Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
StyczniowaNadzieja wrote:Hej nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, bo się nie udzielam ale pragnę sie podzielić moja radoscią: w dniu 3.10 zobaczyłam rankiem drugą kreseczke na teście ciażowym
PRZECHODZĘ NA FIOLETOWA STRONĘ MOCY
-
StyczniowaNadzieja wrote:Hej nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, bo się nie udzielam ale pragnę sie podzielić moja radoscią: w dniu 3.10 zobaczyłam rankiem drugą kreseczke na teście ciażowym
PRZECHODZĘ NA FIOLETOWA STRONĘ MOCY
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Impra jedyne alko jakie mozesz wyic to warka ale ta 0%.zimna smakuje jak lemoniada lekko piwna;)
Ja mieszkam na jednym podworku z tesciowa ale w 2 roznych domach na szczescie.inaczej ciagle byłyby spiecia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 15:50
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
wrocilam od gina
przed wizyta cala w stresie bo maz stal w korku wiec na pewno sie spozni...stalam w gabinecie juz w majtkach
i nagle maz dzwoni, ze jest! to ja wzrok kota ze shreka do ginekologa i mowie, niech pan tego spozniacza wpusci, potem go ubije
moj dzidziu ma cale 2,54 cm, piekne serduszko iiiiii co najlepsze krecil dupka!!!! jak Jennifer Lopez!!!!! normalnie niech J.Lo i wszyscy tancerze swiata drza!!!!!!!! hoduje przyszlego zwyciezce You Can Dance!!!!
wracalam autobusem do domu, lzy w oczach ze szczescia a kierowca puscil piosenke whitney houston to juz wogole plakac mi sie chcialo kurwa no
Ed. Bozenke wygolilam wczoraj ale badanie bylo przez oponke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 16:19
Impresja, Madziulla, ojejku, Demsik, kate55, emaj, pepsunieczka, Basik122, aleala, Ania-nowa, Jagah, karolka22, Corcula, marzusiax, Kjopa3, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gratuluje Styczniowa Nadzieja
to teraz nudnej i spokojnej ciazy!
ojejku ja tez chce robic NIFTY, na szczescie u mnie w szpitalu jest jakas podroba niftysami opracowali badanie i dzieki temu jest 1000zl tansze - a to samo badaja plus plec ale mozna dopiero po 12 tyg
marzusia - niestety wygralas...dwa pietra od tesciowej brrrrrrrr, wiesz, ja na wszelki wypadek spalabym z siekiera pod poduszkamarzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Dziewczyny wiecie co u Morwy?
sram po gaciach przez to od wczoraj
-
ojejku wrote:Niestety, wiem tylko, że wyjechała ze swojego szpitala do innego, potem być może do jeszcze kolejnego... próbuj na priv, ale chyba na bieżąco nie odpowie... myślę, że jak się coś wyjaśni to da znać na czerwcówkach 2017, na razie żadnej konkretnej diagnozy nie było.
sram po gaciach przez to od wczorajPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:A coś się wydarzyło? Kurcze, nie doczytałam...
No nic nie wiemy, czekamy i trzymamy kciuki, czy cokolwiek... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny