X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Madziula mnie też ! i przed pozytywnym testem i po ;) dopiero teraz jakoś ucichły te jajniki :P

EDIT: Głównie bolał prawy i z niego podobno była owulacja :P

mnie tez boli prawi i plecy na dole z prawej strony

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i przypomnialam sobie jaki sen mialam. ze dostalam okres. tzn poszlam do kibelka na siusiu zerknelam na dol z nadzieja ze nie ma @ ucieszylam sie ze nic nie ma ale niestety dopiero po chwili polecialo ze mnie.. a to byl taki realny sen

• kamika23 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    mnie tez boli prawi i plecy na dole z prawej strony

No to trzymam kciuki żeby to były objawy ciążuni ;)

U mnie najśmieszniejszym objawem już chyba tydzien przed pozytywnym testem było to że codziennie miałam czkawkę :P przeszło mi gdzieś 2-3 dni po pozytywie :P Co się omęczyłam z tym czkaniem to nie macie pojęcia :P

ckaidqk34aroni5a.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    wiesz co sobie przypomnialam? w chyba maju zeszlego roku jak znalazlam to forum to do Ciebie napisalam pierwszego posta :) tzn na watku meskie sprawy chyba a Ty mi jako pierwsza odpisalas :) potem z miesiac czy 2 mnie nie bylo i na stale wbilam sie juz na inne watki :)
    tak mnie na wspomnienia wzielo :)
    heheh :) no patrz :D
    matko ja juz nie pamieam kiedy perwszy raz tu zajrzałam .. chyba w maju 2013 roku :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    aaa i przypomnialam sobie jaki sen mialam. ze dostalam okres. tzn poszlam do kibelka na siusiu zerknelam na dol z nadzieja ze nie ma @ ucieszylam sie ze nic nie ma ale niestety dopiero po chwili polecialo ze mnie.. a to byl taki realny sen
    Sny ponoć interpretuje się na odwrót ;)

Arwi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Sny ponoć interpretuje się na odwrót ;)

Coś w tym może jest bo zawsze 2 kreski mi sie siły..a jeszcze z 2 mies temu był tAK realny ze rano się poryczałam się ze przez pół godz nie moglam znalesc tych testów...pogubilam się zupełnie co jawa było a co snem... to było okropne :(

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej skromnej opinii Bobo Test jest do bani,robiłam je ostatnio/kontrolnie/ i cień cienia wychodził po ustalonym czasie a na innym teście robionym w ten sam dzień jak była biel po 5 min tak została do dziś...

Ps.Mnie od kilku dni bardzo bardzo ciągnie prawy jajor,tak ze zastanawiam sie nad wizytą lekarską.

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie pocalowalam klamkę od laboratorium. No nic czeka mnie kurs jutro ;)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Ja właśnie pocalowalam klamkę od laboratorium. No nic czeka mnie kurs jutro ;)
    O masz :( lipa :/

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    O masz :( lipa :/
    Te pół dnia już nie robi różnicy ;) tyle mogę poczekać

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    Te pół dnia już nie robi różnicy ;) tyle mogę poczekać
    A w niedziele działa? Myślałam że do poniedziałku musisz czekać.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    W mojej skromnej opinii Bobo Test jest do bani,robiłam je ostatnio/kontrolnie/ i cień cienia wychodził po ustalonym czasie a na innym teście robionym w ten sam dzień jak była biel po 5 min tak została do dziś...

Ps.Mnie od kilku dni bardzo bardzo ciągnie prawy jajor,tak ze zastanawiam sie nad wizytą lekarską.

Mi kiedyś w aptece farmaceutka powiedziała, że takie cuda się dzieją jak się da za dużo moczu. Datego ja zawsze regulaminowe 3 kropelki :D
    I zawsze sikałam na żółte bobo, pinki i allegrowicze.
    Na allegrowiczach zawsze biel (nawet przy becie 790), a pinki i bobo albo biel wizira, albo cien - ale cień tylko jak faktycznie ciąża była :)
    Przy czym bobo pokazał cień już 9dpo po południu :D ale beta 40+ już była, więc skoro czułość 10 to już miał prawo wychwycić :)

Ja trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za wszystkie testujące <3

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żona szkoda ze dziś się nie udało ;( trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i piękny wynik jutro ;)

Wiecie co mi moja Mama dziś powiedziała?
    Ze mojej siostrze śniło się ze dla mnie dziecko urodziła... szok!!

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam się z Wami w 18 tygodniu ciąży!!:) Trzymam kciuki za testujace w najbliższym czasie:* kamika23 miło Cię tu widzieć:)

ZakreconaŻona, Corcula, ojejku, Arwi, Morwa, ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Żona szkoda ze dziś się nie udało ;( trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i piękny wynik jutro ;)

Wiecie co mi moja Mama dziś powiedziała?
    Ze mojej siostrze śniło się ze dla mnie dziecko urodziła... szok!!
    no i baaaardzo dobrze, sny inerpertujemy całkiem odwrotnie, wniosek z tego jest taki, że SAMA urodzisz sobie dziecko :) <3 :)

Arwi, ktosiowa lubią tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    no i baaaardzo dobrze, sny inerpertujemy całkiem odwrotnie, wniosek z tego jest taki, że SAMA urodzisz sobie dziecko :) <3 :)

Nie no, jak odwrotnie to co najmniej dwójkę!

Morwa lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się chyba okres zaczyna :( 6 dni wcześniej niż powinien :/

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie Abby, niemożliwe, no niemożliwe :(

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No. A do tego jeśli dziś się rozbuja to mam cykl 21 dniowy. A to nie jest normalne :(

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To plamienie implantacyjne :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 279 280 281 282 283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ