Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam dość poważne pytanie.
Nie sądzicie, że ten cały black friday tydzień przed wypłatą to jest jakiś fejk? Ktoś sobie robi ze mnie jaja normalnie ? bessęsu...
Ania, extra, ze cukry się uspokoiły. Ja mam po nocy problem, wpadam w hipoglikemię jakieś 2h po śniadaniu, potem już ogarniam... krzywą zrobię w grudniu pewnie, albo poczatkiem stycznia.
Impra, boli mnie to co opisujesz, chyba bez pomocy lekarskiej się nie obedzie, Camille - do takich imprez z Imprą nie dołączaj ok?
Camille piękne imię córce wybraliścieCamille87 lubi tę wiadomość
-
Camille, Impresja, współczuję Wam tych dolegliwości
ojejku wrote:Dziewczyny, mam dość poważne pytanie.
Nie sądzicie, że ten cały black friday tydzień przed wypłatą to jest jakiś fejk? Ktoś sobie robi ze mnie jaja normalnie ? bessęsu...Okazja po prostu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 09:50
Corcula, Arwi, Camille87 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Witam się w 1 dniu ciąży
Demsik, Corcula, ojejku, kate88:), Arwi, kate55, Morwa, zFolwarku, Paolala lubią tę wiadomość
-
Kate zrobilabys interes zycia przy zakupie tego ekspresu.w ameryce to moze sa czarne piatki jak ludzie od 3 w nocy stoja i czekaja bo warto a u nas to tylko zwykle naciaganie.a ja mam dzis tez czarny piątek pod wzgledem humoru- denerwuje mnie wszystko a w szczegolnosci maz.idzie na popoludnie do pracy i zamiast konflikty rozwiazac z zona bo dziecka nie ma to on gra w czolgi kurwa jego mac!niech by tak jeden go troche gasienica poturbowal.wczorajsze pomysly jednak byly za slabe.wymiekam po prostuDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyImpresja, pewnie mój bol jest niczym w porownaniu do Twojego, o rwie kulszowej nie wspomne bo znam tylko z opowieści, zqtem zycze Ci aby te bole sie uspokoily, moze podczas
cos naderwalas?
nie wiem czy to mozliwe ... moja kolezanka miala takie dolegliwości od ok 20 tyg i u niej sie szyjka skracala
wiec ja juz tez schizuje, gin dal mi luteine tylko czy pomoze?
Ojejku, dziekuje :-*to byl moj typ, na szczęście mąż dal sie przekonać, ale zazyczyl sobie na drugie Paula (nie Paulina tylko Paula). Myślicie ze mogloby tak zostac?
-
nick nieaktualnykate55 wrote:Camille, Impresja, współczuję Wam tych dolegliwości
Mega fejk ! Chciałam kupić ekspres, który wczoraj kosztował 2080zł, dziś na promocji kosztuje... uwaga uwaga... 2080zł przeceniony z 2500zł!!Okazja po prostu.
Kate tak to dzialaktos kto sledzi ceny i promocje nie da sie nabrac ale kupa ludzi bierze co popadnie bo przeciez to wyprzedaz
ja na blavk friday to moze do biedry sie wybiore
-
nick nieaktualnyHejka Camille, Impresja mam nadzieje ze wasze zdrowotne dolegliwoscie szybko mina!!
Moja @ robi mnie w ciulajeszcze jej nie ma. ale to pierwszy cykl bez dupka od pol roku pewnie dlatego mam nadzieje ze niedlugo przylezie bo chce juz nowy cykl zaczac...
-
Emaj, chyba się wchłania taki pęcherzyk?
Abby, to na kiedy wypada Ci termin?
Z ekspresem na razie daję sobie spokój, zbieramy z małżem kasę dopiero
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kate55 wrote:Emaj, chyba się wchłania taki pęcherzyk?
Abby, to na kiedy wypada Ci termin?
Z ekspresem na razie daję sobie spokój, zbieramy z małżem kasę dopieroCorcula, emaj, Demsik, Madziulla, Impresja, kate55, Morwa, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Abby mój stelaż jest z 1 września
3 dni po owu nie było śladu po tym mniejszym pęcherzyku - jeśli się wchłaniają to w takim tempie? Hmmmmm... -
nick nieaktualny
-
Paula ,super imię i mam przyjaciółkę super kobieta.
Wracam z black piątku..lipa z jedną bluzką...
...zrobiłam łososia w chrzanie, makaron trzy kolory zalany sosem beszamel i mixem sałat ..do tego czerwone winko...no żyć nie umierać...ojejku lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Hopeless wrote:Witam się w 1 dniu ciąży
Abby ja jestem wlasnie w 20 dniu ciazyA powaznie to mam chyba juz typowa jazde jak co miesiac, ze na pewno nici z tego i do d... i w ogole...
QASHA! Piekny brzuch! Z Corka tez tak mialam, do polowy 6 mies nic, jak dobrze sie ubralam to nikt by nie wiedzial, ze w ciazy jestem. Do slubu szlam w polowie 5 miesiaca i ludzie oczy robili, ze gdzie niby ta cala ciazaI do konca byl niewielki a Corka standardowa waga porodowa 3,320 kg
a ja przytylam 16 kg wiec chyba nie w brzuch poszlo
Kurcze a dopiero co mialas pozytywny test! Pamietam!
Arwi lubi tę wiadomość