Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam płaszcz w lumpku za 20zeta :p Na 3 trymestr mam stary płasz z poprzedniej ciąży też z lumpka. Na razie jest za duży. Uwielbiam ten wynalazek. Jestem osobą której bardzo szybko się nudzą ubrania a za grosze to nie żal wyrzucić
Paolala, Demsik, pepsunieczka, bita_smietana, Camille87 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ja kupiłam płaszcz w lumpku za 20zeta :p Na 3 trymestr mam stary płasz z poprzedniej ciąży też z lumpka. Na razie jest za duży. Uwielbiam ten wynalazek. Jestem osobą której bardzo szybko się nudzą ubrania a za grosze to nie żal wyrzucić
Ja nigdy w lumpach nic znaleźć nie mogę... -
A ja nie mam czasu na lumpy
Po pracy już wszystko pozamykane
Demsik, malutki ten Twój brzuszekDemsik, She86 lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
U mnie w okolicy jest masa lumpków ale tylko 1 wart uwagi. Raz w miesiącu mają obniżkę 75%, i to co się wtedy dzieje to jest masakra. Babki się biją o towar
w Bielsku-białej jest 1 z tej sieci.
Arwi lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyCorcula wrote:Kocyki i reczniczki o ktorych mowilam sa na stronie mamaboo. Bardzo wielka szkoda, ze nie mozna ich pomacac online bo sa zachwycajace
jest szansa na jakieś rabaty w mamaboo?
Będę chciała kupić dwa kocyki i może otulacz ale suma w koszyku powala
Ed. Ja cały czas w kurtce normalnej, szacuje ze jeszcze trochę się będę w niej mieścić, potem wezmę narciarska i z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:04
-
ojejku wrote:Corcula
jest szansa na jakieś rabaty w mamaboo?
Będę chciała kupić dwa kocyki i może otulacz ale suma w koszyku powala
Ed. Ja cały czas w kurtce normalnej, szacuje ze jeszcze trochę się będę w niej mieścić, potem wezmę narciarska i z głowy
Zapytam czy by nie zrobila dla nas promocji. Choc przyznam, ze sama kupuje w normalnych cenach.
Zapewniam, ze jak przyjda to uznasz, ze byly warte każdych pieniedzy.
Reczniki sa Boskie!!
Pokaz ktore wybralas?
ojejku, bita_smietana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:U mnie w okolicy jest masa lumpków ale tylko 1 wart uwagi. Raz w miesiącu mają obniżkę 75%, i to co się wtedy dzieje to jest masakra. Babki się biją o towar
w Bielsku-białej jest 1 z tej sieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:52
-
kate55 wrote:A ja nie mam czasu na lumpy
Po pracy już wszystko pozamykane
Demsik, malutki ten Twój brzuszekDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
ojejku wrote:Siedzę na tablecie i zdjęć nie umiem wkleić ale kremowy i szary koc bambusowy i otulacz chyba szary
jejku do ręczników jeszcze nie doszłam
no to bankrut, idę oglądać ręczniki
To wez sobie na razie jeden kocyk, otulacz i recznik. Recznik moim zdaniem wymiata. Ogolnie wszystkie te produkty sa mega jakosci. Kolezanka jezdzi z nimi na targi do Dubaju i zawsze wraca na pusto
.
Jakosc super a i pakowane sa bardzo starannie i elegancko. Na fb masz instrukcje jak motac w otulacz. Ja mialam dzisiaj do niej podjechać ale chyba poczekam do stycznia zeby nie oglosic upadlosci przed swietami
-
nick nieaktualnyWłaśnie chyba też zaczekam na premię świąteczną
bo się może okazać że na wózek nie wystarczy
szukam jeszcze kocyka miodowego/musztardowego, chyba na coodo widziałam tez bambusowe, szary musi być, i kremowy tez
widziałam instrukcje juz tam byłamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 10:11
Corcula lubi tę wiadomość
-
Demsik wrote:Moj brzusio w 19tc.
Prezent dla synusia na swieta juz jest- xbox one bo jak powiedzial "tata ja juz pada ogarniam"
Zazdro, że się mieścisz w zwykłe dżinsy! Ja to tylko w moich ciążowych chodzę już od 2 miesięcy, bo mnie gniecie w brzuszek, mimo że go nie widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda przykro mi bardzo
-
nick nieaktualny