Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:dzięki, ja już w sumie 4dpo, czekam na efekty. cycki mi rozsadza, ale to u mnie norma po owulacji.. dobrze, że wypłata w piątek, bo nie kupię testów za szybko,a strasznie mnie w tym miesiącu kusi..
A przydadzą się na pewno, bo będzie zielono...bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Torbe mam spakowaną juz 3 tygodnie :p
Nic sie nie dziejea juz taaak bym chciala
Arwi lubi tę wiadomość
-
Morwa trzymam kciuki, żeby było dobrze! Dość już tych przeżyć.
Ojejku nie robie nifty. Co ma być to będzie. Już i tak krzywo patrzyłam na test pappa. Ginka chciała, żebym zrobiła.
Impra ja jestem charakterna i nie pozwalam sobą rządzić. Nie raz coś próbuje ale ja i tak staram się robić po swojemu. Wysłucham, ale nie robię tak jak ona chce. W kwesti dziecka to już tym bardziej nie będzie miała nic do gadania. Jak planowałam wychowywać po swojemu Krzyśka, tak jestem jeszcze bardziej zdeterminowana, aby radzić sobie sama i bez niczyich rad. Wiem, że życie zweryfikuje ale kto nie próbuje ten nie pije szampana
Edit Ala nadal sexów brak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 22:02
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Marzu bylo podejscie do sexsow ale sama czuje sie tak ociezala i tak mi nie wygodnie ze zpasowalam :p
-
nick nieaktualnyMarzu, na pappa to ja tez krzywo patrzę, nawet bardzo. Nie interesuje mnie statystyka, a wynik... robię nifty za tydzień, po długiej debacie postanowiliśmy to badanie wykonać, szczególnie patrząc na to, ze to moja czwarta ciąża w ciagu roku, nie wiem nadal skąd wzięły się poprzednie poronienia.
Morwa pewnie jak będzie mogła, to się odezwie, tymczasem czekamy...
A ja witam się w 12 tygodniu ! I tydzień do wizyty
karolka22, Madziulla, ZakreconaŻona, emaj, Arwi, bita_smietana, ktosiowa, pepsunieczka, aleala, marzusiax, Kjopa3, Impresja lubią tę wiadomość