Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolala wrote:Abby masz infekcje grzybicza? jak tak to swietnei sprawdza sie fluconazol 150mg 1 tabletka doustnie, jest na recepte, ale jak chcesz moge Ci wyslac;) gdzie mieszkasz?
Głowa do góry, masz mały skarb w domu, ciesz się chwilą!!!i nie trać wiary;) trzeba walczyć o swoje, a z dobrym nastawieniem jest lżej;) idz weź się wymęcz na siłowni;) jak mam zły dzień ( jak dobry też) ide wylać z potem wszystkie żale;) działa;]
Imie róży kciuki za nifty:) wróże Ci córke:P
Dziękuję!!! -
Mam wynik bety 276
Madziulla, emaj, Kjopa3, bita_smietana, Arwi, Morwa, Imię_Róży, zFolwarku, kamika23, pepsunieczka, marzusiax, ktosiowa, Impresja, ojejku, Corcula, kate55, Demsik, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emaj niech i Tobie bóg potomstwa nie poskąpi:-))
Właśnie wróciłam, nie wiedziałam, że pobierają igłą jak dla konia i aż tyle krwi. Dobrze że była ze mną moja mamuśka, ona ma w torbie różne czekoladki to mi zapodała po, bo głowa mi się zawracała;-)
Kate no beta śliczności:-)) kciuki za przyrosty:-)
Madziulla za Ciebie też trzymam, bo te dwie krechy muszą się ujawnićemaj, kate88:), Madziulla, ojejku lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Piękna beta
kate88:) lubi tę wiadomość
-
Wpadłam na tel tylko powiedzieć, że mam w sobie 350g zdrowej męskości
Obstawiam, że następny wysyp pozytywnych teściorów to będą kobietki tak dla równowagiZakreconaŻona, bita_smietana, Morwa, Imię_Róży, kate88:), Arwi, Ania-nowa, Madziulla, ktosiowa, Kjopa3, _Hope_, Dagn_, Jagah, Impresja, zFolwarku, emaj, ojejku, Corcula, Demsik, Paolala lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Wpadłam na tel tylko powiedzieć, że mam w sobie 350g zdrowej męskości
Obstawiam, że następny wysyp pozytywnych teściorów to będą kobietki tak dla równowagi -
Paolala jak Ty mi poprawiłaś humor! Nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Dawno mnie nie spotkało coś tak miłego!
Paolala lubi tę wiadomość
-
Bardzo dziękuje za wszystkie kciuki
Wirtualne kibicowanie też ma moc. Po cichu liczyłam na dziewczynkę, aby mniej się kojarzyło, ale biorę co dają
Mogę potwierdzić opinię, że częste sexy przed i w trakcie owu dają duże szansę na chłopca.
Jak Wam minął weekend? My pojechaliśmy na zakupy i wydaliśmy 700 zł. Masakra... Musiałam komicznie wygłądać na spożywczaku, łażąc z karteczkami dla diabetykówTotalnie nie rozumiem tej diety. 1bułka grahamka daje wyższy cukier jak pączek, albo mc donald
ojejku, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Witam !
Dziś byliśmy na wizycie, Leon już wazy 489 g
Będzie duży chłop, bo brzuszek trochę wyprzedza swój wiek..
Szyjka w porządku, nie ma żadnych niepokojących objawów. Także te skurcze to widocznie moja uroda, macica się przygotowuje do porodu - tak mówił doktorek. A że jestem chudzielec, to dobrze ją czujęPrzyjmuję te wytłumaczenia, bo już nie mam ochoty się stresować tymi twardnieniami.
Co do testów, to mi nigdy nie zdarzyły się fałszywe kreski. Jak już byłam w ciąży, to test z Rossmanna (ale nie pamiętam, czy facelle czy domowe lab.) pokazał cień cienia w 11dpo, od razu tego samego dnia robiłam betę i wyniosła chyba 50, z tego, co pamiętam
Marzu, super, że na prenatalnych wszystko okGratuluję synka
Zakręcona żona, przykro mi z powodu @
Ania, i jak tam w tym szpitalu?
Abby, ściskam :* A dlaczego cykl bez seksu? Przez infekcję? Może uda się zaleczyć do ovu bez wizyty u gina?
Tak jak dziewczyny piszą, masz duże szczęście, że masz już dzieciątkoJa się boję drugiej tury starań, na pewno będzie masakrycznie.. Teraz tak odpoczywam psychicznie bez comiesięcznej depresji... Rozumiem Twój ból, trzymaj się dzielnie :*
I też uważam, że tu powinny pisać wszystkie dziewczyny, niezależnie czy w ciąży czy nie. Przecież tu chodzi o grono fajnych dziewczyn, a nie podziały w zależności od zawartości macicy. Także pisać mi tu wszystkie do chorery
Kate88, imienniczkoWitam i gratuluję
Madziulla, nie lubię tej bieli viziraCzekam na środowe testowanie z zaciśniętymi kciukami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 21:33
emaj, ojejku, marzusiax, ktosiowa, Impresja, Arwi, bita_smietana, kate88:), Imię_Róży, Morwa lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Marzu odjazdowo:)
Melduje ze u mnie w brzuszku gosci corunia;)Kjopa3, ojejku, emaj, Paolala, marzusiax, ktosiowa, Impresja, Arwi, bita_smietana, ZakreconaŻona, kate88:), zFolwarku, Imię_Róży, Blondik, Morwa, mitonia, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;