Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hopeless wrote:Dziewczyny wiecie co? Za każdym razem jak ktoś pisze ze cieszy się ze w końcu jest w ciąży bo MOŻE tu pisać. Czuje się na maxa nie na miejscu. A straszliwie ten wątek Lubie. Szkoda ze nie ma tu strony neutralnej.
Przestań ja też jestem w takiej sytuacji. To chyba jedyny wątek gdzie pasuje... mimo ze ciążowy a ja póki co testu nie zdałam. I chętnie zgarne wirusy.
-
O tak Marzu ma rację masowe zacionrzanie w grudniu podoba mi się to:)
Marzu kciuki mocno zacisniete!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 08:01
bita_smietana, marzusiax, Morwa, emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Ja dziś nigdzie nie pasuje. Serce boli jak się przenoszę na ta stronę.
Po tylu miesiącach odzyskała nadzieje na 2 tygodnie. I znowu jej nie ma. Kolejny cykl bez seksu przede mną. Mój nowy nick jest jednak idealny. -
Hopeless wrote:Ja dziś nigdzie nie pasuje. Serce boli jak się przenoszę na ta stronę.
Po tylu miesiącach odzyskała nadzieje na 2 tygodnie. I znowu jej nie ma. Kolejny cykl bez seksu przede mną. Mój nowy nick jest jednak idealny.Ja ostatnio nie wchodziłam tutaj bo też mnie serce boli ale nigdzie nie pasuje a tu jest luz i miło
Corcula lubi tę wiadomość
-
Marzusiaaa kciukaski!!!! Tylko zmien spodnie przed wizyta, glupio tak isc w osikanych
dziewczyny to jest watek dla tych z luzem w dupie albo tych co tego luzu potrzebuja, niezaleznie od pasozytka w brzuchu lub jego chwilowego (!) braku
zadna stad sie nie rusza! i moze to brzmi teraz wnerwiajaco ale kazda z was predzej czy pozniej wysika te dwie kreski!
takze rozsiadajcie sie w fotelach i wciagajcie wiruski!
Abby czemu cykl bez seksu? jak maz wyjezdza to jedz z nim, da rade?marzusiax, Arwi, kate88:), zFolwarku, Morwa, Kjopa3, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie doczekamy tego wszystkie!
Wiem ze sie z moim ginem czasowo pozegnalam i powiedziałam ze do zobaczenia w styczniu najpozniej w lutym na usg ciazowym ale nie wiedzialam jakie beda terminy do kliniki i ze przed klinika jeszcze bedzie jeden pelny cykl. i chce do niego dzis zadzwonic i pokazac mu te moje wyniki jestem strasznie ciekawa co powie.
i tak dzis wzielam ostatnia tabletke na tarczyce wiec musi mi recepte wypisac -
Mam infekcje. Zanim się dostane do gina i ja wylecze będzie po ovu. Takie to błogosławieństwo / przekleństwo wczesnych ovu.
-
Kate gratuluje również tutaj
A Wam staraczki wysyłam moje wirusy, żeby nie było że nic do wątku nie wniosłam hihi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/abfed85b0b42.jpg
ktosiowa, Madziulla, zFolwarku, Demsik, Morwa, Paolala, emaj lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7c21880f348.jpg
Wklejam ptzepus na pierniki jakby ktoras chciala ja pieke zawsze zjest drugiego i trzymac w puszce z kawalkiem chlebka.
Kate super wuesci geatuluje;)
Abby głowa do gory.kazda z nas ma/miala chwile zwatpienia ale jutro bedzie nowy,lepszy dzien;)cyc do przodu i jazda.
Marzudiax trzymam kciuki.ja rowniez prosze bo dzis wizyta u gina.
Oficjalnie zakonczylan remont salonu i az milo w nim siedziec...ah...
Milego dnia moje kochane;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Marzu Kciuki zaciśnięte :*:*
Kate88 piękne dwie kreseczki , gratulacje :*:*
Abby Pamiętaj ,że są tacy co mają gorzej. Ty przynajmniej możesz liczyć w każdym cyklu na cud, ja mogę liczyć tylko na niepokalane poczęcie, albo na to ,że zrobię się nagle wiatropylna :pkate88:) lubi tę wiadomość
-
A widzisz Morwa gdybym mogła w każdym cyklu liczyć na cud to bym siedziała cicho. Ze względów finansowych nie dla mnie zaawansowana pomoc medyczna. Ze względu na problemy męża seks to święto. Ze względu na to jak śpi moje dziecko seks to podwójne święto. Endometrioza tuli jeden jajnik. Musze od gina wziąć skierowanie na usg I zobaczyć czy nie przytulila drugiego. Do tego wiek. Ja juz nie mam czasu.
Pewnie ze inni mają gorzej. Zupełnie mnie nieszczęście innych nie pociesza. Za to depresja podnosi łeb. -
Żeby nie było
jestem Wam bardzo wdzięczna za zainteresowanie, wsparcie i próby pocieszania. Bardzo!
Dziękuję i kiedyś na bank się albo otrzasne albo przyzwyczaje. -
Hej dziewczyny i dziewczęta:-) .. oraz panie w pewnym wieku;-)
Kate gratki za dwie krechy;-)
Ja za godzinę spadam upuścić trochę krwi na nifty i potem 2 tygodnie nerwicy;-P... biegunkę z rana mam albo od wczorajszego obiadu teściowej (m. nie ma;-), albo ze stresu...echhh
Wczoraj obejrzeliśmy Bridget Jones 3 , nooo coś o mnie tyle że to drugie dziecko i też był motyw z amniopunkcją.... ależ się wszędzie tego wieku czepiają
Za wizytujące trzymam kciuki:-)))kate88:) lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Abby masz infekcje grzybicza? jak tak to swietnei sprawdza sie fluconazol 150mg 1 tabletka doustnie, jest na recepte, ale jak chcesz moge Ci wyslac;) gdzie mieszkasz?
Głowa do góry, masz mały skarb w domu, ciesz się chwilą!!!i nie trać wiary;) trzeba walczyć o swoje, a z dobrym nastawieniem jest lżej;) idz weź się wymęcz na siłowni;) jak mam zły dzień ( jak dobry też) ide wylać z potem wszystkie żale;) działa;]
Imie róży kciuki za nifty:) wróże Ci córke:PCorcula, Imię_Róży, bita_smietana, ojejku, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo tak potwierdzam, że fluconazol działa najlepiej ze wszystkich
Jest tez flumycon, ale nie wiem czy tego juz w lodówce się nie trzyma.
A teraz w cionszy dostałam takie tabletki dopochwowe o nazwie Natamycyna, i one tez sa zajebiste, przechodzi po jednej dawce, ale biorę przez 3 dni po pół tabletki i mam spokój na jakiś czas (mam częste problemy bo nadal 3x100 luteiny wciskam). W opakowaniu jest ich aż 20 więc liczę na to, ze mi do końca cionszy wystarczy w razie co, no i kosztuje to chyba ze 20zł...
Kate gratki!!
Madzia, trzymam dalej, ale jak się nie uda, to w klinice Was szybko ogarną
Abby - no przytulam, ja cały czas wierzę, ze uda się wyprodukować rodzeństwo dla Rabarbarki :*