Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Przed chwila kupiłam mam nadzieje szczęśliwy test ba poniedziałek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8599983b4e4a.jpg
Na tym teście, 9dpo z popołudniowego moczu zobaczyłam dwie kreski!
Także no... W PONIEDZIAŁEK BĘDZIE POZYTYW.
Ja już oblewam wasze pozytywy kefirkiem
Abby a ty następnym razem zrób foto testu 5min po nasikaniu, bo może ty masz słaby wzrok i trzeba ci pomóc tą krechę zobaczyćMadziulla lubi tę wiadomość
-
Abby u mnie też nigdy nie było żadnych magicznych drugich kresek po upływie nawet kilku dni ,jak nie było ciąży. Także jak coś się u Ciebie pojawia nawet po czasie to pewnikiem jest coś na rzeczy
Dziewczyny zatem trzymam kciuki za wasze poniedziałkowe testowanie i chcę zobaczyć u każdej z was po dwie kreski na teście ciążowym :*:* -
hej dziewczyny!
caly czas wam kibicuje!!
ale niestety mi raz plytkowy taka kreske po grubym czasie wlasnie pokazal a ciazy nie bylono chyba, ze to byl biochem po raz 67678678687-ty
Abby, zatestuj w poniedzialek innej firmy!
dla mnie naj sa clear blue - wykryly mi ciaze juz od 10dpo - tylko cena zabojcza
ale im ufam
Ed. Pianistka tez je chwalila, naprawde to zajebiste testy, nie wazne czy digitalne za milion dolarow czy zwykle patole do moczenia w sikach, dla mnie sa naj naj naj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 12:57
-
Dziewczyny trzymam kciuki nadal
Abby mi też Pink raz tak wysechł,w sumie to 9dpo nic nie było a 10 i 11dpo po czasie była taka kreska. A w następnym cyklu na tych samych nie było takiego cienia nawet po czasie.Kupowałam takie:
http://www.strywald24.pl/test-ciazowy-pink-1-sztuka.html
Ale beta była negatywna. Dostałam po tym Dupka i dwa cykle później na Pinku z Rossmanna też miałam taką bladą kreskę i ciężko mi było w nie uwierzyć ale wtedy beta była pozytywna. Pozostało do dziś
Trzymam więc kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 13:02
-
Madziulla wrote:Przed chwila kupiłam mam nadzieje szczęśliwy test ba poniedziałek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8599983b4e4a.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej. Mam nadzieje, że u Ciebie Madziula tak nie będzie,ale mi ten bobotest pokazał dość wyraźny cień kreski jak w ciąży nie byłam. Po czasie jak wysychały to też się pokazywały takie slady. Dlatego tego testu więcej nie użyłam
Dla mnie teraz szczęśiwy był najpierw pink super czuły (wykrył z 3 sikania w południe już nie taki cień) a potem pretesty ładnymi kreskami -
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:aaa ok mam nadzieje ze te cienie u Ciebie cos znacza
-
Hej kochane
My po wizyciemały czuje się dobrze łożysko ok, ilość płynu tez
dostałam co prawda skierowania do szpitala na 3 dni od poniedziałku będą mne obserwować pod kątem curzycy faktyznie o ten na czczo sie czepiła dr
- na szczescie bede mogła isc na szkołe rodzenia bo na tym samym piętrze wiec tylko M dojedzie
to mi troche szybcij czas minie
ogólnie dr powiedziała zebym sie nie denerwowała bo najprawdopodobniej skonczy sie na diecie ale woli sprawdzic wszytsko
widze ze poniedzałek bedzie ciekawytrzymam kciukaski
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ania no to wsumie dobre wiadomosci!!
a dieta ani mi ani małżowi nie zaszkodzi musi schudnąć 10 kg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ale mnie prawy jajnik ciagnie...
mnie tak ciagnal co jakis czas
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:maluch się rozgaszcza
mnie tak ciagnal co jakis czas
wiesz co sobie przypomnialam? w chyba maju zeszlego roku jak znalazlam to forum to do Ciebie napisalam pierwszego postatzn na watku meskie sprawy chyba a Ty mi jako pierwsza odpisalas
potem z miesiac czy 2 mnie nie bylo i na stale wbilam sie juz na inne watki
tak mnie na wspomnienia wzieloAnia_84 lubi tę wiadomość