Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Abby ja jestem wlasnie w 20 dniu ciazy
A powaznie to mam chyba juz typowa jazde jak co miesiac, ze na pewno nici z tego i do d... i w ogole...
QASHA! Piekny brzuch! Z Corka tez tak mialam, do polowy 6 mies nic, jak dobrze sie ubralam to nikt by nie wiedzial, ze w ciazy jestem. Do slubu szlam w polowie 5 miesiaca i ludzie oczy robili, ze gdzie niby ta cala ciazaI do konca byl niewielki a Corka standardowa waga porodowa 3,320 kg
a ja przytylam 16 kg wiec chyba nie w brzuch poszlo
Kurcze a dopiero co mialas pozytywny test! Pamietam!
dwa dni dola i na kon z powrotem
-
Hej, ja dziś juz po krzywej cukrowej ale po wyniki muszę iść do przychodni więc dopiero w poniedziałek będą.
Qasha chyba pod względem wielkości brzucha już Cię przegoniłam... ja nie wiem gdzie te maluchy Wam sie mieszczą, poniżej moje zdjęcie z 11t2d obecnej ciazy...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a293cb65383.jpg
Abby, zFolwarku podoba mi sie takie liczenie!!! Trzymam kciuki za Was i za wszystkie oczekujące!!!
Demsik ja też od 2 dni nie moge porozumieć się z męzem... od skrajności w skrajnosć u nas...Arwi, Imię_Róży, Morwa, emaj, zFolwarku, She86, Alexiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuuu Styczniowa juz taki brzuszek?? trzymam kciuki za wyniki
Abby, Zfolwarku ja jestem w 29 dniu ciazy i moje wyniki srodowe przekreslily ciaze wiec juz @ mogla by przyjsc...chcoc nie ukrywam ucieszylabym sie jak by beta sie mylilaehhh mam mieszane uczucia
-
Madziulla @ jeszcze nie ma... hymmm to trzymamkciuki zeby jednak beta się myliła!!!
No już własnieTo pewnie przez to ze odstęp między ciązami nieduży, a z synem też szybko było widać brzuszek wiec pewnie taką mam tendencje
Pod koniec znów będe wielorybem
-
Abby u mnie też dzisiaj Ridżu, wiec startujemy razem;) tylko że bede rodzić pare dni po Tobie;)
udanego weekendu;) ja z rańca pędzę do Wrocławia na weekend:D kocham to miasto:)ojejku, Morwa, emaj lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Styczniowa super brzusio:)ja tam lubie brzuszki:)a czemu mialas krzywa?masz wysokie cukry?
Quasha teściowa dala ci spokoj?jak marcin?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Styczniowa super brzusio:)ja tam lubie brzuszki:)a czemu mialas krzywa?masz wysokie cukry?
Quasha teściowa dala ci spokoj?jak marcin?
Chwilowo mam wyj...ne
Teraz jestem w Opolu, teściowie przyjechali, zanegowali nasze plany na urządzenie mieszkania, ogólnie mają w dupie to, co chcemy, a jak im pokazaliśmy wózek to skomentowali, że tragiczny
Ale teraz mam daleko do lekarza, więc na wszelki wypadek wolę się nie denerwować. Pojadą to zawołałam moich rodziców i nam poprzestawiają wszystko tak jak chcemy
Od 4 dni nie czuję moich bąbelkówAle podsłuchiwałam Kubusia detektorem i tętno jest, więc może gdzieś sobie z przodu usiadł i dlatego nie czuję
-
Demsik wrote:Styczniowa super brzusio:)ja tam lubie brzuszki:)a czemu mialas krzywa?masz wysokie cukry?
Quasha teściowa dala ci spokoj?jak marcin?
Cukier na czczo wyszedł mi 98 wiec doktorek wysłał mnie na krzywą... Mam nadzieję ze ten wynik 98 zawdzięczam tortowi urodzinowemu bratanków męża... -
ojejku wrote:Styczniowa, no przyznam, że nawet mnie z tym brzuszkiem przegoniłaś
Abby, wrzesień jest zajebisty, zaima w gondoli i wiosną do spacerówki, bez ceregieli
Paola, będę stać w oknie i machać do Ciebie we Wro
Ojejku... nic nie poradze on sam tak rośnie... tempo zastraszające
Abby, ojejku ma racje! Ja pierworodnego urodziłam w październiku i to było super, na wiosnę spaceróweczka a na wakacjach juz spedzaliśmy czas na placu zabaw na huśtawkach i w piaskownicy -
Witam się weekendowo
Styczniowa no brzuszek elegansio ♡i 3mam kciuki za wyniki
Abby, z Folwarku, paolala wrześniowego spotkania na porodowce życzę
Qasha i takie podejście mi się podoba!!
A ja czekam do 5.12 na pierwszą wizytę i nie mogę się doczekaćpo za tym mam nadzieje ze da mi zwolnienie bo każdy dzień w pracy teraz to jakaś masakra zmówiły się szkrabki moje czy co
tylko w tym tygodniu jelitowka, bostonka i ospa no rewelka
Miłego weekendu wariatki -
nick nieaktualnyWitam
ķate w przedszkolu pracujesz? Czy w szkole? No tak to lepiej jak najszybciej na zwolnienie. Na wizycie napewno wszystko będzie ok!
Ja głupia latam co pół godz do kibelka i sprawdzam czy jest @ czy nie... nie ogarniam tego...
Musze zająć czymś myśli i wróciłam do robienia bransoletek. Jadę zaraz do centrum dokupić kilka rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 08:55
-
nick nieaktualny
-
Madziulla pracuje w państwowym żłobku
wiec dzieciaczków w jednej grupie ponad 35
no i niestety chorobska co chwilę
Chciałabym żeby @ jednak do Ciebie nie zawitała♡ ale jeśli ma przyjść to szybko żeby Ci stresu zaoszczędzić
♡♡
No i niestety będziesz się musiała pogodzić z porodem jesień/ zima♡
Emaj marzenia się spełniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 10:27
-
nick nieaktualny
-
Quasha sadny dzien w ktorym zadalam pytanie o tesciowa,współczuje na calej linii.ale kaszanka nie wedlina,tesciowa nie rodzina!prztnajmniej w twoim przypadku.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;