Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:mnie tez boli prawi i plecy na dole z prawej strony
No to trzymam kciuki żeby to były objawy ciążuni
U mnie najśmieszniejszym objawem już chyba tydzien przed pozytywnym testem było to że codziennie miałam czkawkęprzeszło mi gdzieś 2-3 dni po pozytywie
Co się omęczyłam z tym czkaniem to nie macie pojęcia
-
Madziulla wrote:wiesz co sobie przypomnialam? w chyba maju zeszlego roku jak znalazlam to forum to do Ciebie napisalam pierwszego posta
tzn na watku meskie sprawy chyba a Ty mi jako pierwsza odpisalas
potem z miesiac czy 2 mnie nie bylo i na stale wbilam sie juz na inne watki
tak mnie na wspomnienia wzielono patrz
matko ja juz nie pamieam kiedy perwszy raz tu zajrzałam .. chyba w maju 2013 roku -
Madziulla wrote:aaa i przypomnialam sobie jaki sen mialam. ze dostalam okres. tzn poszlam do kibelka na siusiu zerknelam na dol z nadzieja ze nie ma @ ucieszylam sie ze nic nie ma ale niestety dopiero po chwili polecialo ze mnie.. a to byl taki realny sen
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Sny ponoć interpretuje się na odwrót
Coś w tym może jest bo zawsze 2 kreski mi sie siły..a jeszcze z 2 mies temu był tAK realny ze rano się poryczałam się ze przez pół godz nie moglam znalesc tych testów...pogubilam się zupełnie co jawa było a co snem... to było okropne -
W mojej skromnej opinii Bobo Test jest do bani,robiłam je ostatnio/kontrolnie/ i cień cienia wychodził po ustalonym czasie a na innym teście robionym w ten sam dzień jak była biel po 5 min tak została do dziś...
Ps.Mnie od kilku dni bardzo bardzo ciągnie prawy jajor,tak ze zastanawiam sie nad wizytą lekarską...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Ja właśnie pocalowalam klamkę od laboratorium. No nic czeka mnie kurs jutro
lipa
-
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Te pół dnia już nie robi różnicy
tyle mogę poczekać
-
pepsunieczka wrote:W mojej skromnej opinii Bobo Test jest do bani,robiłam je ostatnio/kontrolnie/ i cień cienia wychodził po ustalonym czasie a na innym teście robionym w ten sam dzień jak była biel po 5 min tak została do dziś...
Ps.Mnie od kilku dni bardzo bardzo ciągnie prawy jajor,tak ze zastanawiam sie nad wizytą lekarską.
Mi kiedyś w aptece farmaceutka powiedziała, że takie cuda się dzieją jak się da za dużo moczu. Datego ja zawsze regulaminowe 3 kropelki
I zawsze sikałam na żółte bobo, pinki i allegrowicze.
Na allegrowiczach zawsze biel (nawet przy becie 790), a pinki i bobo albo biel wizira, albo cien - ale cień tylko jak faktycznie ciąża była
Przy czym bobo pokazał cień już 9dpo po południuale beta 40+ już była, więc skoro czułość 10 to już miał prawo wychwycić
Ja trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za wszystkie testujące -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Żona szkoda ze dziś się nie udało ;( trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i piękny wynik jutro
Wiecie co mi moja Mama dziś powiedziała?
Ze mojej siostrze śniło się ze dla mnie dziecko urodziła... szok!!Arwi, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
A mi się chyba okres zaczyna
6 dni wcześniej niż powinien
-
nick nieaktualny
-
No. A do tego jeśli dziś się rozbuja to mam cykl 21 dniowy. A to nie jest normalne