Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKtosiowo, szkoda, że l4 na kociaki nie można wziac
Dziewczyny, musze się pochwalic dzisiejszym zakupem, w końcu mamy MikołajkiJak powiedziałam Jackowi, ze jedziemy po łóżeczko do spania, to tak zaczął kopać, chyba chciał powiedzieć, ze wcale nie jest śpiący
kosz Mojżesza, Mamas&Papas, używany, z płozami bujanymi, które można zablokować, jest prześliczny i był w super cenie. Łóżeczko w takim razie kupujemy w okolicy sierpniaCorcula, kate55, Paolala, pepsunieczka, Arwi, Impresja, marzusiax, emaj, ktosiowa, Demsik, Imię_Róży, bita_smietana, Camille87, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ktosiowa zdrówka dla kociaków!
My teraz przeżywamy chorobę naszej ukochanej suni, jest z nami od początku naszego związku. Ciężko patrzeć, jak się męczy, a nie możemy za wiele pomóc poza lekami przeciwbólowymi - ma zwyrodnienia w kręgosłupie i chore stawy
Ojejku, super kosz mojżeszamega mi się podobają te kołyski, ale u nas z uwagi na małą sypialnię chyba nie będziemy inwestować, od razu łóżeczko kupimy.
Moje piersi w końcu zadowolone, dziś kupiłam większy stanikAkurat się udało za 30zł w HM. Ostatni kupowałam w Intimissimi, ale jak mam co miesiąc zmieniać rozmiar, to trochę szkoda mi kupować tak drogie
Jestem tylko w szoku, że obwód pod biustem mi się zwiększył o 10 cm!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 17:22
ktosiowa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Ojejku super zakup:) nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje:P
Ktosiowa zdrówka dla kociaków:* Kate55 dla Twojej psiny też!
Corcula kciuki za jutrzejsze usg, z ZUSem i dziedzicem na pewno wszystko ok!
zFolwarku bedzie dobrze, trzeba myslec pozytywnie:)
a ja sie jaram, byłam dzisiaj na budowie i już fundamenty wylane yupiiii:Dkate55, Corcula, ojejku, emaj, ktosiowa, Demsik, zFolwarku lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyKate, babka która mi go sprzedawala mówiła, ze jej córka w koszu spała do końca 4 miesiąca, i do tego czasu łóżeczka nawet nie złożyli, a kupili wczesniej. Kosz jest o tyle fajny, ze go przeniesiesz z sypialni do pokoju czy nawet na balkon, u nas metraz mocno ograniczony dlatego będę się cieszyć jeszcze momentem, kiedy to łóżeczko nie zajmie nam 1/3 sypialni. Kosz jest soro mniejszy jednak, noi mobilny. My na początek łóżeczka nie kupijemy nawet.
kate55 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Część z was już widziała na fb, a dla reszty wrzucam tutaj
Szyjka 30mm!! Decyzja o pessarze odłożona do 3.01, czyli do następnej wizyty. Gin stwierdziła, że możliwe, że ze stresu dostałam jakichś skurczy, ale już po nich nie ma śladu. Mam dalej brać magnez i doraźnie nospęI Marcinowi nagdała, że to nie ja mam się nie stresować tylko on ma zadbać, żeby mnie nikt nie stresował
I zrobiła mu pogadankę na temat stresu w ciąży i przedwczesnego porodu - chyba się przejął. W ogóle cieszę się, że zrobił mi niespodziankę i przyjechał
Nawet prezent dostałam, książkę, kolorowankę i pastele
A wracając do Kubusia... Wszystkie wymiary ma w normie, serduszko bije mu 153 u/min !! No i waży już 300gDuży chłopak!
A tu dowód na to, że ciągle jest Kubusiem:
No i na wadze u gin już +3kg! Ale na mojej już +1kg, więc coś tam przytyłamPaolala, Impresja, kate55, Corcula, zFolwarku, ojejku, marzusiax, emaj, pepsunieczka, Demsik, Imię_Róży, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Paolala super sprawa
Duży będzie domek?
Dzięki za życzenia zdrówka dla psa :*Corcula też myślałam o kupnie gotowego domu ale mamy fajnego developera więc stanęło na budowie;) Qasha pięknie!!!
kate55, ojejku, emaj lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Fajny ten kosz mojżesza, przede wszystkim sliczny. Tez o takim marzylam w ciazy z Corka, ale musze przyznac, ze w koncu poszlam za glosem pragmatyzmu i w efekcie (z mojej praktyki z Corka) lepiej sprawdzil sie po prostu wozek gondola. Bardzo dlugo wozilam Corke po prostu w wozku w ciagu dnia po domu. Musze przyznac ze to bylo dosc wygodne np w kuchni przy gotowaniu itd.
-
zFolwarku wrote:Qasha, super. Czyzby chlop sie ogarnal?
No powiem ci, że napisał CV i w przyszłym tygodniu ma rozmowę o pracę! :o Jestem w szoku. Trzymam kciuki, chociaż jest mała szansa, że ją dostanie, bo to w Urzędzie Miasta
Ale cieszę się bardzo, że się ogarnia i coś robiojejku, zFolwarku, emaj, Paolala, Impresja, bita_smietana, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:ja nie pojeżdżę wózkiem po mieszkaniu
nasze 38m2 niestety na to nie pozwoli, wózek będzie w piwnicy. No nic, zobaczymy w praniu jak to wszystko wyjdzie. Kupiłam te kosz za 175zł, musiałam
aaa to rozumiem. U mnie byl odwrotny problemstad wozenie sie. Zreszta za 175 zl to szalej!!!
-
Qasha wrote:No powiem ci, że napisał CV i w przyszłym tygodniu ma rozmowę o pracę! :o Jestem w szoku. Trzymam kciuki, chociaż jest mała szansa, że ją dostanie, bo to w Urzędzie Miasta
Ale cieszę się bardzo, że się ogarnia i coś robi
No niestety mozesz miec racje. Administacja to jest mocno obstawiona dzialka a konkursy zwykle pisane pod osobe ktora juz posade ma. Aczkolwiek mi zdarzylo sie wygrac kiedys taki plebiscyt - sadze, ze zwyczajnie dlatego, ze nie mieli znajomka i desperacja doprowadzila ich do szukania publicznegoA i tak tam nie poszlam bo akurat dostalam inna oferte
hehe, Boze dawne czasy... z 14 lat temu to bylo juz a nadal pamietam
Arwi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w 25 tc!
Impresja, super, że udało się kupić fotelik! Ja będę się nad tym zastanawiać po Świętach
Na razie zamówiłam taki piękny kocyk na Mikołajkihttp://bolo.pl/produkt/kocyk-bawelniany-pomponami-szary/ Akurat była promocja
Corcula, Arwi, Imię_Róży, Paolala, Demsik, emaj, Impresja, pepsunieczka, kate88:), zFolwarku, Camille87 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Startowalam tu, wiec podziele sie z Wami radosna nowinka
Bedzie kruszynka!Dziecko malutkie 300g, zdrowe serce i wszystkie pozostale parametry w normie. Ulozona jest glowka do dolu, dlatego moge odczuwac bol w szyjce, jest tuz przy ujsciu do kanalu. Szyjka zamknieta i dluga. Mielismy okazje zobaczyc jak ssa kciuka oraz polyka wody plodowe, cos pieknego
ZDROWA CORECZKA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1caccc34d243.jpg
starająca się15, Corcula, Arwi, ktosiowa, ojejku, marzusiax, Imię_Róży, Madziulla, Ania-nowa, Demsik, bita_smietana, Impresja, emaj, pepsunieczka, kate88:), zFolwarku, Camille87, She86, Morwa lubią tę wiadomość