Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie. To żywa krew. Mam za sobą 2 ciąże i nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego. I teraz bardzo bym chciała żeby to był zwykły cykl bezowulacyjny a nie jakiś fakap hormonów albo menopauza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:11
-
Madziulla wrote:U mnie cisza. Położyłam się rano na brzuchu to cycki zaczęły boleć. A tak narazie żadnych objawów.
Miłej niedzieli :*ja nie wierzę w objawy ciąży przed terminem @ moze chociaż Ty wysikasz jutro co trzeba
-
Abby - jezeli to nie plamienie implantacyjne i nie ciaza to moze matka natura madre stworzenie i nie przedluza na marne fazy lutealnej tylko juz rozmysla o szykowaniu zajebistych jajek na nastepny cykl
Paolala, Arwi, Impresja, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hopeless wrote:A mi się chyba okres zaczyna
6 dni wcześniej niż powinien
Ja miałam w lipcu cykl 23 dniowy (gdzie normalnie mam 32+) i dzięki temu w lipcu dwa razy miałam okres, a na początku sierpnia szczęśliwa owu
Więc nic nie sugeruję, ale twoje szczęśliwe jajka już chcą owulować, więc co nieco przyspieszyłybita_smietana, _Hope_ lubią tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:Beta <0,1
moja głowa wraz z resztą ciała znowu zrobiła mnie w ciula
nie jesteś w niej sama! Tule Cię bardzo mocno!
-
Abby, Żono ściskam:*
trzeba być dobrej myśli, bedzie zaraz nastepny cykl, fajnie by bylo wysikac dwie krechy pod choinke!!!
[img][/img]
Arwi, _Hope_, ojejku, ktosiowa, Impresja, Morwa, pepsunieczka, bita_smietana lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Mi się jeszcze przyplatala infekcja. Biorąc pod uwagę ovu kolo 11 dc to ewentualnie w styczniu będziemy się starać. Chyba ze to drugi jajnik się otorbil i choooy
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest nas wiecej,próbujemy dalej...
...ał mój jajnik...,
...zgubiłam w domu kolczyka/prezent od męża/zaraz sie poryczę,albo gdzieś sie pokulał albo zjadły go moje pieseły...kuwa,sprawdziłam odkurzacz,pod łóżkiem no i nie ma.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
bita_smietana wrote:masz zamiar sikac pod drzewko wigilijne? przy calej rodzinie?!
ZakreconaŻona, Arwi, pepsunieczka, bita_smietana, ojejku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
pepsunieczka wrote:...mam!!!!!!!!!...w kudłatym dywanie się pałętał....
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
bita_smietana wrote:masz zamiar sikac pod drzewko wigilijne? przy calej rodzinie?!
chociaż raz mnie w tv pokażą
Morwa, pepsunieczka, ZakreconaŻona, bita_smietana, Arwi, Demsik lubią tę wiadomość