Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny czy można tu do was dołączyć czy jednak muszę zawinąć manele i uciekać??

bita_smietana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Cześć dziewczyny czy można tu do was dołączyć czy jednak muszę zawinąć manele i uciekać??

Zostań, zostań :d

Basik122, bita_smietana lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję że nie będę musiała tak długo leżeć:(

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Jaaaa 14-17 tydzień? Kurczę, a ja myślałam że do 12 max poleżę. To cby a na wszelki wypadek nastawię się na 17 :D

Wiecie zależy jak krwiak będzie współpracował ;-) A ten gin co to mówił to tylko od USG u mnie jest a czy to konował jakiś to nie wiem. A w lux medzie to niestety większość takich spotkałam.

Abby właśnie też nie wyobrażam sobie żeby dziecko beze mnie zostało :-(
    Parę lat temu u mnie w pracy na rejonie babeczka młodziutka osierociła 6-7 letnią chyba córkę. Jak byłam u nich a dziewczynka podeszła za babcią do drzwi i wyglądała (jakby za mamą). Serce mi się krajało. Zeszłam na dół i ryczałam.

Ojejku zdasz relację jak rodzice zareagowali? Na samą myśl już się wzruszam :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Zostań, zostań :d
    Dziękuję, a reszta dziewczyn jakie ma zdanie?

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Wiecie zależy jak krwiak będzie współpracował ;-) A ten gin co to mówił to tylko od USG u mnie jest a czy to konował jakiś to nie wiem. A w lux medzie to niestety większość takich spotkałam.

Abby właśnie też nie wyobrażam sobie żeby dziecko beze mnie zostało :-(
    Parę lat temu u mnie w pracy na rejonie babeczka młodziutka osierociła 6-7 letnią chyba córkę. Jak byłam u nich a dziewczynka podeszła za babcią do drzwi i wyglądała (jakby za mamą). Serce mi się krajało. Zeszłam na dół i ryczałam.

Ojejku zdasz relację jak rodzice zareagowali? Na samą myśl już się wzruszam :-)
    No u mnie jeszcze ta kosmowka pogarsza chyba sytuacje..

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Identyczne :) tu się nie pyta tylko rozkłada bambetle :D

Basik122, Kjopa3, nick nieaktualny, bita_smietana lubią tę wiadomość

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania-nowa wrote:
    No u mnie jeszcze ta kosmowka pogarsza chyba sytuacje..

No ja mam odklejoną kosmówkę przez tego krwiaka też. Na pierwszym USG tylko lekarka powiedziała,że kosmówka się odkleja a na drugim USG lekarz powiedział,że to przez krwiaka. Tak więc leżymy i będzie dobrze :-)

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj basik, mozesz sie rozpajowac na dluzej;)

Basik122 lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ja jestem neutralna. Mam tylko jedną prośbę, aby nie powstała tu kontynuacja tego przez co rozpadły się widźmy. Trzymajmy się pewnych określonych zasad a nie twórzmy własne to będzie git majonez.

pepsunieczka, Jagah, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    No ja mam odklejoną kosmówkę przez tego krwiaka też. Na pierwszym USG tylko lekarka powiedziała,że kosmówka się odkleja a na drugim USG lekarz powiedział,że to przez krwiaka. Tak więc leżymy i będzie dobrze :-)
    To jesteśmy w identycznej sytuacji, nawet tydzień mamy ten sam:)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa napisałam priv,możesz zerknąc w wolnej chwili,dziękuje.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Ja jestem neutralna. Mam tylko jedną prośbę, aby nie powstała tu kontynuacja tego przez co rozpadły się widźmy. Trzymajmy się pewnych określonych zasad a nie twórzmy własne to będzie git majonez.
    To zależy o co Ci chodzi bo wiedźmy rozpadły się z wielu powodów. Jeśli zasadą jest ciągłe poczucie humoru to jak najbardziej dysponuje nim, wbrew pozorą empatie też mam. Jakoś specjalnie nie marudzę i nie narzekam na swój żywot. Nie wiem jakie jeszcze zasady tu panują bo nie zdążyłam pożądnie wczytać się w wątek.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    To zależy o co Ci chodzi bo wiedźmy rozpadły się z wielu powodów. Jeśli zasadą jest ciągłe poczucie humoru to jak najbardziej dysponuje nim, wbrew pozorą empatie też mam. Jakoś specjalnie nie marudzę i nie narzekam na swój żywot. Nie wiem jakie jeszcze zasady tu panują bo nie zdążyłam pożądnie wczytać się w wątek.
    Basik chodzi o to ,że nie jest to kontynuacja wiedźm, nie chodzi o to aby zebrać tu osoby ,które się znają. Nie chodzi o to ,żeby kontynuować wiedźmy pod inną nazwą. LWD to nie tylko brak Jakuba w owym miejscu. Poczucie humoru i empatia w odpowiednich sytuacjach na pewno się przyda. Szacunek jest również bardzo ważny ,więc tu nie psujemy sobie powietrza nawzajem z byle powodu, bo "akurat mam lepsze zdanie na ten temat". Tu pamiętamy o tych ,które się starają, a nie zamykamy się tylko na czubek własnego nosa, na własne dzieci ,bądź ciążę. Nie piszę tego aby kogoś obrazić , broń Boże, piszę to po to aby prosić by na siłę się tu nie przenosić. Rozumiesz zasady i zamierzasz się ich trzymać -super, witaj na pokładzie. Nie , zawsze można założyć osobny wątek i wprowadzić swoje zasady. To tyle w temacie ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Dziękuję Dziewczyny :*

Jak już pisałam: Ja i mój Próg czerwieniejemy od tych pochwał!

Testtuję najwcześniej 9 października, ale.... ale.. Próg spokojnie mieści się w normie FL ;-)
    Dlaczego tak długo chcesz trzymać nas w niepewności ? Testuj wcześniej plis :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Morwa, jestem jak najbardziej w stanie bez bólu i zgrzytania zębami trzymać się zasad:-) A na siłę się tu nie przenoszę bo ogólnie nie lubię niczego na siłę robić. Chodzi mi głównie o atmosferę LWD.

Morwa lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ok Morwa, jestem jak najbardziej w stanie bez bólu i zgrzytania zębami trzymać się zasad:-) A na siłę się tu nie przenoszę bo ogólnie nie lubię niczego na siłę robić. Chodzi mi głównie o atmosferę LWD.
    W takim razie niezmiernie się cieszę i postaramy się dostarczyć Ci tyle LWD ile tylko tam się zmieści ;) polecam Śmietanę ona i jej poczucie humoru wymiata wszelki smutki , żale i zwątpienia pozostaje tylko sam czysty i idealny LWD :D

Basik122, bita_smietana, Kjopa3, nick nieaktualny, karolka22 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Morwa napisałam priv,możesz zerknąc w wolnej chwili,dziękuje.
    Odpisałam Ci :* regularnie staram się tam zaglądać ,więc jak tylko będziesz czegoś potrzebowała to wal śmiało :* jak tylko będę potrafiła Ci pomóc to pomogę :*

pepsunieczka lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Odpisałam Ci :* regularnie staram się tam zaglądać ,więc jak tylko będziesz czegoś potrzebowała to wal śmiało :* jak tylko będę potrafiła Ci pomóc to pomogę :*

DZIĘKUJE bardzo,pewnie nie raz skorzystam,he.

Morwa lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W takim razie niezmiernie się cieszę i postaramy się dostarczyć Ci tyle LWD ile tylko tam się zmieści ;) polecam Śmietanę ona i jej poczucie humoru wymiata wszelki smutki , żale i zwątpienia pozostaje tylko sam czysty i idealny LWD :D
    Dziękuję

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ