś specjalnie nie marudzę i nie narzekam na swój żywot. Nie wiem jakie jeszcze zasady tu panują bo nie zdążyłam pożądnie wczytać się w wątek.
    Basik chodzi o to ,że nie jest to kontynuacja wiedźm, nie chodzi o to aby zebrać tu osoby ,które się znają. Nie chodzi o to ,żeby kontynuować wiedźmy pod inną nazwą. LWD to nie tylko brak Jakuba w owym miejscu. Poczucie humoru i empatia w odpowiednich sytuacjach na pewno się przyda. Szacunek jest również bardzo ważny ,więc tu nie psujemy sobie powietrza nawzajem z byle powodu, bo "akurat mam lepsze zdanie na ten temat". Tu pamiętamy o tych ,które się starają, a nie zamykamy się tylko na czubek własnego nosa, na własne dzieci ,bądź ciążę. Nie piszę tego aby kogoś obrazić , broń Boże, piszę to po to aby prosić by na siłę się tu nie przenosić. Rozumiesz zasady i zamierzasz się ich trzymać -super, witaj na pokładzie. Nie , zawsze można założyć osobny wątek i wprowadzić swoje zasady. To tyle w temacie ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Dziękuję Dziewczyny :*

Jak już pisałam: Ja i mój Próg czerwieniejemy od tych pochwał!

Testtuję najwcześniej 9 października, ale.... ale.. Próg spokojnie mieści się w normie FL ;-)
    Dlaczego tak długo chcesz trzymać nas w niepewności ? Testuj wcześniej plis :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Morwa, jestem jak najbardziej w stanie bez bólu i zgrzytania zębami trzymać się zasad:-) A na siłę się tu nie przenoszę bo ogólnie nie lubię niczego na siłę robić. Chodzi mi głównie o atmosferę LWD.

Morwa lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ok Morwa, jestem jak najbardziej w stanie bez bólu i zgrzytania zębami trzymać się zasad:-) A na siłę się tu nie przenoszę bo ogólnie nie lubię niczego na siłę robić. Chodzi mi głównie o atmosferę LWD.
    W takim razie niezmiernie się cieszę i postaramy się dostarczyć Ci tyle LWD ile tylko tam się zmieści ;) polecam Śmietanę ona i jej poczucie humoru wymiata wszelki smutki , żale i zwątpienia pozostaje tylko sam czysty i idealny LWD :D

Basik122, bita_smietana, Kjopa3, ojejku, karolka22 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Morwa napisałam priv,możesz zerknąc w wolnej chwili,dziękuje.
    Odpisałam Ci :* regularnie staram się tam zaglądać ,więc jak tylko będziesz czegoś potrzebowała to wal śmiało :* jak tylko będę potrafiła Ci pomóc to pomogę :*

pepsunieczka lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Odpisałam Ci :* regularnie staram się tam zaglądać ,więc jak tylko będziesz czegoś potrzebowała to wal śmiało :* jak tylko będę potrafiła Ci pomóc to pomogę :*

DZIĘKUJE bardzo,pewnie nie raz skorzystam,he.

Morwa lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W takim razie niezmiernie się cieszę i postaramy się dostarczyć Ci tyle LWD ile tylko tam się zmieści ;) polecam Śmietanę ona i jej poczucie humoru wymiata wszelki smutki , żale i zwątpienia pozostaje tylko sam czysty i idealny LWD :D
    Dziękuję

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ