Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej. Wklejam wam co napisała mi Morwa.
" Ciąża pozamaciczna. Wczoraj miałam laparoskopie, ledwo udało mi się ubłagać lekarzy bo wstępnie miała być laparotomia i usunięcie drugiego jajowodu. Jedynego jaki mi pozostał. Tak mniej więcej wygląda właśnie koniec naszych starań."
I dopisek ode mnie.
Kurwa. -
nick nieaktualnyMona_M wrote:Hej. Wklejam wam co napisała mi Morwa.
" Ciąża pozamaciczna. Wczoraj miałam laparoskopie, ledwo udało mi się ubłagać lekarzy bo wstępnie miała być laparotomia i usunięcie drugiego jajowodu. Jedynego jaki mi pozostał. Tak mniej więcej wygląda właśnie koniec naszych starań."
I dopisek ode mnie.
Kurwa. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Czytam was ale nie udzielam sie bo ostatnio brakuje mi LWD i chyba nie chce psuc nastroju
Gratuluje kolejnych ciąż i udanych wizyt. Morwa Tobie duuzo dobrego abys wyszla ze szpitala jak najszybciej!
Edit: wlasnie doczytalam wiadomosc od Morwytak mi przykro strasznie
Karolka ja z kolei zaszlam w ciazy z zapaleniem pecherza, gdzie pani doktor kazala odlozyc starania w zwiazku z lekami ale nie posluchalam i mam synka
Dziewczyny jak wy sie w ogole czujecie? Ja juz jestem w 12 tc i czuje ze przechodza mi dolegliwości. Staram sie oczywiscie dopatrywac plusow tej sytuacjizdarzaja sie mdlosci ale nie wymiotuje, mam lepszy apetyt. Brzucha wcale nie czuję, zadnych ukluc, pobolewan nic!
Poza tym za tydzien w poniedzialek mam wizyte prenatalna i juz nie moge aie doczekać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 12:08
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pier...le, takiego scenariusza nawet nie bralam pod uwage.dobrze ze udalo sie by zostal ten jajowod i może kiedys im sie uda.zasluzyla na to by miec dzieciatko.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej dawno tu nie zaglądałam i nie wiem co się ostatnio u Was działo ;/ Przeczytałam tylko na różowej stronie co u Morwy ;(
Morwa tak bardzo mi przykro, nie wierzę w to co się stało ;(
Trzymaj się kochana ;*
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Kuuuurwa nooooo!!!!!!
MORWAkochana wiem,że jesteś silną i wspaniałą kobietą i wiem,że dasz radę. Jestem całym serduchem z Tobą z Wami.
Ryczę i ryczę co za pojebany los. A Ty kochana szybko wracaj do zdrowiaAJA_S lubi tę wiadomość