Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Impresja możesz najeść się jabłek i poczekać, aż sfermentują w brzuchu
Bita Śmietana, przygotowałam Ci kolacjęWege smalec z fasoli z suszoną śliwką, ogórasy kiszone by mój małż i ch.owy chleb z Tesco, który się rozpadł.
Impresja, bita_smietana lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Impra nie daj sie! Na mnie tesciowa przez 8 miesiecy chodzila obrazona bo za kazdym razem sprowadzałam ją i jej poronione pomysly do parteru, teraz wyzluzowala i wszystkim zyje sie lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiema
Patrzcie, co mi belly dziś napisało
ja nadal - OWCZYWIŚCIE, nie ogarniam, że jestem w ciąży i że to się dzieje naprawdę
http://iv.pl/images/21595090260273575670.jpg
Do mnie teściowa jeszcze nigdy nie przyjechałaza to my musimy jechać do niej z tą wiadomością o wnuku, coś czuję że mamy wszystkie teściowe z jednej parafii, moja na szczęście daleko mieszka i nie ogarnia podróży 200km
Dzwoniłam wczoraj do rodziców, mieli debatę i na razie postanowili nikogo nie poczęstować czekoladą, może na święta się przełamiącholera taka szkoda, świeżutka belgijska czekolada właśnie wietrzeje gdzieś na Dolnym Śląsku... i nikt nie jest w stanie temu zaradzić.
Corcula, pepsunieczka, emaj, aleala, Impresja, Demsik, ZakreconaŻona, bita_smietana, AJA_S, Kjopa3, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjejku pięknie oby tak dalej!!
Witam się bo bardzo zajetym weekendzie. W sobotę miałam sesje zdjęciowa bo moja kumpela chce się bardziej rozreklamować na fb i cyknela mi za darmo parę fotek
U mnie już mija @ dziś rano tylko plamienie. I dziś przyjdzie zamówienie z apteki gemini z witaminami nowymi. I do dzieła od jutraojejku, Corcula, Demsik, emaj, aleala, bita_smietana, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ojejku gratulacje. Teraz już będzie z górki:-)
Impra współczuję teściowej jedyne wyjście taśma, walicha i do rzeki.
Moja teściowa na początku była nie fajna, strasznie mnie wnerwiała ale zbiegiem czasu się zmieniła albo ja ją mam głębiej w dupie po prostubita_smietana lubi tę wiadomość
-
Moja teściowa mieszka 2 piętra podemną. Ktoś mnie pobije w odległości od jadu?
Ojejku musisz uwierzyć, że jesteś w ciąży. Chyba nie zamierzasz sobie wmawiać do kwietnia, że za dużo fasoli pojadłaśMoi rodzice zaręczynowy koniak z przed 6lat trzymają do dziś. Żeby tylko twoi tyle tych czekoladek nie trzymali
Madziu a co dobrego zamówiłaś w gemini?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:20
bita_smietana lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzu, kiedy będziesz znała płeć? Robisz nifty? Ja robię, jak się uda to w tym tygodniu, a jak nie to w następnym.
Dziewczyny, we Wrocławiu korek na całe miasto, deszcz kropi i powoduje katastrofę komunikacyjną wodosłowieZe Stelażem pokłóciłam się po drodze z 6 razy, mamy przed sobą cichy dzień chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 09:45
-
nick nieaktualny
-
Hej nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, bo się nie udzielam ale pragnę sie podzielić moja radoscią: w dniu 3.10 zobaczyłam rankiem drugą kreseczke na teście ciażowym
PRZECHODZĘ NA FIOLETOWA STRONĘ MOCY
Madziulla, ojejku, kate55, emaj, Arwi, pepsunieczka, Jagah, Basik122, Ania-nowa, Impresja, Demsik, ZakreconaŻona, bita_smietana, aleala, AJA_S, Kjopa3, vitae13, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Hej nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, bo się nie udzielam ale pragnę sie podzielić moja radoscią: w dniu 3.10 zobaczyłam rankiem drugą kreseczke na teście ciażowym
PRZECHODZĘ NA FIOLETOWA STRONĘ MOCY
AAAAAAAAA! Strasznie się cieszę, kochana!!! Super wieści!!!