Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziu bardzo mi przykro z powofu smierci wujka.
quasha super brzusio.i juz polowa xiazy.ja mieszcze sie we wszystkie swoje spodnie dzinsowe poki co ale poczekaj jeszcze bede plakac ze nie mam w co sie wcisnac.w poprzedniej ciazy nosilam glownie tuniki lub sukienki;)
Moj synek zostal dzis w domu bo oczka jakies popuchniete mial i zaropiale.nie wiem czy go przewialo czy choroba sie paleta.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ja od rana czekam jak na szpilkach na listonosza bo dzisiaj ma przyjść moja decyzja z zusu. Pewnie bedzie jak zawsze okolo 13tej... . Kolo tej godziny musze wyjsc po dzieci wiec mam plan zostawic mu blagalny list na skrzynce, zeby na mnie poczekal te 5min
.
Qasha super wygladasz! Przed porodem bedziesz pewnie miala brzuch takiej wielkosci jak ja teraz. W 3ciej ciazy znacznie szybciej i latwiej sie ta macica rozrasta. Zawsze marzyłam zeby tak zgrabnie wyglądać w ciąży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
Pisałam tu kiedyś a potem zamilkłam, sorki
Po ostatniej wizycie z zarodkiem i serduchem już się cieszę ciążą i wierze że będzie okej
Dzisiaj byłam na badaniach z krwi - poszłam na całosć i zrobiłam wszystkie wyszło 4 fiolki po których zaczęłam mdleć, przeleżałam 40 min na kozetce a położna dala mi sniadanie i kawę bo mi ciśnienie spadło do 80/50
Ja ogólnie mam niskie ale po tym pobraniu to juz totalny dół
Ale juz jestem w domu po śniadaniu i wszystko gra
Ojejku kocyki tamte pierwsze cudo ale cena porywająca. Ten co wybrałaś jest super i już w lepszej cenie
Ja się zastanawiam czy nie wrócę do robótek na drutach i szydełku (kiedyś mnie mama nauczyła) i własnie dumam czy nie kupić włóczki bambusowej xD Muszę się doedukować jakie do tego druty są potrzebne itd
ojejku, Corcula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ojejku czaderski kocyk. dodaje do swojej listy zyczen.
Kiedyś myślałam, ze najwięcej to trzeba ubranek... kupiłam paczkę używanych,w super stanie, za 100zł, i trochę nowych w smyku na promocji -50%, coś tam jeszcze idzie z aliexpress i myślę, ze styknie, prawdziwa jazda zaczyna się, jak próbujesz ogarnąć róznice pomiędzy pieluszkami tetrowymi, muślinowymi, bambusowymi, muślinowo-bambusowymi, kocyki bawełniane, wełniano-bambudowe, bambusowe, minky srinky, ja tego póki co nie ogarniam, ale mam w domu jeden ręcznik z domieszką bambusa i wiem, ze jest zajebisty, więc obstawiam, ze te koce bambusowe sa rewelacyjne.
Nie wiem, czy do tego kosza mojżesza to kupować jakąś pościel... czy pod kocykiem będzie spał, nie ogarniam małych dzieci i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 10:36
bita_smietana lubi tę wiadomość
-
Ojejku wybór jest przeogromny. Co do pościeli z tego co wiem to nie zbytnio polecana dla takiego malucha, dopiero gdzieś koło roczku podobno się powinno dawać pościel. Kocyk albo może śpiworek do spania ? Podobno najbezpieczniejszy
ojejku lubi tę wiadomość
-
Ojejku, kupiłam z tej samej firmy kocyk, wczoraj przyszedł
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15390680_1327878977254376_1340469004729859266_n.jpg?oh=4eca8d267f116ec668ac94511c803f34&oe=58B72467
Nie wiem czemu zdjęcia z fejsa nie chcą się dodać ze znacznikami img
Madziulka, przykro mi
Qasha, super wyglądaszCoś tam zaczyna kiełkować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 10:59
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
kamika23 wrote:Ojejku wybór jest przeogromny. Co do pościeli z tego co wiem to nie zbytnio polecana dla takiego malucha, dopiero gdzieś koło roczku podobno się powinno dawać pościel. Kocyk albo może śpiworek do spania ? Podobno najbezpieczniejszy
My w pierwszych miesiącach używaliśmy rożka, potem było lato wiec przykrywałam córcię kocykiem. Od jesieni przykrywałam kołderką, ale bardzo często się odkrywała i musiałam kupić śpiworek (mam z H&M)Camille87 lubi tę wiadomość
Natalia27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, tak, bawełniany bez kapturka
Super jest, ale myślałam, że będzie trochę bardziej miękki
Może po praniu się zrobi przyjemniejszy w dotyku.
Kamilka, a jak Ty się czujesz?ojejku lubi tę wiadomość
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski:-) Quasha, Demsik ale mnie wkurzcie z tymi mikro brzuszkami;-PP, ja mam taki, że już mnie w sklepie przepuszczają do kasy a gdzie tam do 20 tygodnia;-)
Ojejku, Kate super zakupy, ja chciałam się już wyrwać chociaż wózki pooglądać to m. mówi że za wcześnie, więc po nowym roku sobie odbiję i już nie ma przeproś
O ja jutro się będę tak gimnastykować bo badania muszę zrobić, i pewnie w nocy będę sikać co godzinę, taką mam psychozę przed badaniami:-)Demsik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię Róży a większy masz niż mój?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c3624e4fb2a.jpg
Witam sie z Wami i trochę zazdroszczę tych wyprawek... Ja większość rzeczy mam, jeśli będzie dziewczynka to ubranka dostane od bratowej męża i w sumie z radości zakupów to mi nic nie zostanie... no dobra kosmetyki i pieluchy...aaaa i chusta, chustę muszę kupic ale to jeszcze duuuzo czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 12:07
bita_smietana, emaj, Demsik lubią tę wiadomość
-
Ja od tygodnia odkładam krzywą cukrową, bo nie chce mi się wstawać tak wcześnie i szkoda mi sobie robić kilku godzin wolnych w pracy
Ale w przyszłym tygodniu już na pewno pójdę!
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp