Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jedynie nie będę oszczędzać na foteliku i bazie, to razem wyjdzie koło 1 tys zł. Ale chcę mieć pewność, że dziecko będzie bezpieczne w aucie. Ostatnio czytałam o wypadku volvo, gdzie trójka dzieci zginęła
Rodzice przeżyli, a dzieciaki zamiast fotelików miały te poddupniki ...
Ojejku, ja właśnie trochę się boję kupować fotelik i bazę używaną, no chyba, że ze sprawdzonego źródła. Także nastawiam się na nowe, jakoś powoli to do mnie już dotarło, ile kasy trzeba na to wydać
Fajny ten wózek! A ile mniej więcej będzie kosztować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:06
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Ja jedynie nie będę oszczędzać na foteliku i bazie, to razem wyjdzie koło 1 tys zł. Ale chcę mieć pewność, że dziecko będzie bezpieczne w aucie. Ostatnio czytałam o wypadku volvo, gdzie trójka dzieci zginęła
Rodzice przeżyli, a dzieciaki zamiast fotelików miały te poddupniki ...
Ojejku, ja właśnie trochę się boję kupować fotelik i bazę używaną, no chyba, że ze sprawdzonego źródła. Także nastawiam się na nowe, jakoś powoli to do mnie już dotarło, ile kasy trzeba na to wydać
ja właśnie też tak trochę podejrzliwie patrzę na używany fotelik... jeszcze pomyslę, na pewno chcę baze isofix, bo samochód mamy 3-drzwiowy, nie dam rady motać fotelika pasami
ed. wózek to na razie na allegro ogladam i wydaje mi się, ze 2+1 około 2300, a sama spacerówka kosztuje 1600. Ponoć spacerówka super w teren nawet, na ścieżki i wały, nie tylko na chodniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:12
-
Ojejku- bardzo, ale to bardzo chciałabym, żeby zdradzili mi co tam ukrywa się pomiędzy nogami! Przede wszystkim dlatego, żeby utrzeć mojemu mężulkowi nosa, bo on mi nie wierzy, że to jest chłopak
Mój jutro debiutuje na wizycie u lekarza, ciekawa jestem, jak zareaguje, bo to opanowany i zdystansowany chłop
Ania 84- na którą godzinę się wybierasz? U mnie 16:20 i chyba jajo zniosę, dzisiaj wygrzewam się w wyrku, na jutro zostawiłam sobie całą robotę, żeby zająć czymś głowę
Będzie dobrze z forsą, olx jest mój, będę rozglądała się za jakąś furą dla bąblaDoradzajcie coś na temat wózków, wyprawek, wszystkiego, bo ja zielona. Jedyne kryterium, jak teraz oglądam to: ładne
My jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami kredytu hipotecznego, rata niemała, ale za to na swoim. Domek niewykończony, ale na szczęście da się mieszkać, czyli wszystko co niezbędne jest
Przymierzam się do zakupu ciepłej kurtki, bo moje super dopasowane płaszczyki właśnie kopnęły mnie w pupęBrać rozmiar większy? Wymyśliłam sobie, że super byłaby taka parka, która ma odpinany środek (jakiś miś, czy co), widziałyście gdzieś takie cudo?
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja właśnie też tak trochę podejrzliwie patrzę na używany fotelik... jeszcze pomyslę, na pewno chcę baze isofix, bo samochód mamy 3-drzwiowy, nie dam rady motać fotelika pasami
ed. wózek to na razie na allegro ogladam i wydaje mi się, ze 2+1 około 2300, a sama spacerówka kosztuje 1600. Ponoć spacerówka super w teren nawet, na ścieżki i wały, nie tylko na chodniki.Ja też muszę mieć dobrą spacerówkę na tereny leśne, bo często z psami łazimy po bezdrożach.
Karolczyk, mój mąż był ze mną u gina pierwszy raz na ostatniej wizycie, to było w 14 tc. Miał tak cudnie rozmarzoną minę jak patrzył na monitorOstatnio takie spojrzenie widziałam na naszym ślubie
A taką parkę o której mówisz właśnie sobie kupiłam! Mam nadzieję, że mi się w niej brzuchol zmieści. Ma odpinanego misia, w wersji bez ocieplenia chodzę teraz. Miś będzie na zimęFajnie wykonana, jestem zadowolona. http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/odziez/p%C5%82aszcze/kurtki-puchowe/pikowany-p%C5%82aszcz-z-futrem?id=73090167_37&n=1&s=search Na żywo wygląda dużo lepiej, tutaj jakoś nie bardzo na zdjęciach wyszła
Emaj, nie mam pojęcia, kiedy to tak zleciało
Powodzenia w nowym cyklu, będę trzymać mocno mocno kciuki
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:hejka
kciuki za wszystkie wizyty!!
Emaj to samo chcialam napisacte suwaczki zapitalaja jak szalone!
Jeny jak ja wam zazdroszcze!! pozytywnie oczywiscieMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:Madziulla, jeszcze moment, z bransoletką długo Ty bez ciazy nie będziesz
Kocham wasdzieki dziewczyny za wiare we mnie
jeszcze od 2 dni inofolik pije wiec z taka podwojna sila nie ma bataojejku, Karolczyk, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja uważam, że dobry wózek 2w1 to dobry wózek, nie kupuję najtańszego zestawu a kieruję się głównie jakością spacerówki, gondola tylko na chwilę jest ale jednak jest niezbędna.
Ed. Emaj, koniec laby, trzymam kciuki za nowy cykl i postęp
Kate, np tutaj http://allegro.pl/wozek-quinny-buzz-xtra-2w1-lub-3w1-kolekcja-2016-i6001969418.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:32
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Od jakiegoś czasu zdjęcia w tych sklepach internetowych skutecznie zniechęcają mnie do zakupów
Na żywo super, a oni takie hajfaszyn odstawiają
I dzięki dziewczyny za wiarę i kciuki! Dam z siebie 200% normyja robię w top secret zakupy często online, i u nich dziewczyny pozują z takimi samymi minami
-
Kate 55- dzięki! Dzisiaj internety są moje, buszuję jak wściekła
Na Top Secret mają promocję -30% na kurtki, płaszcze i swetry, przeszperam ich stronkę, może coś wpadnie
Ojejku- ten buzz xtra 2w1, wspaniały.. Gdzieś mi się obiło o uszy, że nie warto kupować wózkó 2w1 lub 3w1, ale tak sobie myślę... Dobra firma, dobre opinie, sprzęt nie jest tani, dają gwarancję. A do tego wszystko za jednym zamachem i nie zajmują dużo miejsca. Widzę same plusykate55 lubi tę wiadomość
-
Ojejku, właśnie tę aukcję oglądałam
Przydałyby mi się opinie osób, które faktycznie taki wózek użytkują już jakiś czas
Emaj, masz rację, te modelki często jakieś zgarbione, albo ubrane (sorry, wystylizowane) a'la KloszardPo 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
łoo matko dziewczyny ..wy tak mówicie o wózkach fotelikach .. wiecie co ja jeszcze nic nie mam
owszem przejrzałam wózi..ale moze po połówkowych odważę się cos kupić
co do łóżeczka .. generlanie meble ma robić mój M .. tyle że nie wiadomo czy będzie juz w stanie robić komode szafe.. , łóżeczko miał robić ale dostaniemy od siostry - niezniszczone wiec moze byc a jak patrzyłam to bardzo łdne łóżeczka były po 50 zł tylko materac nowy kupićna dole będziemy mieli turystyczne jakos to bedzie
sory za błędy ale moja klawiatura coś odmaiwa współpracy
Emaj też się dziwie ze juz połowa za mnaczas leci
Trzymam za twoj cykl
Madziulla już niedługo Tobie tak będzie zapierniczał suwaczek :0
ja na pewno kupie 2w1 a fotelik osobno .. myślałam nad cybexem ale zobaczymy musze na spokojnie przyjezec sie opiniom -
Co do szmatek ciążowych, to ja polowałam w lumpku. Nie kupowałam niczego w sklepie. Spodnie ciążowe, czy płaszcze nie są zniszczone, bo ile to ciężarna ponosiła. Lepiej odłożyć pieniążki na potrzeby dziecka
Emaju kup samochód kup. Mona M z forum miała masę wydatków zaplanowanych i dziedzic ją zaskoczyłJa obecnie jestem na sporym minusie, przez przeprowadzkę i brzuch mi rośnie (podobno). Mam wrażenie, że dobrą metodą bywa długotrwałe planowanie
Teściowie mi zostawili wózek po szwagierce, ale nie wiem czy nie kupię nowego, własnego. Na razie nic nie planuję.
Edit nie wiedziałam, że w aptece gemini sprzedają mój podkład. Nawet taniej jak na alledrogo. Po wypłacie pewnie znowu tam wydam 200złWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 10:44
Camille87 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
co do ciuchów to ja kupiłam leginsy w H&M bo była promocja
za całe 30 zł
spodnie juz sa drogie ...własnie się przymierzam bo lumpka
Marzusia wow a Ty juz 13 tydzmarzusiax lubi tę wiadomość
-
Wogóle nie czuję tej ciąży. Nie należe to szczupłych wieć gruby brzuch mam zawsze. Mdłości nie ma. Jedyna odmiana, to że nie piję alko. Jak w poniedziałek zobaczyłam brzoskwiniowego cincina to już prawie lizałam butelkę. Wiem, że dla staraczek to niesmaczne, co piszę, ale wina mi brakuje oj brakuje, zwłaszcza, że przed ciążą popijałam na endometrium. Tak, że napijcie się za mnie
Ania_84, Karolczyk, Demsik, Camille87 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
hahah ja do tej pory się nie czuje w ciąży ..serio..niby ludzie mówią że juz widac..ze brzuszek jest inny.. a ja dalej mam wrazenie ze się po prostu nieźle nażarłam
co do ciuszków właśnie się zastanawiam nad takim płaszczykiem
w sumie po tez bede pewnie nie odrazu chdzina- bo nigdy nie byłam
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5996567575