Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa
Tak strasznie mi przykro, normalnie nie wierzę
Trzymaj się kochana, jak byś chciała pogadać to pisz śmiało tu albo na pw :* Jak się w ogóle czujesz po tej laparoskopii?
ojejku wrote:Kate, a Ty znasz płeć dziedzica?Następna wizyta 24.10, więc mam nadzieję, że wtedy się dowiemy.
Marzusiax, ja tez najpierw czekałam, żeby zobaczyć bijące serceMiałam mega stres. Ale płeć też chciałam poznać, jedno drugiego nie wyklucza
Mimo, że też mi obojętnie co tam mam w środku
Camille, mi też gdzieś w 12 tc przeszły dolegliwościOczywiście też miałam czarne myśli, ale później w 14 tc zobaczyłam fikającego bąbla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:19
Camille87 lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czytam Was regularnie!
Morwa... Serce mi pęka. Jestem przekonana, nosz ku*wa jestem przekonana, że o ciąży nie powinna decydować biologia. Powinna decydowac miłość, chęć posiadania dziecka, ciepło i dobro, jakie człowiek w sobie nosi. Dla Ciebie wtedy cała armia! Źle i niesprawiedliwie to wszystko jest pomyślane. Niemniej ja wierzę, że dobro do ludzi wraca. Ty dałaś nam tu i na różu większego kopa do działania i wsparcie lepsze niż często rodzina i przyjaciele. Trzymam kciuki, żeby przed Wami były same piękne chwile!
Ja z przeziębieniem, jak stąd do Chile przed jutrzejszymi prenatalnymi. Przez ostatnie kilka dni martwię się czy nas stać na dziecko- a bo auto mamy takie średnie, a te wózki wypasione takie drogie... I dzisiaj wiem, że bardzo nas stać! Życie poraz kolejny daje pstryczka w nos, że zdrowie to wartość najwyższa.
Wszystkie nas ściskam!
Camille87, Demsik, Paolala, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolczyk, w tym, tygodniu 13+1 to już chyba powiedzą Ci, czy córka, czy syn
Powodzenia jutro, bedzie dobrze, bo musi !
A co do tego, czy Was stać - dziecko potrzebuje miłości, nie wypasionego wózka
ed. Demsik, ścigasz mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 08:23
bita_smietana, Karolczyk, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Karolczyk ty prenatarne jutro ja połówkowe
co do kasyi utrzymania .. nie matw się tym .. my przez wypadek męża jesteśmy w długach.. tak naarwde zostaliśmy z jedna pensją .. ale wiem że damy radew końcu się odbijemy
wózek można kupic taniej
Ojejku jak tam ??
ja ide po kawunie i trzeba troche porobić w domu męza juz odprawiłam na rehabiltacjeKarolczyk, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam przy porannej ince na mleku
Karolczyk!! zycze oczywiscie duzo zdrowka ja przez ponad trzy tygodnie nie moglam sie wyleczyc z katru i kaszlupowodzenia jutro na badaniu!
Co do kasy mam te samw odczucia.. tzn czasem martwie sie czy damy rade, niby obydwoje z mezem pracujemy, ale takze jeszcze wychodzimy z dlugow, w ktore weszlismy rok temu, poniewaz maz zostal oszukany, dzis pieniadze prpbujemy odzyskac juz przez komornika ale to moze potrwac.. tak jak piszesz, nie ma nic cenniejszego od zdrowia, a zycie bywa tak przewrotne ze trzeba zyc tu i teraz i nie zamartwiac się zbytnio przyszłością
Ja wozek kupie raczej uzywany i tylko sama gleboki później spacerowke kupie oddzielnie, poniewaz dla synka kupilam 3w1 i jak gondola byla super tak spacerowka dlugo nam nie posluzyla..
Ania powodzenia na polowkowych
Milego dnia wam zycze
Ania_84, Karolczyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ojejku jak tam ??
przyzwyczajamy się powoli.
co do wózka, rozważam 2w1 buzz xtra albo x-lander xmove, ale jeszcze ze sto razy mi się odmieni zapewne.
W pracy jeszcze się nie przyznałam, chociaż nie wiem czy nie podejrzewają patrząc na mnie i na mój naprawdę spory brzuch (zawsze był płaski, choćbym nie wiem co zjadła, tylko po ovitrelle mnie raz wydęło)
Ania_84, Demsik lubią tę wiadomość
-
Dzięki Camille87
juz mam stresa przed jutrempo raz pierwszy wrezcie mój maż bedzie mógł isc na usg
ceszy sie jak głuptas
noo ale nie dziwie mu sie
zaczał chodzic o kulach to i chce pójść
Camille87, Corcula, Demsik, ktosiowa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dzięki Camille87
juz mam stresa przed jutrempo raz pierwszy wrezcie mój maż bedzie mógł isc na usg
ceszy sie jak głuptas
noo ale nie dziwie mu sie
zaczał chodzic o kulach to i chce pójść
Camille87 lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:A ja czekam jak na szpilkach na prenatalne. Chyba uspokoję się trochę po tym badaniu, a jeszcze bardziej jak zacznę czuć dziedzica, bo póki co to nie dość, ze nie mam żadnych objawów, to czekam z wizyty na wizytę. Ale kupiłam na promocji w smyku -50% kilka maleńkich rzeczy, rampers z sową r. 56 leży z nami na kanapie w dużym pokoju na oparciu
przyzwyczajamy się powoli.
co do wózka, rozważam 2w1 buzz xtra albo x-lander xmove, ale jeszcze ze sto razy mi się odmieni zapewne.
W pracy jeszcze się nie przyznałam, chociaż nie wiem czy nie podejrzewają patrząc na mnie i na mój naprawdę spory brzuch (zawsze był płaski, choćbym nie wiem co zjadła, tylko po ovitrelle mnie raz wydęło)
co du ruchów..to ja póki co czuje jedynie takie jakb przesuwanie się jakiegos wielkiego gazu jak w jelitachhaha :0
a mogę zapewnić ze jak poczujesz ruchy ao póżniej bedziesz sie stresować czemu przez 2 h nic sie nie ruszył
-
Witam się w 16tc!
Dziewczyny, powiem Wam, że u nas może i nie ma problemu z kasą*, ale i tak nie mam zamiaru wydawać fortuny na wózki i inne bajery. Wózek chcę znaleźć 2w1 do 1.8-2 tys, łóżeczko jakieś zwykłe, niedrogie. Może i byłoby mnie stać na wózek dużo droższy, ale po co... Przecież dzieciaczek pojeździ w nim rok i już się będzie szukać nowego, bo te spacerówki z zestawów ponoć o kant d. rozbić. Poza tym wolę wydać kasę na jakiś wyjazd nad morze, jak maluch podrośnieTak samo jak widzę te wszystkie polecane przez youtuberki bajery, to się za głowę łapię
Jakiś materacyk z rantami do łóżka rodziców za 2 tys :o I tego typu sprawy...
Mam ważniejsze wydatki
*Mieliśmy odłożone pieniądze na ivf, teraz będą przeznaczone na wyprawkęCamille87, Corcula, Demsik lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyojejku wrote:ja mojego jeszcze na usg nie biorę, mam cykora, czy wszystko gra, czy jest nadal akcja serca itp... może po tych prenatalnych jakoś ogarnę.
Widze ze nie jestem samatez zyje od wizyty do wizyty, niby mam mdlosci ale brzuch nie boli wcale i takie to dla mnie dziwne
juz w poniedzialek
-
nick nieaktualnyKate, zgadza sie - mi spacerowka posluzyla jakies pol roku, w zime syn sie nie mieścił pod buda w kombinezonie
no i w ogole slaba byla choc caly wozek byl super, dobrze sie prowadzil i niennarzekalam. Dlatego reraz kupie sama gondole i mysle ze wydam mniej niz 1000zl potem sprzedam i kupie spacerowke o taki plan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:00
kate55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate, ja dlatego buzz xtra rozważam, bo ma ponoć bardzo dobrą spacerówkę a na tym mi szczególnie zależy. Gondola jak gondola. A fotelik + bazę isofix kupię używane, już się rozglądałam i do 600zł można taki zestaw w super stanie kupić, kiedy sama nowa baza tyle kosztuje.
kate55 lubi tę wiadomość