Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,ja też po wizycie. Wszystko dobrze, no i znamy już płeć!! Na ponad 90% dziewczynka:)
Ma ok.20 cm i 390g:)Termin na 30 kwiecień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 19:32
pepsunieczka, Paolala, kate55, kate88:), bita_smietana, odrobinacheci, emaj, Demsik, Arwi, Impresja, Corcula, She86, zFolwarku, Blondik, Jagah, Camille87, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania-nowa wrote:Serio duża jak na 22 tydzień?
Niedawno pisałaś o pozytywnym teście, a tu już 20 cm szczęścia w brzuszku
ojejku lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Abby ja 2 blada kreske zobaczylam 12dpo takze wszystko przed Toba! A testy robilam oczywiście od 9dpo
.
Kate powiem Ci, ze rosnie ten Twoj syn calkiem niezle. Moj dobił do 4,5kg i niestety nikt nie widzial wskazań do cięcia. Obyś miała lepszego lekarza niż ja wtedy.
Ania ciesze sie, ze na usg wszystko ok. No i nareszcie kobiety zaczynają się pojawiać. Bo już się bałam, że nasi faceci będą skazani na siebie
Ania-nowa lubi tę wiadomość
-
Raczej nic z tego. Temp cały czas spada i zaczynam się czuć chujowo na maxa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ślicznie
Ja się musze nauczyć ze testy trzeba wyrzucać po 10 minutach. W zeszłym cyklu było identycznie. Widocznie mi tak wysychaja. Tylko jak idiotka robie sobie przez to nadzieje. A ciąży nie ma.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5352d21a11bb.jpg -
Abby przykro mi
Ja się nie znam na tych krechach po czasie, u mnie się nigdy nie pokazywały.
Madziula ślicznie wyglądasz, kolor super!
Corcula o mamo, myślałam, że wtedy z automatu robi się cesarkę ... Jak to przeżyłaś?Dzielna kobieta z Ciebie!
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Hopeless ten środkowy daje nadzieję. Dopóki nie ma @ jest szansa!
Abby juz tak miala ostatnie 2 cykle. oczywiscie Abby zycze Ci zebys ujrzała za dzien lub 2 dni piekne krechy zamin test wyschnie. MarzUsia tak jak Aby mowi jej tak najprawdopodobniej testy wysychaja, -
nick nieaktualnyAbby, mi tez nigdy testy nie wysychały z kreska, jeśli beta była negatywna. Może trzeba by było zrobić betę i wykluczyć biochemiczne? Ale ja nadal trzymam kciuki za to, ze coś tam sie pojawi.
Madzia, pięknie wyglądaszale jak dajesz radę z tą grzywką? Ja dziś idę podciąć grzywkę, bo mi włazi na oczy i nic nie widzę
Moje połówkowe dziś na 18, ale znając życie trochę się przeciągnie. Dam znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny