Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
czytam jak torpeda! wiecie, ze przegadalam dzisiaj 5 godzin?
o madrych budynkach
Impra - mega, mega, mega gratulacje corci!!!! jak nie bedzie chciala spac, to hipnotyzuj metoda na pizze
Madziulla - przykro miale ciesze sie, ze trafilas na fajnego lekarza, kiedy robisz badania krwi? bo cos pisalas?
Marzusia - suuuper, ze badania ok
Mona - kopniak w tylek!!! przyrost jest? jest! kto ma wierzyc w dziecko jak nie wlasna matka? bedzie dobrze!! ja robilam bete chyba 4/5 razy w tej ciazuni, oszczedz swoje zyly, sikaj na test co dwa dni dla spokoju psychicznegochcialam bardzo znalezc gifa z kopniakiem...znalazlam niestety tylko zolwia, ktorego ktos drapie po skorupie szczoteczka...
ala - inwestuj w spanie, bobo wyjdzie w dobrym czasie, jak jest uparte po mamusi albo po tatusiu to pewnie na zlosc zrobi i bedzie siedziec ile wlezieja przesiedzialam az do 42 tygodnia
sila mnie wyciagali
hahahaha tak mi bylo dobrze
Karolka - cykl w plecy? blablabla, zawsze jest szansa! wierz w jajka swoje!!!!
emaj - co to za zawod, ze trzeba sikac w lesie???
ktosiowa - booooski prog a tekst o testosteronie jak w promocji boskijakie masz normy dla testostera?
Kjopa - dobrze, ze macanko bylo owocneskoro lekarka mowi, ze jest ok to jest ok! a do 12 jeszcze chwila czasu! czas tak szybko ucieka!!
mitonia - rosa na cyckach? masz na mysli taka rose co o poranku pojawia sie na lace?czyli mi zacznie cos kapac zanim dziedzic wyskoczy z Bozenki?
gratuluje 24 tygodnia ciazy
ojejku - ja jestem za wprowadzaniem mikro kamery na okres ciazuni przez szyjke macicyz mozliwoscia wysylania wiadomosci do dziedzica i robienia konferencji jak na skypie
Corcula - wiem, ze dzisiaj masz wiztye! trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i daj fote potem! bo ojejku byla i nie pokazala
kto doczytal do konca, ten ma duzo czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 16:04
ktosiowa, Mona_M, Demsik, aleala, Arwi, Impresja lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Nie ma jeszcze
zaczynają mnie denerwować świnie jedne. Jeszcze poczekam trochę a jak wyników nadal nie będzie to będę ich nękać telefonami
ja jestem mistrzem nekania lekarzy, maja mnie doscpani w laboratorium tez
tylko pamietaj Morwiszonkuze tsh na poczatku szaleje takze prosze nie stresuj sie ok???? na poczatku skacze dlatego sie zwieksza dawke :*
-
nick nieaktualny
-
bita_smietana wrote:ja jestem mistrzem nekania lekarzy, maja mnie dosc
pani w laboratorium tez
tylko pamietaj Morwiszonkuze tsh na poczatku szaleje takze prosze nie stresuj sie ok???? na poczatku skacze dlatego sie zwieksza dawke :*
a tsh spadło na 1,5.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aa no i bym zapomniała. Progesteron prawie bez zmian , tzn trochę podrósł, ale bez wielkiego bum, ale mu się nie dziwię bo od kiedy wiem ,że jestem w ciąży to odrzuciła Bromka ,a to był mój obrońca proga przed złą prolaktyną. Teraz chłopak musi radzić sobie zupełnie sam
-
Bita smiatana zakochalam sie w zolwiku
chce takie i bede go drapac po plecach
Ktosiowa cóż za prooogkiedy sikasz?
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Morwa czyli jak nie jest gorzej to jest dobrze!
kiedy widzisz sie z endo? a prog to wariat jest niezly, niezdecydowany gosciu - rosnie, maleje, ma zwieche itp
Ala - kupie ci zolwika ale musisz go sZczoteczka drapac, ok?moj wujek mial kiedys zolwie, jeden go tak upitolil w nosa, ze mu skore zdarl i krwawilo brrrrrr
emaj - myslalam, ze jestes biologiem czy cos ale nie pasowalo mi, ze sie boisz dzikowaleala lubi tę wiadomość