Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ja mogę w tym miejscu rodzić bo wysikanie samych 2 kresek nic u mnie ciekawego nie wniosło
i faktycznie rodziłam na sali 2 osobowej i serdecznie w dupie miałam co robili moi znajomi zza parawanu
Morwa lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:mam stresa przed jutrzejszym sikaniem...
nie zwracaj na mnie uwagi
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie też ostatnio z mężem dogadać się nie mogę,jakoś on mnie irytuje głupimi gadkami.
..chyba musze przejśc na bez gluta bo tak mi wywalił bebzol i mam mega gazy i czuję się ołowiana a jak ograniczam to lekka i nie wydymana ..znaczy nie wzdęta.
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Kochane podczytywalam was od poczatu ale stwierdziłam ze napisze dopiero jak się uda zdać test
i oto jestem tadam
jeszcze w to nie wierzę lecę na betę i do roboty
♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 06:37
Madziulla, _Hope_, ojejku, emaj, ZakreconaŻona, ktosiowa, zFolwarku, Corcula, bita_smietana, Arwi, Demsik, Morwa, pepsunieczka, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate gratuluję!!!
Magdakate88:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wiecie co? Za każdym razem jak ktoś pisze ze cieszy się ze w końcu jest w ciąży bo MOŻE tu pisać. Czuje się na maxa nie na miejscu. A straszliwie ten wątek Lubie. Szkoda ze nie ma tu strony neutralnej.
kate55 lubi tę wiadomość
-
Abby ależ oczywiście ze jesteś tu jak najbardziej na miejscu tak jak i reszta dziewczyn
ktoś musi pobierac regularnie wirusy
i pochwalić się w końcu dorodna fasolka
Tylko ja sobie tak postanowilam nie pisać do 2 kresekwiesz taki wymysł
-
Kate piękna kreska.
Staraczki strasznie mi przykro, że teraz się nie udało. ''Nowy cykl nowa...'' blejk.. Dużo sił wam życzę, bo bardzo dobrze pamiętam jak bardzo potrafi być przykroMoże jednak będzie zbiorowe zaciążenie w grudniu? Na wątku clo 3 ''stare staraczki'' zaskoczyły w 1 miesiącu więc jest to możliwe
A ja prosze o małe kciuki, bo dziś prenatalne i sikam po nogach ze strachu...kate88:), bita_smietana, Demsik, Morwa, Kjopa3, emaj, pepsunieczka, ZakreconaŻona, Impresja lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Kate piękna kreska.
Staraczki strasznie mi przykro, że teraz się nie udało. ''Nowy cykl nowa...'' blejk.. Dużo sił wam życzę, bo bardzo dobrze pamiętam jak bardzo potrafi być przykroMoże jednak będzie zbiorowe zaciążenie w grudniu? Na wątku clo 3 ''stare staraczki'' zaskoczyły w 1 miesiącu więc jest to możliwe
A ja prosze o małe kciuki, bo dziś prenatalne i sikam po nogach ze strachu...
marzusiax lubi tę wiadomość