Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Przed chwila kupiłam mam nadzieje szczęśliwy test ba poniedziałek

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8599983b4e4a.jpg
Na tym teście, 9dpo z popołudniowego moczu zobaczyłam dwie kreski!
Także no... W PONIEDZIAŁEK BĘDZIE POZYTYW.
Ja już oblewam wasze pozytywy kefirkiem
Abby a ty następnym razem zrób foto testu 5min po nasikaniu, bo może ty masz słaby wzrok i trzeba ci pomóc tą krechę zobaczyć
Madziulla lubi tę wiadomość
-
Abby u mnie też nigdy nie było żadnych magicznych drugich kresek po upływie nawet kilku dni ,jak nie było ciąży. Także jak coś się u Ciebie pojawia nawet po czasie to pewnikiem jest coś na rzeczy

Dziewczyny zatem trzymam kciuki za wasze poniedziałkowe testowanie i chcę zobaczyć u każdej z was po dwie kreski na teście ciążowym :*:* -
hej dziewczyny!
caly czas wam kibicuje!!

ale niestety mi raz plytkowy taka kreske po grubym czasie wlasnie pokazal a ciazy nie bylo
no chyba, ze to byl biochem po raz 67678678687-ty 
Abby, zatestuj w poniedzialek innej firmy!
dla mnie naj sa clear blue - wykryly mi ciaze juz od 10dpo - tylko cena zabojcza
ale im ufam
Ed. Pianistka tez je chwalila, naprawde to zajebiste testy, nie wazne czy digitalne za milion dolarow czy zwykle patole do moczenia w sikach, dla mnie sa naj naj naj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 12:57

-
Dziewczyny trzymam kciuki nadal

Abby mi też Pink raz tak wysechł,w sumie to 9dpo nic nie było a 10 i 11dpo po czasie była taka kreska. A w następnym cyklu na tych samych nie było takiego cienia nawet po czasie.Kupowałam takie:
http://www.strywald24.pl/test-ciazowy-pink-1-sztuka.html
Ale beta była negatywna. Dostałam po tym Dupka i dwa cykle później na Pinku z Rossmanna też miałam taką bladą kreskę i ciężko mi było w nie uwierzyć ale wtedy beta była pozytywna. Pozostało do dziś
Trzymam więc kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 13:02
-
To są właśnie te na które sikam od 2 dniMadziulla wrote:Przed chwila kupiłam mam nadzieje szczęśliwy test ba poniedziałek

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8599983b4e4a.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej. Mam nadzieje, że u Ciebie Madziula tak nie będzie,ale mi ten bobotest pokazał dość wyraźny cień kreski jak w ciąży nie byłam. Po czasie jak wysychały to też się pokazywały takie slady. Dlatego tego testu więcej nie użyłam

Dla mnie teraz szczęśiwy był najpierw pink super czuły (wykrył z 3 sikania w południe już nie taki cień) a potem pretesty ładnymi kreskami
-
nick nieaktualny
-
Ja to jednak myślę że jak w regulaminowym czasie nic nie ma to te wysychajace cienie nic nie znaczą. Na poniedziałek mam bobo. I wtedy juz wszystko będzie jasne.Madziulla wrote:aaa ok mam nadzieje ze te cienie u Ciebie cos znacza

-
Hej kochane

My po wizycie
mały czuje się dobrze łożysko ok, ilość płynu tez
dostałam co prawda skierowania do szpitala na 3 dni od poniedziałku będą mne obserwować pod kątem curzycy faktyznie o ten na czczo sie czepiła dr
- na szczescie bede mogła isc na szkołe rodzenia bo na tym samym piętrze wiec tylko M dojedzie
to mi troche szybcij czas minie 
ogólnie dr powiedziała zebym sie nie denerwowała bo najprawdopodobniej skonczy sie na diecie ale woli sprawdzic wszytsko
widze ze poniedzałek bedzie ciekawy
trzymam kciukaski
-
nick nieaktualny
-
lepiej niech sprawdzi niz mam sobie pluć w brodeMadziulla wrote:Ania no to wsumie dobre wiadomosci!!

a dieta ani mi ani małżowi nie zaszkodzi musi schudnąć 10 kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maluch się rozgaszczaMadziulla wrote:ale mnie prawy jajnik ciagnie...
mnie tak ciagnal co jakis czas
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:maluch się rozgaszcza
mnie tak ciagnal co jakis czas 
wiesz co sobie przypomnialam? w chyba maju zeszlego roku jak znalazlam to forum to do Ciebie napisalam pierwszego posta
tzn na watku meskie sprawy chyba a Ty mi jako pierwsza odpisalas
potem z miesiac czy 2 mnie nie bylo i na stale wbilam sie juz na inne watki 
tak mnie na wspomnienia wzielo
Ania_84 lubi tę wiadomość