Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zakrecona ja juz tez sorawdzalam forum:)winka to tez bym sie napila tym bardziej ze aktualnie mam pod nosem jakies 30butelek z witryny.robimy remont w salonie i czekamy dzis na meble;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
U mnie biel vizira
-
nick nieaktualnyDemsik no Tobie nie pozostaje nic innego jak wino bezalkoholowe
Abby poczekaj jeszcze chwilę z tym testowaniem. Albo jak możesz to idź do labu na betę. Ja miałam to wątpliwe szczęście, że przy obu ciążach testy nie wyszły pozytywne, więc jedyne co dzisiaj rozpatruję to wycieczki do laboratorium. I dzisiaj też mam taką rozkminę. Będzie dobrze, doczekamy się tych II :* -
Ja sobie zdaje sprawę z tego ze jest wcześnie
na bete nie idę bo ostatnio mnie uspokoiła i dała zludna pewność że będzie dobrze. Najpóźniej test mi wyszedł w pierwszej ciąży czyli 13 dpo. Jutro przerwa w sikaniu. W poniedziałek będzie 12 dpo to już będzie wiadomo o co chodzi.
-
Też zaglądam z rana, Abby mam nadzieję że w pon wysikasz dwie krechy;) Żono a Ty nie sikasz? Madziulla jak na froncie? Musze kupić dobre czule testy na przyszły cykl na allegro macie jakieś sprawdzone?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyPaolala rozpatruję dziś wizytę w labie, bo w sumie nigdy wino kolejnego dnia nie podnosiło mi temperatury, więc moooooooże moooooże...No ale zobaczymy pośpiechu nie ma. Liczę, że jak jest coś na rzeczy to pozostanie tak jeszcze 38tyg.
ojejku, Paolala, bita_smietana, Kjopa3, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny na pewno zle sikacie.mam nadzieje ze jednak za kilka dni pojawi sie owa ypragniona.bardzo wam tego zycze z calego serducha.sama pamietam co przezywalam co miesiac.macie od nas tyle wirusow ze mysi sie niebawem udac;)sciskam mocno.ja juz dawno po zakupach.o 7 cisza w sklepach,chodzisz i rovisz ze spokojem zakupy.niebawem przyjada meble i bede ukladac wszystko jak ja to lubie:)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak, tak. Ja w poniedziałek wysikuje te dwie głupie krechy. Nie będą mnie w ciula ładować
ZakreconaŻona, Blondik, Corcula, Arwi, Morwa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Te testy jednak tak wysychaja. Nie ma co patrzeć po godzinie czy dwóch
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/89764afd65da.jpg -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie puszczam kciuków i czekam na poniedziałek!
Żono śmigaj na bete:*
padam po dyżurze nocnym, nie spałam ani minuty bleh, a w dzień to zawsze ujowo mi się śpi!!!
ps. mnie też testy pink tak nie wysychają Abby;)Corcula lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...