X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD
Odpowiedz

Oddział zamknięty Intensywnej terapii LWD

Oceń ten wątek:
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    A ja wlasnie dzis zagryzlam cos rano zanim wstalam i mam wrazenie ze bylo mi lepiej. Tzn nie tak tragicznie jak poprzednie dni. Tobie juz mdlosci minely tak?

Tak jak pisałam wyżej w piątek i sobote mdłości ani wymiotów nie było ale podejrzewam że to dlatego że jadłam później kolacje, dzięki czemu rano nie byłam głodna tak szybko... dzisiaj się dla testu przegłodziłam no i były i młości i wymioty.... także u mnie sposobem jest po prostu późne jedzenie kolacji i szybkie zjedzenie śniadania

ckaidqk34aroni5a.png
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Dziewczyny,
    katar już mam, więc za więcej dziękuję, ale jakieś ciążowe wirusy są na wagę złota, więc zapraszam do siebie.

Wirusy przesłane :P

Czy któraś z Was dziewczyny prowadzi ciążę w Luxmedzie ? Może już o to pytałam ale nie pamiętam......

ktosiowa lubi tę wiadomość

ckaidqk34aroni5a.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Wirusy przesłane :P

Czy któraś z Was dziewczyny prowadzi ciążę w Luxmedzie ? Może już o to pytałam ale nie pamiętam......
    Ja prowadziłam.

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Dziewczyny,
    katar już mam, więc za więcej dziękuję, ale jakieś ciążowe wirusy są na wagę złota, więc zapraszam do siebie.
    Ktosiowa ciazowe wirusy wyslane;)

ktosiowa lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • kamika23 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wizyty zapewne mialaś co miesiąc prawda ? Czy poza tymi 3 USG, które przysługują, to czy na wizytach mialaś zawsze kontrolnie USG robione ?

ckaidqk34aroni5a.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Właśnie dlatego trzeba wcześniej sprawdzić jaką się ma dolegliwość:) na mnie on działa fantastycznie, a mam z żołądkiem spore problemy. Na bezglucie mam to samo, więc to w moim przypadku, nie jego wina. Właśnie muszę sobie kupić, bo miałam jakieś 2 miesiące spokoju i znowu się zaczyna :/ jajka na śniadanie = ból żołądka do końca dnia

hehe nooo ja nie mialam zadnych dolegliwosci tylko gdzies wyczytalam ze ocet jablkowy fajnie oczyszcza organizm i odchudza:P ale po paru dniach odpuscilam;)

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Hopeless wizyty zapewne mialaś co miesiąc prawda ? Czy poza tymi 3 USG, które przysługują, to czy na wizytach mialaś zawsze kontrolnie USG robione ?
    To chyba zalezy w jakim miescie. Wiem ze w trójmieście nie maja w gabinetach usg i tylko na skierowanie od lekarza robią. Mi za to we Wro zawsze na wizycie robią usg. Nie prowadzę tam ciąży, ale te trzy to sa takie usg u certyfikowanych lekarzy a resztę robi lekarz na wizytach, jesli ma usg w gabinecie.

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamika23 wrote:
    Nigdy. W gabinecie nie ma usg ;) na początku wizyty były co miesiąc. Potem co 3 tyg a pod koniec co 2.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez prowadzilam w Luxmed. Standard jak na NFZ i NIC wiecej. Teraz tez prowadze tam i nawet problem byl z terminem na nastepna wizyte (jak zawsze zreszta). Luxmed sucks!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny.
    za mna juz ten najwazniejszy i jednoczesnie najsmutniejszy dzien...Ta urna....była przepiekna jesli tak mozna o urnie powiedziec...nie była to typowa "puszka" bo tak sobie to wyobrazalam. tylko było to przepiekne lezace serce. urna ta była biała chyba taka ceramiczna. a zamkniecie urny to było małe złote serce w prawej gornej czesci urny.
    Mimo iz nie pamietam zebym z wujkiem spedzala swieta i nie byly one z nim scisle powiazane oprocz skladania zyczen przez telefon to choinke dzis ubieralam ze lzami w oczach... jest mi cholernie ciezko...ale trzeba to przetrwać jakoś

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0da0f5e1e2be.jpg

Sory nie wiem czemu mi nie odwrocilo fotki

piszcie co tam slychac u Was?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 22:22

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

• Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla trzymaj się kochana!! Ja mam jutro polowkowe, proszę o kciuki, cała nerwowa jestem:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kciuki za wizyte!!

• kate55 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania kciuki będą oczywiście. Ja też idę jutro podejrzeć synka, ciekawe, czy już dobił do 1000g ;)

Madziulka, tulę :*

Dziś pierwsze rozstępy zauważyłam :( I to na piersi :(((

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 23:09

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny!Kate, a stosujesz jakieś kremy przeciw rozstepom?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 23:12

• Arwi Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 02:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla, trzymaj się ciepło <3
    Ania kciuki za wizytę :)

A ja od paru dni codziennie budzę się ok 2-3 cała roztrzęsiona i zapłakana :( Ciągle mi się śni albo, że ktoś umarł, albo jakiś wypadek samochodowy, albo że coś jest nie tak u Kubusia... :(
    Mam dość, chciałabym przespać spokojnie chociaż jedną noc... :(

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Karolczyk Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla- <3

Ania- trzymam kciuki! Powodzenia :)

Quasha- jak widac, też nie śpię. Jak zbudze się siku w nocy to koniec, nie mogę zasnąć. Koszmary też miewam, albo tak irracjonalny stan lęku. Czegoś się boję, czymś się martwię, ale sama nie wiem o co mi chodzi. Matka wariatka ;)

8p3ougpjhoxgctvx.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla przytulam!!! A choinka piękna!!!

Ania kciukasy!!!

Kate u mnie w pierwszej ciązy tez pojawiły sie na piersiach ale nie byly duze i poznikały później a dodam że niczym nie smarowałam. Będzie ok!!

Qasha juz tak jest ze w ciazy snia sie największe głupoty

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 10 dpo biel nad biele. Nie będzie magicznych świąt kurwa.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzialam Abby Twoj wykres. trzymam kciuki aby temp jednak odpila a test okazal sie testem zrobionym za wczescnie!

• kate88:) Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla ♡♡♡ choinka śliczna :)
    Ania czekamy na wieści z wizyty :)
    Abby obys za wczesnie test zrobiła i kreseczki pojawiły się jeszcze !!! :)
    Wczoraj mały kryzys i brak LWD ale dzisiaj już dobrze nowa energia więc zaraz ogarnę coś w domu i idę na zakupy :)
    Miłego dzionka :) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2016, 09:22

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
‹‹ 340 341 342 343 344 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ