Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:A ja wlasnie dzis zagryzlam cos rano zanim wstalam i mam wrazenie ze bylo mi lepiej. Tzn nie tak tragicznie jak poprzednie dni. Tobie juz mdlosci minely tak?
Tak jak pisałam wyżej w piątek i sobote mdłości ani wymiotów nie było ale podejrzewam że to dlatego że jadłam później kolacje, dzięki czemu rano nie byłam głodna tak szybko... dzisiaj się dla testu przegłodziłam no i były i młości i wymioty.... także u mnie sposobem jest po prostu późne jedzenie kolacji i szybkie zjedzenie śniadania -
ktosiowa wrote:Dziewczyny,
katar już mam, więc za więcej dziękuję, ale jakieś ciążowe wirusy są na wagę złota, więc zapraszam do siebie.
Wirusy przesłane
Czy któraś z Was dziewczyny prowadzi ciążę w Luxmedzie ? Może już o to pytałam ale nie pamiętam......ktosiowa lubi tę wiadomość
-
kamika23 wrote:Wirusy przesłane
Czy któraś z Was dziewczyny prowadzi ciążę w Luxmedzie ? Może już o to pytałam ale nie pamiętam...... -
ktosiowa wrote:Dziewczyny,
katar już mam, więc za więcej dziękuję, ale jakieś ciążowe wirusy są na wagę złota, więc zapraszam do siebie.ktosiowa lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
emaj wrote:Właśnie dlatego trzeba wcześniej sprawdzić jaką się ma dolegliwość na mnie on działa fantastycznie, a mam z żołądkiem spore problemy. Na bezglucie mam to samo, więc to w moim przypadku, nie jego wina. Właśnie muszę sobie kupić, bo miałam jakieś 2 miesiące spokoju i znowu się zaczyna jajka na śniadanie = ból żołądka do końca dnia
hehe nooo ja nie mialam zadnych dolegliwosci tylko gdzies wyczytalam ze ocet jablkowy fajnie oczyszcza organizm i odchudza:P ale po paru dniach odpuscilam;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnykamika23 wrote:Hopeless wizyty zapewne mialaś co miesiąc prawda ? Czy poza tymi 3 USG, które przysługują, to czy na wizytach mialaś zawsze kontrolnie USG robione ?
-
kamika23 wrote:Hopeless wizyty zapewne mialaś co miesiąc prawda ? Czy poza tymi 3 USG, które przysługują, to czy na wizytach mialaś zawsze kontrolnie USG robione ?
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny.
za mna juz ten najwazniejszy i jednoczesnie najsmutniejszy dzien...Ta urna....była przepiekna jesli tak mozna o urnie powiedziec...nie była to typowa "puszka" bo tak sobie to wyobrazalam. tylko było to przepiekne lezace serce. urna ta była biała chyba taka ceramiczna. a zamkniecie urny to było małe złote serce w prawej gornej czesci urny.
Mimo iz nie pamietam zebym z wujkiem spedzala swieta i nie byly one z nim scisle powiazane oprocz skladania zyczen przez telefon to choinke dzis ubieralam ze lzami w oczach... jest mi cholernie ciezko...ale trzeba to przetrwać jakoś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da0f5e1e2be.jpg
Sory nie wiem czemu mi nie odwrocilo fotki
piszcie co tam slychac u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:22
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania kciuki będą oczywiście. Ja też idę jutro podejrzeć synka, ciekawe, czy już dobił do 1000g
Madziulka, tulę :*
Dziś pierwsze rozstępy zauważyłam I to na piersi ((Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 23:09
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Madziulla, trzymaj się ciepło
Ania kciuki za wizytę
A ja od paru dni codziennie budzę się ok 2-3 cała roztrzęsiona i zapłakana Ciągle mi się śni albo, że ktoś umarł, albo jakiś wypadek samochodowy, albo że coś jest nie tak u Kubusia...
Mam dość, chciałabym przespać spokojnie chociaż jedną noc... -
Madziulla-
Ania- trzymam kciuki! Powodzenia
Quasha- jak widac, też nie śpię. Jak zbudze się siku w nocy to koniec, nie mogę zasnąć. Koszmary też miewam, albo tak irracjonalny stan lęku. Czegoś się boję, czymś się martwię, ale sama nie wiem o co mi chodzi. Matka wariatka -
Madziulla przytulam!!! A choinka piękna!!!
Ania kciukasy!!!
Kate u mnie w pierwszej ciązy tez pojawiły sie na piersiach ale nie byly duze i poznikały później a dodam że niczym nie smarowałam. Będzie ok!!
Qasha juz tak jest ze w ciazy snia sie największe głupoty -
U mnie 10 dpo biel nad biele. Nie będzie magicznych świąt kurwa.
-
nick nieaktualny
-
Madziulla ♡♡♡ choinka śliczna
Ania czekamy na wieści z wizyty ♡
Abby obys za wczesnie test zrobiła i kreseczki pojawiły się jeszcze !!!
Wczoraj mały kryzys i brak LWD ale dzisiaj już dobrze nowa energia więc zaraz ogarnę coś w domu i idę na zakupy
Miłego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 09:22