X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucałuję na pewno!

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowo, szkoda, że l4 na kociaki nie można wziac :(

Dziewczyny, musze się pochwalic dzisiejszym zakupem, w końcu mamy Mikołajki <3 Jak powiedziałam Jackowi, ze jedziemy po łóżeczko do spania, to tak zaczął kopać, chyba chciał powiedzieć, ze wcale nie jest śpiący ;)
    461211437_1_644x461_kosz-mojzesza-mamaspapas-wroclaw.jpg

kosz Mojżesza, Mamas&Papas, używany, z płozami bujanymi, które można zablokować, jest prześliczny i był w super cenie. Łóżeczko w takim razie kupujemy w okolicy sierpnia :)

Corcula, kate55, Paolala, pepsunieczka, Arwi, Impresja, marzusiax, emaj, ktosiowa, Demsik, Imię_Róży, bita_smietana, Camille87, She86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku piękny!

• kate55 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa zdrówka dla kociaków!
    My teraz przeżywamy chorobę naszej ukochanej suni, jest z nami od początku naszego związku. Ciężko patrzeć, jak się męczy, a nie możemy za wiele pomóc poza lekami przeciwbólowymi - ma zwyrodnienia w kręgosłupie i chore stawy :(

Ojejku, super kosz mojżesza <3 mega mi się podobają te kołyski, ale u nas z uwagi na małą sypialnię chyba nie będziemy inwestować, od razu łóżeczko kupimy.

Moje piersi w końcu zadowolone, dziś kupiłam większy stanik :D Akurat się udało za 30zł w HM. Ostatni kupowałam w Intimissimi, ale jak mam co miesiąc zmieniać rozmiar, to trochę szkoda mi kupować tak drogie :D

Jestem tylko w szoku, że obwód pod biustem mi się zwiększył o 10 cm!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 17:22

ktosiowa lubi tę wiadomość

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojejku super zakup:) nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje:P
    Ktosiowa zdrówka dla kociaków:* Kate55 dla Twojej psiny też!
    Corcula kciuki za jutrzejsze usg, z ZUSem i dziedzicem na pewno wszystko ok!
    zFolwarku bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie:)

a ja sie jaram, byłam dzisiaj na budowie i już fundamenty wylane yupiiii:D

kate55, Corcula, ojejku, emaj, ktosiowa, Demsik, zFolwarku lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala super sprawa <3 Duży będzie domek?
    Dzięki za życzenia zdrówka dla psa :*

Corcula lubi tę wiadomość

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • Corcula Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolala moja siostra buduje dom obok nas i też sa na etapie fundamentow :). Juz fajnie widać zarys tego jak to będzie :). My kupilismy gotowy dom bo budowa to chyba nie na moje nerwy :D

Synek 2008
    Córeczka 2010
    Czekamy na Synka :)
    34bw3e3kc5jsuntc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, babka która mi go sprzedawala mówiła, ze jej córka w koszu spała do końca 4 miesiąca, i do tego czasu łóżeczka nawet nie złożyli, a kupili wczesniej. Kosz jest o tyle fajny, ze go przeniesiesz z sypialni do pokoju czy nawet na balkon, u nas metraz mocno ograniczony dlatego będę się cieszyć jeszcze momentem, kiedy to łóżeczko nie zajmie nam 1/3 sypialni. Kosz jest soro mniejszy jednak, noi mobilny. My na początek łóżeczka nie kupijemy nawet.

kate55 lubi tę wiadomość

• Arwi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Część z was już widziała na fb, a dla reszty wrzucam tutaj :)
    Szyjka 30mm!! Decyzja o pessarze odłożona do 3.01, czyli do następnej wizyty. Gin stwierdziła, że możliwe, że ze stresu dostałam jakichś skurczy, ale już po nich nie ma śladu. Mam dalej brać magnez i doraźnie nospę :) I Marcinowi nagdała, że to nie ja mam się nie stresować tylko on ma zadbać, żeby mnie nikt nie stresował :) I zrobiła mu pogadankę na temat stresu w ciąży i przedwczesnego porodu - chyba się przejął. W ogóle cieszę się, że zrobił mi niespodziankę i przyjechał :D Nawet prezent dostałam, książkę, kolorowankę i pastele :D

A wracając do Kubusia... Wszystkie wymiary ma w normie, serduszko bije mu 153 u/min !! No i waży już 300g :) Duży chłopak!
    A tu dowód na to, że ciągle jest Kubusiem:
    bf946dda42d4bf22med.jpg

No i na wadze u gin już +3kg! Ale na mojej już +1kg, więc coś tam przytyłam ;-)

Paolala, Impresja, kate55, Corcula, zFolwarku, ojejku, marzusiax, emaj, pepsunieczka, Demsik, Imię_Róży, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate55 wrote:
    Paolala super sprawa <3 Duży będzie domek?
    Dzięki za życzenia zdrówka dla psa :*
    Domek będzie nieduŻy ok 90m powierzchni użytkowej plus garaż:) Corcula też myślałam o kupnie gotowego domu ale mamy fajnego developera więc stanęło na budowie;) Qasha pięknie!!!

kate55, ojejku, emaj lubią tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha, super. Czyzby chlop sie ogarnal? :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny ten kosz mojżesza, przede wszystkim sliczny. Tez o takim marzylam w ciazy z Corka, ale musze przyznac, ze w koncu poszlam za glosem pragmatyzmu i w efekcie (z mojej praktyki z Corka) lepiej sprawdzil sie po prostu wozek gondola. Bardzo dlugo wozilam Corke po prostu w wozku w ciagu dnia po domu. Musze przyznac ze to bylo dosc wygodne np w kuchni przy gotowaniu itd.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Qasha, super. Czyzby chlop sie ogarnal? :)

No powiem ci, że napisał CV i w przyszłym tygodniu ma rozmowę o pracę! :o Jestem w szoku. Trzymam kciuki, chociaż jest mała szansa, że ją dostanie, bo to w Urzędzie Miasta :(
    Ale cieszę się bardzo, że się ogarnia i coś robi :)

ojejku, zFolwarku, emaj, Paolala, Impresja, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie pojeżdżę wózkiem po mieszkaniu :D nasze 38m2 niestety na to nie pozwoli, wózek będzie w piwnicy. No nic, zobaczymy w praniu jak to wszystko wyjdzie. Kupiłam te kosz za 175zł, musiałam :D

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    ja nie pojeżdżę wózkiem po mieszkaniu :D nasze 38m2 niestety na to nie pozwoli, wózek będzie w piwnicy. No nic, zobaczymy w praniu jak to wszystko wyjdzie. Kupiłam te kosz za 175zł, musiałam :D

aaa to rozumiem. U mnie byl odwrotny problem ;) stad wozenie sie. Zreszta za 175 zl to szalej!!! :D <3

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    No powiem ci, że napisał CV i w przyszłym tygodniu ma rozmowę o pracę! :o Jestem w szoku. Trzymam kciuki, chociaż jest mała szansa, że ją dostanie, bo to w Urzędzie Miasta :(
    Ale cieszę się bardzo, że się ogarnia i coś robi :)

No niestety mozesz miec racje. Administacja to jest mocno obstawiona dzialka a konkursy zwykle pisane pod osobe ktora juz posade ma. Aczkolwiek mi zdarzylo sie wygrac kiedys taki plebiscyt - sadze, ze zwyczajnie dlatego, ze nie mieli znajomka i desperacja doprowadzila ich do szukania publicznego ;) A i tak tam nie poszlam bo akurat dostalam inna oferte ;) hehe, Boze dawne czasy... z 14 lat temu to bylo juz a nadal pamietam :D

Arwi lubi tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:16

ktosiowa, kate55 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 21:10

ktosiowa, ojejku, emaj, bita_smietana lubią tę wiadomość

• kate55 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 25 tc! :)

Impresja, super, że udało się kupić fotelik! Ja będę się nad tym zastanawiać po Świętach :)

Na razie zamówiłam taki piękny kocyk na Mikołajki :) http://bolo.pl/produkt/kocyk-bawelniany-pomponami-szary/ Akurat była promocja :)

Corcula, Arwi, Imię_Róży, Paolala, Demsik, emaj, Impresja, pepsunieczka, kate88:), zFolwarku, Camille87 lubią tę wiadomość

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Startowalam tu, wiec podziele sie z Wami radosna nowinka ;)

Bedzie kruszynka! <3 Dziecko malutkie 300g, zdrowe serce i wszystkie pozostale parametry w normie. Ulozona jest glowka do dolu, dlatego moge odczuwac bol w szyjce, jest tuz przy ujsciu do kanalu. Szyjka zamknieta i dluga. Mielismy okazje zobaczyc jak ssa kciuka oraz polyka wody plodowe, cos pieknego <3

ZDROWA CORECZKA :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1caccc34d243.jpg <3giphy.gif

starająca się15, Corcula, Arwi, ktosiowa, ojejku, marzusiax, Imię_Róży, Madziulla, Ania-nowa, Demsik, bita_smietana, Impresja, emaj, pepsunieczka, kate88:), zFolwarku, Camille87, She86, Morwa lubią tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ